Tebrik ederim Başarının devamını diliyorum

Luthenia Efsaneviden Mitsiye Hasarlar
-
-
Tebrik ederim başarılarınız daim olsun
-
Tebrik ederim Başarının devamını diliyorum
Teşekkür ediyorum Yıldız, bol keyifler.
Tebrik ederim başarılarınız daim olsun
Teşekkür ediyorum Legrand, size de başarılar.
-
tebrik ederim elinize sağlık
-
tebrik ederim elinize sağlık
Teşekkür ederim.
-
Tebrik ederim eglenceli bir video olmus emegine saglik
-
Tebrik ederim eglenceli bir video olmus emegine saglik
Teşekkür ediyorum izlerken gülümsetebildiysem ne mutlu benim için.
-
Tebrik ederim efsanevi simyayla savaşabilmen ayrı bi tebriği hakederken buna rağmen gördüğün hasarlar mitside çok büyük fark yaratacağının habercisi gibi.başarın daim olsun
-
Tebrik ederim efsanevi simyayla savaşabilmen ayrı bi tebriği hakederken buna rağmen gördüğün hasarlar mitside çok büyük fark yaratacağının habercisi gibi.başarın daim olsun
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için, iç itemlerimin savunması da atağı da istediğim gibi, geri kalan iş simya farkına düşüyor. Taksam da takmasam da içimden geldiği sürece savaşlarda olmaya devam edeceğim.
Başarılar dilerim size de.
-
Çok güzel olmus basarılarn devamını dılerim
-
Çok güzel olmus basarılarn devamını dılerim
Teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim.
-
Tebrik ederim güzel görüntülerdi. Başarılarınız daim olsun.
-
Tebrik ederim güzel görüntülerdi. Başarılarınız daim olsun.
Teşekkür ediyorum size de başarılar dilerim.
-
knkim tebrik ederim ortamları bozulup bize yaklaşanlarıda arada kaynatmışsın kotamız dolu mlsf çok isterdik ama
şimdiden kıvranmaya başladılar ufak ufak sesleri geliyor yakında dahada çok duyacağımıza eminim
-
knkim tebrik ederim ortamları bozulup bize yaklaşanlarıda arada kaynatmışsın kotamız dolu mlsf çok isterdik ama
şimdiden kıvranmaya başladılar ufak ufak sesleri geliyor yakında dahada çok duyacağımıza eminim
Her şeyin yenisi, dostun eskisi kardeşim. Biz bize yeteriz, keyfimiz birliğimiz daim olsun geri kalan her şey BOŞ.
Teşekkür ediyorum.
-
Adramis
Moved the thread from forum Arşiv to forum Sunucular ve Oyuncular Arası İletişim.