Takım içi Değişiklikler

• Merhaba,

Oyun takımımızda Game Master olarak görev almakta olan Artemis gerçek hayatta yaşadığı yoğunluk sebebiyle görevinden ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür ederiz.

-

• Merhaba,

Forum takımımızda görevine devam eden Fealty bu görevine ek olarak oyun takımımızda Trial Game Master olarak göreve başlamıştır. Kendisi hem oyun hem de forum takımımızda görev alacaktır.

Lateral aramıza Trial Game Master olarak katılmıştır.

Kendilerine eğitim süreçlerinde başarılar diliyorum.

-

• Merhaba,

Wiki takımımızda bulunan Jagura özel yaşantısındaki yoğunluğun artması nedeniyle kendi isteğiyle takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür eder, hayatında başarılar dilerim.

-

• Merhaba,

Discord yöneticiliğimizi yapan ve aynı zamanda oyun takımımızda Game Master'lık yapmakta olan Himera gerçek yaşantısındaki işlerine daha fazla odaklanma ihtiyacı hissettiği için kendi isteğiyle takımımızdan ayrılma isteğini iletmiştir.

Kendisine bu güne dek verdiği katkılar ve emekleri için teşekkür eder, hayatında başarılar dilerim.

-

• Merhaba,

Forum Takımımızda Moderatörlük yapan Fealty, forum takımında Süper Moderatörlüğe yükselmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Saygılarımla.

giphy.gif

Gladiatus - GA > İkariam - BA > Metin2 - BA > Metin2 - SGM

#TeamFF

You'll never fly alone.

• Tekrar Merhaba,

Fealty kendi kişisel bilgilerini açıkladığı için ekibimizden uzaklaştırılmıştır. Bu tarafımızdan güven ilişkisini zedelediği için bırakması uygun görülmüştür. Şimdiye kadar ki süreçte yapmış olduğu işlemsel bir hata yada prosedür dışı bir durum saptanmamıştır.

Şimdiye kadarki emekleri için ayrıca teşekkür ederim.

Other_metin2_tr_2024_ae2b411b54068e899282dcb953563a9a.png

Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır! ;)

Edited once, last by PegasusTR ().

• Merhaba,

Blossom Forum takımımıza Trial Moderatör olarak katılmıştır. Kendisine aramıza hoşgeldin diyor ve başarılar diliyorum.

Saygılarımla.

giphy.gif

#TeamFF

You'll never fly alone.

• Merhaba,

[MOD]Constant Eğitim sürecini başarıyla tamamlamış ve Moderatör olmuştur. Kendisini tebrik eder görevinde başarılar dilerim.

PainKiller Yeterli gerekliliği gösteremediği için forum takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

giphy.gif

#TeamFF

You'll never fly alone.

• Merhaba,

Forum takımımızda Trial Moderatör olarak görev almakta olan Blossom Yeterli gerekliliği gösteremediği için forum takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.

Forum takımımızda Moderatör olarak görev almakta olan [MOD]Constant gerçek hayatta yaşadığı yoğunluk sebebiyle görevinden ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

giphy.gif

#TeamFF

You'll never fly alone.

Edited once, last by Luck ().