Yohara da Taehvarang araması görevi var eski kıta 2.bölgesi diyor neresi oluyor bilen var mı?
Bulunduğunuz bayrağın 2. köyü.
Bakra (Mavi)
Jayang (Kırmızı)
Bokjung (Sarı)
Yohara da Taehvarang araması görevi var eski kıta 2.bölgesi diyor neresi oluyor bilen var mı?
Bulunduğunuz bayrağın 2. köyü.
Bakra (Mavi)
Jayang (Kırmızı)
Bokjung (Sarı)
sa
yav bu hızlı indirimlere neden ejderha parşömeni gelmiyo???????????????? bilen varmı???????????????????????????????
Arkadaşlar merhaba simyayı ortalama zarar direnişilimi yoksa savunmalı almakmı mantıklı cevaplayan olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba simyayı ortalama zarar direnişilimi yoksa savunmalı almakmı mantıklı cevaplayan olursa sevinirim.
sav kanka
Nerede kullanacağına ve hangi karakter olduguna göre değişir.. Detay verirsen daha doğru bir cevap verelim hocam.
Nerede kullanacağına ve hangi karakter olduguna göre değişir.. Detay verirsen daha doğru bir cevap verelim hocam.
Karakterim Büyülü silah sura farm için kullancam vs lik bir amacım yok hocam
Karakterim Büyülü silah sura farm için kullancam vs lik bir amacım yok hocam
Yoharada kullanacaksan ort direniş olsun ama eski kitada kullanacaksan savunma işini görür.
merhaba arkadaşlar çarımda parlak yakut ve diğerleri mat olmak üzere simya setim var.Sökmek istiyorum.Sizce nasıl bir yol izlemeyelim.KAhin sandığı açsam kurtarır mı ?
merhaba arkadaşlar çarımda parlak yakut ve diğerleri mat olmak üzere simya setim var.Sökmek istiyorum.Sizce nasıl bir yol izlemeyelim.KAhin sandığı açsam kurtarır mı ?
Şansına bağlı hocam, bir yöntem olarak, kahin sandıklarının fiyatına bak. Simyalarının fiyatını bak. Kaç kahin sandığı ediyor diye karşılaştır. Şans faktörünü de göz önünde bulundur ve değerlendir. Atıyorum simyaların toplamı 100w diyelim. 100wona da 10 tane kahin alıyosun. 10 tane kahinden 6 tane kerpeten çıkar mı diye kararını sen ver.
Ama bence mat ve parlak simya için mantıklı değil. He 6 kahin açarsın 6 kerpeten alırsın. O zaman çok mantıklı yani. Tabi bu senaryo çok imkan dahilinde değil
Şansına bağlı hocam, bir yöntem olarak, kahin sandıklarının fiyatına bak. Simyalarının fiyatını bak. Kaç kahin sandığı ediyor diye karşılaştır. Şans faktörünü de göz önünde bulundur ve değerlendir. Atıyorum simyaların toplamı 100w diyelim. 100wona da 10 tane kahin alıyosun. 10 tane kahinden 6 tane kerpeten çıkar mı diye kararını sen ver.
Ama bence mat ve parlak simya için mantıklı değil. He 6 kahin açarsın 6 kerpeten alırsın. O zaman çok mantıklı yani. Tabi bu senaryo çok imkan dahilinde değil
Üstat cevap için teşekkür ederim.Simyaların toplamı 80 won ediyor.80 wona 13 altın kahin sandığı alınıyor.Bir tane kerpeten çıksa kötünün iyisi olur gibi .Ama yine de kararsız kaldım.
Üstat cevap için teşekkür ederim.Simyaların toplamı 80 won ediyor.80 wona 13 altın kahin sandığı alınıyor.Bir tane kerpeten çıksa kötünün iyisi olur gibi .Ama yine de kararsız kaldım.
O sizin risk algınıza bağlı. Tamamen tercih meselesi. 13 kahinden hiç alamayabilirsiniz ya da 1den fazla alabilirsiniz. Asıl mesele bu riski almak isteyip istemediğiniz.
Hakaret eden birini nasıl raporlayabilirim?
Hakaret eden birini nasıl raporlayabilirim?
Video kaydını başlatın; mesaj atarak hakaret ettiyse mesaj kutusuna tarihi ve saati yazın (enter'a basıp karşı tarafa göndermek zorunda değilsiniz) ardından mesaj kutucuğunu biraz sağa sola sallayın ki sahte olmadığı belli olsun (biraz salladıktan sonra biraz da sabit dursun). Eğer genel sohbette hakaret ettiyse "L" tuşuna basıp aynı işlemi orada yapın. Karakterinizi de ne olur ne olmaz diye biraz sağa sola hareket ettirebilirsiniz. Bunları yaparken sunucu adının sağ üstte (haritanın altında) göründüğünden emin olun. Bu şekilde şikayetçi olduğunuz kişinin kaydını almış olursunuz, bu video kaydını youtube'a yükleyin ardından https://metin2.support.gameforge.com/index.php adresine giriş yaparak ticket oluşturun. Ticket oluşturmak için verdiğim linkteki (destek sistemi) adımları izlemeniz yeterli.
Ben direkt linki paylaştım ancak siz kimsenin verdiği linke tıklamayın; forumun sol üstündeki "Destek Sistemi (Ticket)" bağlantısına tıklarsanız verdiğim linke daha güvenilir şekilde ulaşırsınız.
gökyüzü panelini değil de diğer simya panelini doldurmayı düşündün mü reis...
yav sayın yöneticiler neden hızlı indirime ejderha parşömeni gelmiyor nesne markettede göremedim neden????????????????????????
arkadaşlar win11 hala problemli mi? yeni laptop alacağım da win11 mi kurdurayım win10 mu diye.
arkadaşlar win11 hala problemli mi? yeni laptop alacağım da win11 mi kurdurayım win10 mu diye.
bayağıdır win11 kullanıyorum herhangi bir problemim yok
EZEL SUNUCUSU BİRLEŞTİRME GELSİN PAZAR ÖLÜ OYUNCU ÖLÜ
Merhaba oyunu 5-6 ay önce bırakmıştım. Bu aralar luciferda başlama isteğim var. Bagjanamu’da şamp1 seviye ninjam ve şamanım ayrıca hidralık itemlerim mevcut. Size sorum şu
1- lucifera geçiş gibi bir şey oldu mu daha önceden? Yani bagjanamudan lucifera geçiş bileti gibi bir şey yapılmış mıydı? Yine olması muhtemel olabilir mi?
2- geçenlerde konuda dönüşümle hidra bugu gibi bir şeyler yazılıyordu sanırım GBY ile kesiliyormuş. Bu devam ediyor mu? Yoksa kapatıldı mı? Çünkü 800 wonluk yayı elımde tutmanın bir anlamı yok bu şekilde
3- Sizce sıfırdan luciferda başlanır mı? Gerekten hilelerden ve laglardan oyun atmalarından çok bıktım. Arkadaşım luciferda oynuyor orada hile yok denecek kadar azmış öule söylüyor. Nesne marketinde en azından 3-4 p açmaya yetecek marka ve 3-4 aylık afk pet ayrıca 1-2 yıllık nazar var. Bunları luciferda değerlendirmeli miyim? Teşekkür ederim
Kasap Kalgaroth garanti drobu değil mi anahtar? 3 eldiven var kalıntı var. küpe bilezikte 20 eşya var. charondayım bayrak buffı var. otomatik avda olanda yoktu tek başıma kestim bossu ve anahtar atmadı nasıl oluyor bu