güzel zevkli video izledim savaşlarda dikkat ettim o kadar laf atan kişilere 1 cevap dahi vermeyip savaşınıza devam etmeniz sizi kaliteli gösteriyor başarınız daim olsun iyi eğlenceler

Luthenia Efsaneviden Mitsiye Hasarlar
-
-
güzel zevkli video izledim savaşlarda dikkat ettim o kadar laf atan kişilere 1 cevap dahi vermeyip savaşınıza devam etmeniz sizi kaliteli gösteriyor başarınız daim olsun iyi eğlenceler
Teşekkür ediyorum güzel düşünceniz için. Savaş lafla sözle olmaz, senelerdir çıktığımız savaşlarda tek kelime etmedik bugünden sonra da ne ben ne de ekibimden kimse lafa söze girmez. Şükürler olsun bunun bir oyun olduğunun bilincinde ve sadece oyun karakterlerini rakip olarak gören insanlarız.
-
Tebrik ederim basarıların daim olsun cok iyi hasarlar görmüssün.
-
Tebrik ederim basarıların daim olsun cok iyi hasarlar görmüssün.
Teşekkür ediyorum Adre, sen de hoşgeldin savaşlara.
-
Tebrik ederim güzel Görüntüler,
Başarılar
-
Tebrik ederim güzel Görüntüler,
Başarılar
Teşekkür ediyorum size de öyle.
-
Vayy Vayy Vayyy :p Tebrik ederim Arya
Eksiklerine rağmen güzel savaşlar olmuş. Eksikler giderildiğinde daha güzel görüntüler göreceğimize eminim.
Ayrıca savaşlara katılım sanırım artık KIRMIZI VE SARI bayrak ile kısıtlı kalmış. 2 Bayrağı da tebrik ederim :)) Asan, gürleyen, enleri kendilerince içlerinde barındıran, kendilerini kral sananlarla dolu Mavi bayrağın mensupları da umarım banı açılan abilerinin destekleriyle tekrar savaşlara katılabilirler
-
Vayy Vayy Vayyy :p Tebrik ederim Arya
Eksiklerine rağmen güzel savaşlar olmuş. Eksikler giderildiğinde daha güzel görüntüler göreceğimize eminim.
Ayrıca savaşlara katılım sanırım artık KIRMIZI VE SARI bayrak ile kısıtlı kalmış. 2 Bayrağı da tebrik ederim :)) Asan, gürleyen, enleri kendilerince içlerinde barındıran, kendilerini kral sananlarla dolu Mavi bayrağın mensupları da umarım banı açılan abilerinin destekleriyle tekrar savaşlara katılabilirler
Teşekkür ederim Levoo.
Eksiği bahane edip savaştan kaçanlardan değiliz, keyfimize göre tamamen.
Artık kırmızı mavi kim eşlik etmek isterse savaşlara kule her daim açık.
-
Tebrik ederim efsanevi simya ile güzel spaceler, ilk şarkı da çok hoşuma gitti. Başarıların daim olsun.
-
Tebrıkler elıne saglık
-
Tebrikler. Başarılarının devamını dilerim güzel görüntüler.
-
Tebrik ederim efsanevi simya ile güzel spaceler, ilk şarkı da çok hoşuma gitti. Başarıların daim olsun.
Teşekkürler.
Tebrıkler elıne saglık
Teşekkür ederim.
Tebrikler. Başarılarının devamını dilerim güzel görüntüler.
Teşekkür ediyorum size de başarılar dilerim.
-
Tebrik ederim Kardeşim başarıların daim olsun güzel hasarlar Şenol kardeşime de selamlar ☺️👏
-
Tebrik ederim Kardeşim başarıların daim olsun güzel hasarlar Şenol kardeşime de selamlar ☺️👏
Teşekkür ediyorum kardeşim, forum kullanmıyor Şenol artık iletirim selamını.
-
Tebrik ederim arya efsanevıde böyleyse mitside daha fazla vuracağından şüphe yok şenolla birlikteliğiniz ve başarınız daim olsun
-
Tebrikler...
Eline. emeklerine sağlık... Efsanevi simya ile, mitsi hasarları alabilmek, mükemmel olmuş...
Başarınız, birlikteliğiniz daim olsun... -
Tebrik ederim arya efsanevıde böyleyse mitside daha fazla vuracağından şüphe yok şenolla birlikteliğiniz ve başarınız daim olsun
Teşekkür ederim kankiiiii, bakalım artık yaparız belki bir şeyler.
Tebrikler...
Eline. emeklerine sağlık... Efsanevi simya ile, mitsi hasarları alabilmek, mükemmel olmuş...
Başarınız, birlikteliğiniz daim olsun...Teşekkür ederim Pınar, senin de başarın daim olsun.
-
Tebrikler Luthi, efsanevi simya ile hasarlar böyleyse mitsili halini düşünemiyorum başarıların daim olsun.
-
Tebrikler, başarılarınız daim olsun
-
Tebrikler Luthi, efsanevi simya ile hasarlar böyleyse mitsili halini düşünemiyorum başarıların daim olsun.
Teşekkür ediyorum Astsubay beyefemdii.
Tebrikler, başarılarınız daim olsun
Teşekkür ederim Gringo.