Yardım & Sorular
-
-
albatroas yarın sabah gelme ihtimali yüksek saat 11:55-12:00 arası gibi

Eyvallah kankam duyar kasmadigin icin ayrica teşekkürlerimi sunarim 😁
-
Eyvallah kankam duyar kasmadigin icin ayrica teşekkürlerimi sunarim 😁
Yalakalık yapmıyorum ondandır konuşmak için konuşuyor çoğu

-
Ne demişler, hacı hacıyı mekkede bulurmuş. Mutluluklar dileriz

-
Beceri kitabı okumak için gereken süre 24 saat mi yoksa 24-30 saat arası mı ? Uzunca bir süredir 24-30 saat arasını hesap ederek her gün + 6 saat şeklinde okuyorum ama wiki sayfasında 24 saat olduğu yazıyor. Bilgisi olan var mı?
-
Garanti demeyelim de şansı arttırma taktiği diyelim genelde o şekilde de denk gelmiyor 3 canavar

Ama evet bu sefer denk gelmişti ve 20 gün kadar da 3 canavar ile oynadım zaten. Ama bugün 3 canavar yerine %1 hp olarak gördüm. Son bakımdan sonra mı oldu bilmiyorum ama böyle bi saçmalık geldi başıma. Zaten zar zor alabildim önceki 2 dönemde alamamıştım şimdi yine 70 gün 3 canavar eksik oynamaya devam.Bu depo bonusu olayına bir düzenleme gelmeli bence 3 ay çok uzun bir süre 3 canavar alamayanlar için
anladım bende yaklasık 6 ay üst üste o bonusu alamadım cunku açtıgım tüm clientlerde bonusu aldıktan sonra o çarı kapatmadan bi sonrakini aldım ve ana çarıma geldigimde baska bonus ile basladıgını gördüm. Daha sonra bonusu aldıgım clienti kapatmam gerektigini ögrendım ve bu durumu bi daha yasamadım.
Umarım 70 gün sonra istedigin bonus temelli gelir
-
Beceri kitabı okumak için gereken süre 24 saat mi yoksa 24-30 saat arası mı ? Uzunca bir süredir 24-30 saat arasını hesap ederek her gün + 6 saat şeklinde okuyorum ama wiki sayfasında 24 saat olduğu yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Evet, 24 ila 30 saat arasında ve başarısız oldukça okumak için geçen süre artıyor.
-
i7 işlemci
16-32 gb ram
4-6-8 gb ekran ram
Masaüstü dizsem laptopa göre kasma azalırmı.
20-30 tane metin2 açarmı kasma yapmadan. Birde kaç para tutar. En düşük fiyat
İ5 2gb ekran 8 ram azmı gelir yada
İ7 4gb ekran 16 gb rammi alsak
-
şampiyon 13 charla uriel'e gidiyorum exp bonusu çıkmıyor, daha önce hiç almadım ama sunucuda bu var. neden alamıyorum?
-
şampiyon 13 charla uriel'e gidiyorum exp bonusu çıkmıyor, daha önce hiç almadım ama sunucuda bu var. neden alamıyorum?
Ay gölgesi vadisi ile sunuculara 110 level ile şampiyon 10 level arası gelen uriel expli bir sunucuda oynuyor olabilirsiniz.
Özellikle, Arkadaşlar, marmara, ezel, barbaros, dandanakan.
Bu sunucularda şampiyon on level sınır olduğundan alamıyorsunuz.
-
Ay gölgesi vadisi ile sunuculara 110 level ile şampiyon 10 level arası gelen uriel expli bir sunucuda oynuyor olabilirsiniz.
Özellikle, Arkadaşlar, marmara, ezel, barbaros, dandanakan.
Bu sunucularda şampiyon on level sınır olduğundan alamıyorsunuz.
yanıtın için teşekkürler. like da attım ama gitti mi gitmedi mi belli değil, mobil verideyim yanıt yazarken bile sayfa yükleniyor olarak görünüyor.
-
Arkadaşlar ep çekeceğim hazır hapyy varken Cor Daemonis Çarkı kar ettirir mi sizce mantıklı mı ?
-
Arkadaşlar ep çekeceğim hazır hapyy varken Cor Daemonis Çarkı kar ettirir mi sizce mantıklı mı ?
göz boyama ve acemi silkeleme çarkı. sokağa atcak paran varsa çevir. cor çarkı geldiğinde normal simya geçme oranları bile düşüyor. nesnede cor varsa o hafta simya denenmez, demirci varsa o hafta item basılmaz, oyunda drop oranlı bir etkinlik varsa npclerin sabit oranları düşürülmüştür. bunlar hep tecrübeyle sabit. 100 kişi çevirir, 1 kişi mutlu ayrılır çarktan.
-
göz boyama ve acemi silkeleme çarkı. sokağa atcak paran varsa çevir. cor çarkı geldiğinde normal simya geçme oranları bile düşüyor. nesnede cor varsa o hafta simya denenmez, demirci varsa o hafta item basılmaz, oyunda drop oranlı bir etkinlik varsa npclerin sabit oranları düşürülmüştür. bunlar hep tecrübeyle sabit. 100 kişi çevirir, 1 kişi mutlu ayrılır çarktan.
Kapalı serverda iş görür belki simya kasmak için
-
Kapalı serverda iş görür belki simya kasmak için
kapalı sunucularda herkesin 1000 tane tıktık charı var, cor çarkına genelde yeni sunucularda simya takmak için girilir.
-
Elementerde ganimet filtresini nasıl ayarlasak daha az yer kaplar ?
-
Elementerde ganimet filtresini nasıl ayarlasak daha az yer kaplar ?
Savaş becerisi kitapları ve geliştirmeleri açıp geri kalanını kapatarak. Keşke sadece Kahraman 2'leri toplatabilsek ama maalesef yok.
-
Savaş becerisi kitapları ve geliştirmeleri açıp geri kalanını kapatarak. Keşke sadece Kahraman 2'leri toplatabilsek ama maalesef yok.
Anladım teşekkür ederim

-
Herkese merhaba sıfırdan başlamak için karakter önerir misiniz? Ep yatırmayı düşünmüyorum böyle alt levellerde takılırım uzun süre diye düşünüyorum
-
Herkese merhaba sıfırdan başlamak için karakter önerir misiniz? Ep yatırmayı düşünmüyorum böyle alt levellerde takılırım uzun süre diye düşünüyorum
karekter b.silah olabilir birde nerde oynican açik parali kapali serverdami.para kasabilcenmi item alabilcenmi