Yardım & Sorular

• Başkasına kastıracaksanız çok masraf edersiniz ancak otomatik av ile yavaş yavaş kasılsın diyorsanız silah masrafı olmaz (seviye silahları) ve simya masrafı dışında pek maliyetiniz olmaz (mitsi bir yeşim ve grena bence verekli)

20 wona yakın tutabilir belki daha fazla. Hali hazırda zırhınız vs var ise masraf düşer tabii

deniz.png

• Çiçek çocuklar etkinliğini tek tek vermek nekadar da saçma ve sıkıntılı bir süre. Forumda açılmış öneriler vs. var ama neden düzeltilmiyor? En azından süreyi kaldırsalar hızlı hızlı işleyebilseydik. Soruma gelecek olursak makro veya auto clicker tarzı uygulamalar kullansam ban yermiyim yasak mı bu ? Sonuçta hile değil alt tarafı otomatik tıklama

• Çiçek çocuklar etkinliğini tek tek vermek nekadar da saçma ve sıkıntılı bir süre. Forumda açılmış öneriler vs. var ama neden düzeltilmiyor? En azından süreyi kaldırsalar hızlı hızlı işleyebilseydik. Soruma gelecek olursak makro veya auto clicker tarzı uygulamalar kullansam ban yermiyim yasak mı bu ? Sonuçta hile değil alt tarafı otomatik tıklama

Çiçek çocuklar için öneri yapıldı lakin şirket tarafından önemsenmedi muhtemelen. Çünkü npc yazıları çiçek filizi dönüştürmekten daha mantıklı ve gerekliymiş.:lol:

Makro yasak diye biliyorum kullandığınız tespit edilirse ban yiyebilirsiniz.

• Arkadaşlar kapalı serverlara giren e postamda oyun hesabı oluştur diyerek yeni bir id girersem o iddeki çarlar da kapalı serverlara girebiliyor mu yoksa eklediğim oyun hesabının eski mi olması gerekiyor

• Çiçek çocuklar için öneri yapıldı lakin şirket tarafından önemsenmedi muhtemelen. Çünkü npc yazıları çiçek filizi dönüştürmekten daha mantıklı ve gerekliymiş.:lol:

Makro yasak diye biliyorum kullandığınız tespit edilirse ban yiyebilirsiniz.

Merhaba,

Çiçek çocuklar etkinliğinde toplu işlem yapılması için görüşmeler devam ediyor. Muhtemelen bir sonraki güncellemede çiçek çocuklar için değişiklik yetişmiş olacak.

Ayrıca önerileriniz her zaman dikkate alınmaktadır.

2.png

1.png

I DO MY WORK

• Ayrıca önerileriniz her zaman dikkate alınmaktadır.

Burdan bakıldığında pek dikkate alınıyor gibi görünmüyor. En basitinden ticaret camında won kısmının renkli olması için açılan konunun bile henüz yapılmamış olması forumdaki konuların pek dikkate alınmadığını düşündürüyor.

Oyuncu yararına olan bir şeyin bu kadar ertelendikten sonra yapılması/yapılacak olması bi bana mantıksız geliyo sanırım.

• Merhaba,

Çiçek çocuklar etkinliğinde toplu işlem yapılması için görüşmeler devam ediyor. Muhtemelen bir sonraki güncellemede çiçek çocuklar için değişiklik yetişmiş olacak.

Ayrıca önerileriniz her zaman dikkate alınmaktadır.

Öneriler kısmında büyük destek gören onlarca öneri var. Bazıları acil olması gereken bazıları ise her daim olması gereken bu oyunu aktif oynayanlar tarafından açılan öneriler. Gameforge bu önerileri ve hatalardan kaynaklı olan sorunları oyunda 5 kişi kalınca mı uygulamaya sokacak? Dikkate alınıyor dediğiniz öneriler çoktan bu oyuna entegre edilmeliydi. Bunun için baskı yapıyor musunuz yoksa keyifleri gelince mi bu oyun daha oynanılır bir oyun olacak?

