Merhaba,
Oyun takımımızda görev alan [SGM]Saraph bugün kendi isteğiyle takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine verdiği katkılar ve emekler için teşekkür ederiz.
Merhaba,
Oyun takımımızda görev alan [SGM]Saraph bugün kendi isteğiyle takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine verdiği katkılar ve emekler için teşekkür ederiz.
Merhaba,
Oyun takımımızda Game Master olarak görev almakta olan Artemis gerçek hayatta yaşadığı yoğunluk sebebiyle görevinden ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür ederiz.
Merhaba
Himera ve [SGM]RacheT eğitim sürecini başarıyla tamamlamış ve Game Master olmuşlardır. Kendilerini tebrik eder başarılar dilerim.
[TGM]Nyks görevine vakit ayırmadığı için yollarımız ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.
Merhaba,
Forum takımımızda görevine devam eden Fealty bu görevine ek olarak oyun takımımızda Trial Game Master olarak göreve başlamıştır. Kendisi hem oyun hem de forum takımımızda görev alacaktır.
Lateral aramıza Trial Game Master olarak katılmıştır.
Kendilerine eğitim süreçlerinde başarılar diliyorum.
Merhaba,
[SGM]Lateral eğitim sürecini başarıyla tamamlamıştır. Kendisi artık bir Game Master. Tebrik ederim.
Merhaba,
Wiki takımımızda bulunan Jagura özel yaşantısındaki yoğunluğun artması nedeniyle kendi isteğiyle takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür eder, hayatında başarılar dilerim.
Merhaba,
Discord yöneticiliğimizi yapan ve aynı zamanda oyun takımımızda Game Master'lık yapmakta olan Himera gerçek yaşantısındaki işlerine daha fazla odaklanma ihtiyacı hissettiği için kendi isteğiyle takımımızdan ayrılma isteğini iletmiştir.
Kendisine bu güne dek verdiği katkılar ve emekleri için teşekkür eder, hayatında başarılar dilerim.
Merhaba,
Oyun takımımızda görev almakta olan RacheT ve Lateral bugünden itibaren GM'likten SGM'liğe yükselmişlerdir. Kendilerini tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Merhaba,
Oyun takımımızda bulunan Keystone bugünden itibaren görevine SGM olarak devam edecektir. Kendisini tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim.
Merhaba,
Oyun takımımızda GameMaster ve Forum takımımızda Super Moderatorluk yapan Fealty VGS ihlali nedeniyle aramızdan ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.
Tekrar Merhaba,
Fealty kendi kişisel bilgilerini açıkladığı için ekibimizden uzaklaştırılmıştır. Bu tarafımızdan güven ilişkisini zedelediği için bırakması uygun görülmüştür. Şimdiye kadar ki süreçte yapmış olduğu işlemsel bir hata yada prosedür dışı bir durum saptanmamıştır.
Şimdiye kadarki emekleri için ayrıca teşekkür ederim.
Merhaba,
[GM]Grolf ve [TGM]DeCayoyun takımımıza Trial Game Master olarak katılmıştır,
[MOD]Constant Forum takımımıza Trial Moderator olarak katılmıştır.
PainKiller ise forum takımımıza Trial Moderator ve Discord ekibimize Discord Moderator olarak katılmıştır.
Kendilerine ekibimize hoşgeldin diyor başarılar diliyorum.
Merhaba,
[MOD]Constant Eğitim sürecini başarıyla tamamlamış ve Moderatör olmuştur. Kendisini tebrik eder görevinde başarılar dilerim.
PainKiller Yeterli gerekliliği gösteremediği için forum takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.
Saygılarımla.
Merhaba,
Forum takımımızda Trial Moderatör olarak görev almakta olan Blossom Yeterli gerekliliği gösteremediği için forum takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.
Forum takımımızda Moderatör olarak görev almakta olan [MOD]Constant gerçek hayatta yaşadığı yoğunluk sebebiyle görevinden ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür ederiz.
Saygılarımla.
Merhaba,
Eğitim sürecinde bulunan Grolf süreci başarıyla tamamlamış ve GM olmuştur. Kendisini tebrik ederim.