Meley İni Heykelin Buga Girmesi
- eXclus
- Closed
-
-
2 Kez başımıza geldi mecbur skille yaktık. Uzun süredir var olan ve devam eden bir bug
-
Boslardan önce heykel tam yanacak iken yumurtaların çıkması durumunda denk gelinen bir durum. Büyü vuran bir karakter yoksa o heykeli açmak zulüm oluyor.
-
Zaman zaman denk geldiğimiz bir durum. Beceri atağı yaparak ilerlemek gerekiyor. Biraz zahmetli lakin çokta büyük bir problem değil.
İşin aslı şimdi bunu düzeltmeye kalkıp iyice bozulmasından endişe etmekteyim. O sebeple olan şekliyle kalması daha sağlıklı -
Bir keresinde bizim de başımıza gelmişti meley turu çöp olmuştu bazen eksik sütunda olabiliyor
hatalarıyla seviyoruz be seni metin2
-
2 dakikalık yumurta yenileme süresini iyi ayarlamanız gerekiyor risk atmamak için vurmayı bırakıp yumurtaları kesin yumurtalarla aynı anda açıldığı zaman oluşan bir bug genelde son sutünda olur. başına gelmeyen yoktur sanırım
-
Eğer ki bossları çekerken yumurtaya vurur ve ya patlatırsanız ( bosslar yaşıyorken ) bug'a girer. onun çözümü de çarı dönüştürüp küreyi patlatmanız ve tekrar dönüşmenizi tavsiye ederim. Olmazsa tekrar küreye dönüsüp tekrar patlatın önceden düzeliyordu.
-
bu olunca sessizce cıkacan kaç kere kestim daha 3 kere denk geldi çok gelmez başına düzeltmezler de bayadır var çünkü
-
-
saniye ayarlı sütunlara vurdugunuzda yani yumurta atma saniyesini HER daim bilmek bu durumu ortadan kaldırıyor
ucu ucuna açacak durumda oldugunuzu hissettiginiz an atagı bırakın yumurta bekleyin 1 1.5 dk kaybedersiniz 16 sandık kaybetmemek adına .
-
saniye ayarlı sütunlara vurdugunuzda yani yumurta atma saniyesini HER daim bilmek bu durumu ortadan kaldırıyor
ucu ucuna açacak durumda oldugunuzu hissettiginiz an atagı bırakın yumurta bekleyin 1 1.5 dk kaybedersiniz 16 sandık kaybetmemek adına .
seversinn biliyosun bu işi ihtiyar
-
seversinn biliyosun bu işi ihtiyar
az çok çapımız kdr biliyoruz eyw
-
Aynı gün içinde 2 kez yaşamışlığımız bile var malesef. Skile kuvvet boşuna mı p yaptık diyip yükleniyoruz skillere. Ha bu durumun mağduriyeti var fakat çözüme kavuşma yolunda daha kötüleri ile malesef ki karşılaşma imkanı daha yüksek. Çıkmak yerine şansı denemek tavsiyemdir.
-
Bu olay başıma gelmedi ama bugün şöyle birşey başıma geldi savaşı başlat dedim kapı açıldı ama direkler tamamen kayıp slotta yok 20-30 saniye sonra da meleyin kapısına attı bütün çarları
-
Artık oyun için oyuncuların zaman harcadığı emek verdiği yapabilmek için hem oyun için hem oyun dısı para harcıyarak yapılmak istenen meleyin sutununun buga girmesi sorunu ne zaman düzelecek? Sen o kadar yap yap sonuç elde edeme oyuna meleyden günlük giren yangın hattı hesabı yok oyun meleyden dönüyor lütfen ilğilenelim. Adramis FastFooD
-
2 sene önce video ile bildirdim tarih saat yok diye reddedildi bildirim. Tam sütun yanacakken metin attığında yapıyor bunu.
-
2 sene önce video ile bildirdim tarih saat yok diye reddedildi bildirim. Tam sütun yanacakken metin attığında yapıyor bunu.
Çok nadirende olsa hala var, düzeltmemişler 2sene öncenin fotoğrafı sutunu skille yakıcaz diye kan revan içinde kalıyoruz
umarım düzeltirler de emeğimiz çöpe gitmez
-
düzeltilecegini sanmam . saniye kontrolü yaparsanız baktınız tam acılmaya ramak kala olacak . atagı bırakın yumurta bekleyin . 2 dk da bir ymurtaları atıyor bilmeyen yoktur . çözümü kendiniz üretin derim , şahsen ben öyle yapıyorum bir dahada o cukura düşmedim düşmem de .
-
Adramis
Closed the thread. -
Meley buga girerse discorddan destek alabilirsiniz.
-
Adramis
Moved the thread from forum Hata Bildirimi & Teknik Sorunlar to forum Kalıcı Arşiv.