Metin2 TR Laptoplarda Harici Ekran Kartını Kullanmıyor

• Onu yapmazlar metin2 eskiden ep almayan oyunu zaman harcayarak sabır ederek oynayanların çoğunlukta olduğu bir oyundu şuan bu oyunda iki kesim var 1. yang alan zamanı olmayan ep yatıran hızla gelişen tipler, 2.si de bunlara yang ve won akışı sağlayan reel hayatta işi olmayan oyundan gelir elde etmeye çalışan tipler. Bu iki tip oyuncu kaldı toplasan tr sunucularında 50k oyuncu yoktur nasılsa dio sistem çalışıo oyun açılıyor mu açılıyor oyundaki maplarde öyle göze batan sorun var mı yok sistem tıkırında aynı zamanda ep alıyor mu oyuncular evet o zaman geliştirmeye gerek yok daha doğrusu geliştirmekten ziyade optimize ve güncel sürüm grafik sürümü işletim sürümü yapmaya gerek yok ya geçen nesne market çöktü arkadaşlar bi 10 15 dk kendine gelemedi kabul ediyorum bu oyunu ben de hala oynuyorum ama sağılacak inek gibi görüyorlar oyuncularını eskiden ep çeken azdı marka basmak bile savaşta çok büyük suçtu yaşam basmak biz bu oyunun o dönemlerini gördük şuan oyundan zerre tat alamıyorum oyuncularında aldığını sanmıyorum sebebine gelirsek oyundaki sorunlar kapanma sorunu karakter el havada kalma sorunu 12 sene öncede yaşanıyordu hala yaşanıyor hal böyleyken lütfen tekrar dene, istemci başlatılamıyor, oyun sonlanmadı, oyun senin için mevcut değil. Gibi hata olan ama sanki o hataları almamız için güncelleme yapmışlar gibi lanse edilen durumlar oyuncuyu oyundan soğuttu bak mesela şu eventlerin görev gibi toplanması ne kadar güzel oldu ticaret haritası ne kadar güzel offline pazar ne kadar güzel ama gel gelelim oyunun sorunları var oyun çalıştığı için yapmak istemiyorlar yapmaya kalksalar masraf bence bu oyun iyice küçülüp avrupa karması olarak oynansın. Ortak dil ingilizce olsun ozaman belki bi düzeltme yaparlar.

• Baya eski bir konu Leptobum 1050 Ti var ve bunun üzerinden çalıştırmayı başardım, İlk ayar nvidia üzerinden metin2 yi harici ekran kartını seçin, 2.(Asıl yapmanız gereken şey.) DX8 to DX9 dönüştürücü (Reklam: Enb Convertor yaz google amcaya) bir dll var bunu oyunun içine atın oyunu gf üstünden başlatın, (NOT: Görüntü kalitesi değişebilir bozulmalar meydana gelebilir, ama ekran kartından çalıştırabiliyorsun artık.)

• Baya eski bir konu Leptobum 1050 Ti var ve bunun üzerinden çalıştırmayı başardım, İlk ayar nvidia üzerinden metin2 yi harici ekran kartını seçin, 2.(Asıl yapmanız gereken şey.) DX8 to DX9 dönüştürücü (Reklam: Enb Convertor yaz google amcaya) bir dll var bunu oyunun içine atın oyunu gf üstünden başlatın, (NOT: Görüntü kalitesi değişebilir bozulmalar meydana gelebilir, ama ekran kartından çalıştırabiliyorsun artık.)

inanılmaz bilgi gerçekten denedim ve artık ekran kartımı kullanabiliyorum teşekkürler

DXVK da kullanabilirsiniz ekran kartınız Vulkan destekliyorsa