Yakın zamanda savunma ve atak eksiklerini tamamladığımda daha güzel videolar sizlerle olacaktır.
Bu bir başlangıç..
Yakın zamanda savunma ve atak eksiklerini tamamladığımda daha güzel videolar sizlerle olacaktır.
Bu bir başlangıç..
Tebrik ederim gerek kişisel karakterin ve gerek oynama şeklin ile bir örneksin.Seni tanıdığım için kendimi çok şanslı his ediyorum gerek abi gerek dost olarak.Başarılarının devamını dilerim beraber aynı bayrakta savaşıcağımız nice günlerimiz olsun
Tebrik ederim karşıda space vuran şamanlara taş çıkarabilecek bi video olmuş.
Tebrik ederim güzel görüntüler yakalamışsın, başarılarımız daim olsun. Eksiklerimiz bitince tek biten şey eksiklerimiz olmayacak gibi gözüküyor
Tebrik ederim Apocalypce, çok güzel hasarlar elde etmişsin. Keyifli savaşlar.
Tebrik ederim videodaki gibiyse simyalar gerçekten iyi hasarlar başarın daim olsun.
Tebrik Ederim Eline Sağlık
Tebrik ederim gerek kişisel karakterin ve gerek oynama şeklin ile bir örneksin.Seni tanıdığım için kendimi çok şanslı his ediyorum gerek abi gerek dost olarak
.Başarılarının devamını dilerim beraber aynı bayrakta savaşıcağımız nice günlerimiz olsun
Teşekkür ederim güzel görüşlerin için zeynep.
Tebrik ederim karşıda space vuran şamanlara taş çıkarabilecek bi video olmuş.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
Tebrik ederim güzel görüntüler yakalamışsın, başarılarımız daim olsun. Eksiklerimiz bitince tek biten şey eksiklerimiz olmayacak gibi gözüküyor
Eyvallah güzel insan. Dediğin gibi eksikler bitince daha güzel işler çıkacaktır..
Tebrik ederim Apocalypce, çok güzel hasarlar elde etmişsin. Keyifli savaşlar.
Teşekkür ederim
Tebrik ederim videodaki gibiyse simyalar gerçekten iyi hasarlar başarın daim olsun.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz değişti simyalar
Tebrik Ederim Eline Sağlık
Eyw kardeşim sağolasın.
Tebrikler sonunda video yaptın 😂 Eline emeğine sağlık cok beğendim basarilarının devamını dilerim
Tebrikler sonunda video yaptın 😂 Eline emeğine sağlık cok beğendim basarilarının devamını dilerim
Teşekkür ederim güzel yorumun için :)). Bundan sonra 3-4 haftada bir atarım en çok.
Tebrikler Kardeşim Sana bi öneri bu arada ben karabüyüyüm mesala statüm str öyle yaparsan daha güzel hasarlar çıkartabileceğini düşünüyorum bu video içinde kendine kralım diyen 6 k yemiş tebrikler
Tebrik ederim kardeşim çok güzel hasarlar.
Tebrikler Kardeşim Sana bi öneri bu arada ben karabüyüyüm mesala statüm str öyle yaparsan daha güzel hasarlar çıkartabileceğini düşünüyorum bu video içinde kendine kralım diyen 6 k yemiş tebrikler
Yılmaz abim, şamanda STR ve Güç efsunu space vuruşlarına atak vermez çeviklik ve zeka verir
Dostum tebrikler başarıların daim olsun
Yılmaz abim, şamanda STR ve Güç efsunu space vuruşlarına atak vermez çeviklik ve zeka verir
Dostum tebrikler başarıların daim olsun
Sağol Mertcim Teşekkür ederim bilmiyordum ama karabüyüde yaradı şamanada yarar diye düşündüm
Tebrikler güzel hasarlar ortaya çıkmış başarılarınızın devamını dilerim .
Tebrik ederim Alii :))) Son zamanlarda yaptığın ufak donuşlar apoya sihirli dokuşlar olmuş :)) ''Kyanit çan ile aldığın hasarlar mükemmel'' Elinde 50 ort çan ile neler olur düşünemiyorum.
Gerek kişisel karakterin olsun oyunda ki duruşun olsun efendiliğin olsun bu oyunda ki kimsenin bir arada olamayacağı şeyler :))
Bu kadar çok kesme sonra bana ağlıyorlar :))
Dostluğumuz ve arkadaşlığımız daim olsun :))
Videoya gelen dislike'lardan ne kadar can yaktığın belli oluyor
Tebrik ederim güzel hasarlar
Başlangıç olmasına rağmen gayet güzel video . Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Tebrik ederim. Keyifli bir video olmuş.
Başarılarınız daim olsun..
Tebrik ederim kardeşim. Güzel hasarlar.. başarıların daim olsun