Arkadaşlar ben bu oyuna değer veren birisi olarak uzun gözlemlerimle nacizane sizlere düşüncelerimi aktarmak , yerli yersiz ama düzgün üsluplu her eleştiriye de açık olacak şekilde yorumlarınızı da bekliyorum. Elimden geldiğince az ve öz şekilde anlatmak istiyorum.
Son 4 aydır devam eden oyuncu kaybı olduğunu düşünüyorum ve piyasalarda ki oyuncu azlığını , ticaret mapinde ki pazarların azalmasından da bunları sizlerinde anladığını düşünüyorum. Oyuna yakın zamanda entegre olucak hile koruma yazılımı yada programı dahil edileceğini düşünüyorum ama şuan ki konumda hileciler yüzünden kanayan damar hala tıkalı değil , ekibin bir şeyler yaptığını da biliyorum. Geç oluyor belki ama umutlandıran güzel güncellemeler gelebilir . Ama oyuna başlayan oyuncu azlığının genel sebebi ilk 75 levelin kasılıp görev yapacağı yerlerde hile olması , yeni gelen ve gelecek oyuncu kitlesini kaçırıyor. Genel olarak bunu negatif görüyorum.
Nesne market fiyatlandırma politikasını da doğru bulmuyorum , türkiye için tekrardan bir gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ürünlerde genel olarak kalıcı %33 indirim yapılabilir ve oyuncular arasında nesne markete olan katılımı daha çok artırabilirsiniz. Bunu da negatif görüyorum.
Oyunun etkinlik yönünden zengin olduğunu düşünüyorum. Etkinlikleri gayet yeterli olduğunu da düşünüyorum. Bu benim için pozitif değerinde.
Oyuna yeni oyuncular çekmek için sosyal medya veya herhangi bir platformda herhangi bi amaca dair hizmet eden hiçbir reklamını görmüyorum. Bunu da negatif görüyorum.
Oyuna gelen yenilikler test serverlerinde test edilmesine rağmen çok fazla hata ile bizlere sunuluyor, bunu da negatif olarak yorumluyorum.
Eski kalıplaşmış oyuncuların mantıklı her iki tarafa da kazandıracak şekilde önerileri olmasına rağmen ; güncellemenin ya hiç yada geç gelmesini de Olumsuz olarak yorumluyorum.
Şimdi ben genel olarak baktığımda olumsuzlukların ağır olduğunu görüyorum. Hep birlikte tartışabilir miyiz. Benim bile ( eski oyuncu olduğum için böyle bir ifade kullandım) olumsuzlukların yoğun bastığı oyuna , yeni oyuncu neden gelmek istesin ? Benim düşüncelerime olan yorumlarınız bekliyorum , hadi hep birlikte bi beyin fırtınası yapalım , doğrusuyla yanlışıyla tartışalım