Bebek artık yeterince beni tanıdığını düşünüyorum, mümkünse Cati olacak şekilde bir imza - ruhumu yansıtsın lütfen
hocam cikaramadim :v profil icin de bi seyler ister misin?
Bebek artık yeterince beni tanıdığını düşünüyorum, mümkünse Cati olacak şekilde bir imza - ruhumu yansıtsın lütfen
Nasıl istersen öğretmenim
Benim Rynok nickli bir ninjam için imza tasarlar mısınız? Ay yıldız kostümlü olsun ve yazılar da alevli olsun lütfen.
SENQBEN kadın savaşçı için bir imza rica edebilir miyim ? Teşekkürlerimle.
Benim Rynok nickli bir ninjam için imza tasarlar mısınız? Ay yıldız kostümlü olsun ve yazılar da alevli olsun lütfen.
merhaba, umarım hoşunuza gider.

https://i.ibb.co/fdpKZwRH/rynok.png
SENQBEN kadın savaşçı için bir imza rica edebilir miyim ? Teşekkürlerimle.

Oyun dışı bi imza ricam olacaktı nick ErrorDLL yapana şimdiden teşekkürler
Display More
Allah razı olsun çok güzel olmuş elinize sağlık ![]()
Display More
Çok teşekkür ederim ![]()
Güncel

tasarım yapan arkadaşa selamlarımı iletiyorum , aura farmı yapan kadın kritikci şaman üstünde yılan zırhı ve yelpazesi olan tasarım nasıl olur skill atarkende güzel görünür :))
nicki eklemediğim için üzgünüm nick DangrolMangs
Eveet, hayalini kurduğum başlığa ulaşmış bulunmaktayım. Öncelikle yaptığın imzaları ve tasarımları beğendiğimi ve takdir ettiğimi belirtmek istiyorum ve bir imzada ben rica etmek istiyorum. Şu anki imzama yakın biraz daha dark blue bir imza rica edeceğim müsait bir zamanda. Teşekkürler.
Eveet, hayalini kurduğum başlığa ulaşmış bulunmaktayım. Öncelikle yaptığın imzaları ve tasarımları beğendiğimi ve takdir ettiğimi belirtmek istiyorum ve bir imzada ben rica etmek istiyorum. Şu anki imzama yakın biraz daha dark blue bir imza rica edeceğim müsait bir zamanda. Teşekkürler.
gifide kullanabilirsek sevinirim :d
tasarım yapan arkadaşa selamlarımı iletiyorum , aura farmı yapan kadın kritikci şaman üstünde yılan zırhı ve yelpazesi olan tasarım nasıl olur skill atarkende güzel görünür :))
merhaba, böyle bir görsel elimde yoktur. eklerseniz kullanabilirim.
merhaba, böyle bir görsel elimde yoktur. eklerseniz kullanabilirim.
sizi fazla ugrastırmak istemem sadece kadın kritikci şaman yılan silahlı seti olsun yeterli tesekkurler
merhaba, zodyak setini kullandım umarım hoşunuza gider.

Display More
Eline koluna sağlık çok güzel olmuş Teşekkür ederim.
harika gerçekten elinize sağlık