Başta güzel ekibim olmak üzere yazmadan savaşan herkese teşekkürler.
Safirim 2 savunma 1 atak, keyifli seyirler.
Başta güzel ekibim olmak üzere yazmadan savaşan herkese teşekkürler.
Safirim 2 savunma 1 atak, keyifli seyirler.
Tebrik ederim güzel görüntüler izlettiniz eline sağlık. Eğlenceli ve seviyeli nice savaşlara
Tebrik ederim.Atak ve savunma kombininiz gayet yerinde.Elinize sağlık.
Tebrik ederim güzel görüntüler izlettiniz eline sağlık. Eğlenceli ve seviyeli nice savaşlara
Teşekkür ediyorum, laf dalaşının girmediği yerde seviye ve kalite her daim korunur.
Tebrik ederim.Atak ve savunma kombininiz gayet yerinde.Elinize sağlık.
Teşekkür ediyorum ekip ful şaman 1 ninja 1 sura olunca atak çok da belli olmuyor ama ben baya memnun kaldım ilk denememde.
Arya seni, arkadaşlarını ve savaştığınız mavi bayraktaki arkadaşları tebrik ederim.
Demek ki sessiz sedasız, seviyeli savaşlar halen yapılabiliyor, bunu görmek güzel.
Oyun bilincini kaybetmeyen, edebiyle savaşan herkes zaten her türlü keyfini alır.
Başarılar dilerim.
Şenol'a selamlar.
Arya seni, arkadaşlarını ve savaştığınız mavi bayraktaki arkadaşları tebrik ederim.
Demek ki sessiz sedasız, seviyeli savaşlar halen yapılabiliyor, bunu görmek güzel.
Oyun bilincini kaybetmeyen, edebiyle savaşan herkes zaten her türlü keyfini alır.
Başarılar dilerim.
Şenol'a selamlar.
Beraber savaştığım tüm güzel dostlarım adına teşekkür ediyorum Şahin. Amacımız oyun son demlerini yaşarken olabildiğince keyif almak oyunun tadını çıkarmak.
Aleykümselam.
Eline emeğine sağlık güzelim, çok güzel hasarlar.
Başta seni olmak üzere, tüm ekibi tebrik ederim..
Başarılarımız, birliğimiz daim olsun canım benim.
Eline emeğine sağlık güzelim, çok güzel hasarlar.
Başta seni olmak üzere, tüm ekibi tebrik ederim..
Başarılarımız, birliğimiz daim olsun canım benim.
Teşekkür ediyorum meleğim benim sen beğendiysen kafi. Her daim yan yana devam güzeliim.
Ortalamanın üstünde hasarlar almışsın.
Müzik seçimini başarılı buldum.
Fa'çan yansın.
Ortalamanın üstünde hasarlar almışsın.
Müzik seçimini başarılı buldum.
Fa'çan yansın.
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. Son cümleniz ile avatarınızın uyumu müthiş olmuş.
Tebrik ederim bebeğim..
Hasarlar ve savunma göz doldurucu
Senin ve tüm ekiple savaşmak çok eğlenceliydi.. 🧿
Pm bloksuz genel kapatmadan savaşmak gerilmeden eğlenmekte öyle her iki bayrağı da tebrik ederim..
Tebrikler Arya hasarlar gayet iyi eline sağlık
Tebrik ederim bebeğim..
Hasarlar ve savunma göz doldurucu
Senin ve tüm ekiple savaşmak çok eğlenceliydi.. 🧿
Pm bloksuz genel kapatmadan savaşmak gerilmeden eğlenmekte öyle her iki bayrağı da tebrik ederim..
Teşekkür ediyorum fıstığım beraber savaşa çıkmak çok keyifliydi. Sizle beraber savaşmayı hiçbir şeye değişmem. AYCADISI Nisa. Miraculous Senden de bekliyoruuum.
Tebrikler Arya hasarlar gayet iyi eline sağlık
Teşekkür ediyorum Ferhat.
Tbrkler luthenia atak yönünden güzel lakin savunma konusunda biraz eksikler var gibi bana öyle geldi iyi savaşlar iyi eğlenceler.
Tbrkler luthenia atak yönünden güzel lakin savunma konusunda biraz eksikler var gibi bana öyle geldi iyi savaşlar iyi eğlenceler.
Teşekkür ederim Mavzer, savunmam gayet iyi ama karşının da şaman atağı ve savunması iyi. İç itemlere str ve kuşak sonrası tam olarak aklımdaki çar olmuş olacak zaten.
Normalde şaman karakterin savaş videoları pek tat vermiyordu (bana) ama bu videoda farklı bir his yaşattı.
Tebrik ederim daha iyileri görmeniz dileğimle
Aryacım tebrik ederim ellerine sağlık canım .
Emeklerinin karşılığını almaya başladın keyfin eğlencen daim olsun başarılar dilerim güzelim.
Normalde şaman karakterin savaş videoları pek tat vermiyordu (bana) ama bu videoda farklı bir his yaşattı.
Tebrik ederim daha iyileri görmeniz dileğimle
Teşekkür ederim keyif aldıysanız ne mutlu.
Aryacım tebrik ederim ellerine sağlık canım .
Emeklerinin karşılığını almaya başladın keyfin eğlencen daim olsun başarılar dilerim güzelim.
Teşekkür ediyorum meleğim benim. Yan yana olduktan sonra ne eğlencemiz biter ne keyfimiz kaçar, beraber devam fıstığım.
Tebrik ederim canım, gerçekten çok başarılı bir video olmuş. Müzik seçimlerine yine bayıldım, her zaman anlamlı şeyler eklemene bayılıyorum gerçekten. İzlerken insanı daha bir moda sokuyor. (Çarın cidden canavar gibiydi maşallah. ) Başarılarının devamını dilerim.
Tebrik ederim canım, gerçekten çok başarılı bir video olmuş. Müzik seçimlerine yine bayıldım, her zaman anlamlı şeyler eklemene bayılıyorum gerçekten. İzlerken insanı daha bir moda sokuyor. (Çarın cidden canavar gibiydi maşallah.
) Başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ediyorum cimcimee beğenmene sevindimmmm. Kendimce anlamlı bulduğum, kimseyi de rencide etmeyecek şeyler seçmeye çalışıyorum elimden geldiğince.