Merhaba, geçersiz giriş bilgileri hatası aldım gf ile işetişime geçtigimde şifremi değiştirmem gerektigini belirttiler. Değiştim ancak giriş yap kısmına tıkladıgımda sürekli dönüyor giriş yapamıyorum ?

Yardım & Sorular
-
-
Merhaba, geçersiz giriş bilgileri hatası aldım gf ile işetişime geçtigimde şifremi değiştirmem gerektigini belirttiler. Değiştim ancak giriş yap kısmına tıkladıgımda sürekli dönüyor giriş yapamıyorum ?
vpn ile giriş yapmışım ama hiç kullanmadım vpn. Aynı durumu yasayan var mı nasıl bir aksiyon almalıyım?
-
Arkadaşlar oyuna tekrar başlamak istiyorum fakat çok kısa tavsiyelerinize ihtiyacım var. Öncelikle hangi serverda başlamalıyım ve karakter gelişimi için iyi para getirebilecek yüksek level farmlar şu dönemde nelerdir yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar oyuna tekrar başlamak istiyorum fakat çok kısa tavsiyelerinize ihtiyacım var. Öncelikle hangi serverda başlamalıyım ve karakter gelişimi için iyi para getirebilecek yüksek level farmlar şu dönemde nelerdir yardımcı olur musunuz?
bir yolunu bulabilirsen girişleri olmayan kapalı bir sunucuda başla.
-
bir yolunu bulabilirsen girişleri olmayan kapalı bir sunucuda başla.
hangisini tavsiye edersin?
-
bot raporlama kısmına bakılırsa kesinlikle charon.
hangisini tavsiye edersin?
-
vpn ile giriş yapmışım ama hiç kullanmadım vpn. Aynı durumu yasayan var mı nasıl bir aksiyon almalıyım?
tekrar ticet at aynı durumu daha önce bende yaşadım şifre değişmeme rağmen hatta eski sifrem ile giriş yapmıştım diye anımsıyorum . çözüm olurmu bilmiyorum ama modem resetle vpn açıkmı değilmi kontrol et ard arda yaparsan daha da aşılmaz bir hal oluyor ..
-
Bu bayram da bi etkınlık olacak mı ? beklemedeyiz
-
tekrar ticet at aynı durumu daha önce bende yaşadım şifre değişmeme rağmen hatta eski sifrem ile giriş yapmıştım diye anımsıyorum . çözüm olurmu bilmiyorum ama modem resetle vpn açıkmı değilmi kontrol et ard arda yaparsan daha da aşılmaz bir hal oluyor ..
teşekkürler hocam yarın tekrar denicem bugun giremedim ne yaparsam yapayım
-
Bu bayram da bi etkınlık olacak mı ? beklemedeyiz
-
Selamlar, Tombik Cellatçık peti berserkeri kaç veriyor? Farklı wikilerde farklı oranlar yazılmış.
TR Wiki : %8-16
EN Wiki : %8-11
DE Wiki: %8-162024'ten sonra güncellenen Türkiye Wiki bilgilerine güvenebilirsin.
sayfasını kontrol edebilirsin.
Petin tipine göre değişiklik gösterecek değerler burada.
-
Ben Ahura Mazda'ya tapan bir Zerdüşt'üm bana göre de etkinlikler var mı kurban bayramı gibi?
-
-
Şampiyon seviye oyunculara %75 exp yok mu Disfruto
-120 karakterlerde %75 exp'in başladığı gözüküyor
Raporladım, bakacaklardır.
-
Kusursuz simyaya ulaşabilmek için sizce mantıklı olan hangisi ? Antika-efsanevi-mitsi seviyesinden toplayarak üste atmak mı ?
Yoksa yavaş yavaş biriktirerek kusursuz simyayı almak mı ?
-
Yeşim Ankası "%30 exp bonusu %50 şansla" yazıyor bu tam olarak ne demek?? Exp veriyor mu vermiyor mu......
-
Yeşim Ankası "%30 exp bonusu %50 şansla" yazıyor bu tam olarak ne demek?? Exp veriyor mu vermiyor mu......
%50 ihtimalle aktifleşip %30 exp bonusu veriyor. gf kumar işlerine kafayı öyle bir takmış ki petteki efsunu bile şansa göre yapmışlar.
-
%50 ihtimalle aktifleşip %30 exp bonusu veriyor. gf kumar işlerine kafayı öyle bir takmış ki petteki efsunu bile şansa göre yapmışlar.
Alınmaz o zaman. Gördüğüm en saçma şey cidden ya
-
Aslında kumarlık bir durum yok (en azından sadece bu konu özelinde
), oyundaki İki kat EXP kazanma şansı efsunu (TR Wiki/Güncellenmiş) ile aynı şekilde çalışıyor, kolyeye gelen %20 EXP bonus şansı nasıl size %20 ihtimalle %30 EXP sağlıyorsa Yeşim Ankasında da aynı şekilde SARAPCI nın da dediği gibi %50 şansla %30 sağlıyor.
-