55 LEVELDE NEREYİ FARMLAMALIYIM İYİ BİR PARA BİRİKTİRİP SİMYALARI DİZECEM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Spam Postlar
-
-
Şeytan Kulesi'ndeki ışınlanma portalı çalışmalı mı? 10
-
Evet. (9) 90%
-
Hayır. (1) 10%
Kuleden çıkmak için karakter değiştirme ekranına dönmek zorunda olmak gereksiz bi' zaman kaybı. Kulenin içinde ışınlanma portalı var, ama çalışmıyor. Bunun çalışmasını sağlayıp kule dışına geçişi sağlarsak güzel olur.
-
-
-_-
-
Quote from Luck
Merhaba,
Öneri konusu açarken kişisel isteklerden, yoruma dayalı isteklerden ziyade daha yapıcı ve genel kitleye hitap edebilecek önerilerde bulunulmasını istiyoruz. Aşağıda vereceğim örnekler veya bu örneklere benzer konular kapatılacak ve kaldırılacaktır.
Örnekler;
- Npc yeri değiştirilmeli mi ?
- Buz cadısı kesilemez oldu canı düşürülmeli mi ?
- Nelere soğuma süresi çok fazla düşürülmeli mi ?
- Envantere xxx butonu eklenmeli mi ?
- Satıcıdaki potlar kaldırılmalı mı ?
Bu şekilde veya buna benzer türetilmiş öneriler kabul edilmeyecektir. Yeterince bu konularla ilgili öneriler mevcut.
Saygılarımla
-
Daha önce bu konu hakkında öneride bulunuldu. Teşekkür ederiz.
-
Arkadaşlar diğer sunucuları bilmem ama ezel sunucusunda sürekli şu olay var.
örnek loncalar :
a loncası (HIRSIZ veya H1RSIZ)
b loncası ( avakado)
şimdi bu b loncası oyun karakteridir ve bu adam hırsızlık yapmıştır ve bunu duyurmak için (veya iftira atmak için de olabilir) sürekli a loncası b loncasına lonca savaşı yolluyor ( HIRSIZ loncası avakado loncasına savaş ilan etti) . her seferinde kabul etmiyor. böylelikle sunucuda sürekli şu şuna lonca savaşı ilan etti yazısı çıkıyor. benim önerim bu lonca savaşı yollama aralığına süre getirilmeli mi? veya aynı şekilde aynı loncaya tekrar savaş yollama isteğine süre getirilmeli mi? hayırlı forumlar.
-
Acaba modlardan biri onaylayabilir mi ?
-
10 saatte bir mod girmemiş himm
-
Not olarak oyunu oynamıyorum. En fazla buradan bann atabilirsiniz o da en fazla. Ama beni banlamanız nihai gerçekleri değiştirmez. Kule bugu, mühür bugu, anahtar bosslarının ve diğer yohara bosslarının tekelleşmesi, oyun dışı ticaret, oyunda üst seviyelerde olan hesaplara ihtimas geçilmesi vs vs. daha bir çok şey sıralanabilir. FastFooD Bunlarla ilgilenin artık. Ya da bırakın görevinizi. GF'nin Almanya ekibi gelsin. Onlar geldiğinde bu oyunun düzeleceğinden eminim.
Son cümlene o kadar hak verdim ki sadece oyunda değil ülkenin sorun yaşadığı çoğu konuda maalesef durum böyle oluyor yabancılar gelse daha adaletli ve işlerini iyi yapacaklardır. 5 yıllık devlet memuruyum sistem oyunda bile böyle maalesef sürekli yorumları okuyorum millet hileden bottan hatalardan laglardan ticketlardan tr takımının ilgisizliğinden son günlerdeki patlayan olaylardan şikayetçi olmalarını okudukça üzülüyorum yazanlarda sanıyor ki bu hileler botlar buglar veya alman takımının yirmi tr takımının beş kişi olması gfnin idaresinde bilgisi dahilinde oluyor sanki takımın hiç haberi yok bunlardan 😀 işini hakkıyla iyi yapan takım üyelerini tenzih ediyorum lakin maalesef durum bu. Takım hileyle aura kasanı da biliyor bossların zindanların tekelleştiğini o kasılan wonların hangi sitelerde kimin sattığını da çok iyi biliyor ve bir kısmı da bunların bizzat kendileri ya doğrudan ya dolaylı olarak parmakları var bu kadar açık ve net tekrar söylüyorum işini hakkıyla yapan veya bu adaletsizliklerle mücadele eden veya elinden bir şey gelmeyen takım üyelerini tenzih ederim. Arkadaşın dediği gibi beni en fazla banlarsınız yada oyundan da banlarsınız çokta mühim değil ben zevkine oynayayan biriyim 😀
-
Matla bile kesiliyor tertemiz en az olması bile yeter
-
Sorumsuzluğun geldiği son nokta, dün gece yatmadan foruma baktım iyi yarın bakım yokmuş bugün 11'de biten kostümü sabaha yenilerim demiştim. Neyse bu ekibe güvenip yaptığım son işti sanırım. Biz hata yapmışız deyip insanların süreli eşyalarını telafi ederler mi ? Pek sanmam ...
İyi düşünelim belki takım görevi bırakıp gitmiştir ondan dolayı duyuru gelmemiştir 😀
-