• Öneriler kısmında büyük destek gören onlarca öneri var. Bazıları acil olması gereken bazıları ise her daim olması gereken bu oyunu aktif oynayanlar tarafından açılan öneriler. Gameforge bu önerileri ve hatalardan kaynaklı olan sorunları oyunda 5 kişi kalınca mı uygulamaya sokacak? Dikkate alınıyor dediğiniz öneriler çoktan bu oyuna entegre edilmeliydi. Bunun için baskı yapıyor musunuz yoksa keyifleri gelince mi bu oyun daha oynanılır bir oyun olacak?

Her öneri mükemmel olabilir ama eklenmesi mümkün olmayabilir. Onaylansa bile, yol haritası nedeniyle eklenmesi uzun yıllar alabilir.

2.png

1.png

I DO MY WORK

• Burdan bakıldığında pek dikkate alınıyor gibi görünmüyor. En basitinden ticaret camında won kısmının renkli olması için açılan konunun bile henüz yapılmamış olması forumdaki konuların pek dikkate alınmadığını düşündürüyor.

Oyuncu yararına olan bir şeyin bu kadar ertelendikten sonra yapılması/yapılacak olması bi bana mantıksız geliyo sanırım.

Her öneri mükemmel olabilir ama eklenmesi mümkün olmayabilir. Onaylansa bile, yol haritası nedeniyle eklenmesi uzun yıllar alabilir.

yol harıtasını neye gore belırlıyorsunuz enazından her guncelleme ve ara guncelle de 2-3 yenılık gelse atıyorum her 2 ayda bır olan guncellemelerde 2-3 yenılık olsa 12 ayda 12-18 arası yenılık olur sorunlar coktan halledılır dı en basiti envanter genısletilip 4 envanter pazar kurula bilse ticaretten 100m koyula bilse ve ticaret envanteri 12 den 30-50 cıksa gibi her guncelleme de 2-3 yenılık getırıp oyuncuları memnun etmenız gerek fakat göze batmayan hataları onardıgınızda bunu guncelleme de fark edıyoruz aaa bu hatamıyı dıye sızın deıl oyuncuların ısteklerı daha onemlı bu fırmayı oyuncular ayakta tutuyor nesne market ıcerıklerı dahı pahalı kutsama efsun nesnesı premum pazar vs 6-12 saat nedır gecen 19 epten mecbur aldım 200 eplık hepsı 6 saat cıktı şansa dayalı olabilir fakat en kotu 1g olmalı 6-12 saat cıkarılmalı tesekurler.

• Arkadaşlar benim elimde tip 6 nessie var canavar avcısı kitabı okutsam bana ne kadar canavarlara karşı güç bonusu verebilir, birde nemere için şaman kastım 9. Kata kadar çıktım kesemedim, at üstüne çıkamayınca yerden kesmek benim için imkansız oldu, bi öneriniz var mı teşekkürler.

• Arkadaşlar bir e postamın eski sunuculara girip giremediğimden emin değildim kontrol etmek için baktığımda bu sunucuya erişebilmek için 2 faktörlü kimlik doğrulaması yapmalısın diyor. Yapsam sunucuya erişebilecek miyim yoksa yaptıktan sonra tekrar bu kapalı sunucu başka sunucu seç der mi?

• Arkadaşlar bir e postamın eski sunuculara girip giremediğimden emin değildim kontrol etmek için baktığımda bu sunucuya erişebilmek için 2 faktörlü kimlik doğrulaması yapmalısın diyor. Yapsam sunucuya erişebilecek miyim yoksa yaptıktan sonra tekrar bu kapalı sunucu başka sunucu seç der mi?

2 faktörlü kimlik doğrulamasını yaptığında yüksek ihtimal ile sunucuya girecektir.

istauch.png

Gül💞

Bazen seni seviyorum'u duymaya gerek olmaz, cümlelerin bir yerinde sıkışıktır onlar. Görünmez, hissedilir...