Oyun Hakkında Genel Görüşleriniz

• Hadi biraz da hilelerin hangi haritada daha çok olduklarını ve neler kastıklarını konuşalım. Sabahtan beri Barbaros chati isyan ediyor çünkü. 1. köy hileler için geçiş mapi burda çarları 10- 15 level yapıp 2. köye geçiyorlar çoğunlukla burda da level kasıp çöle geçiyorlar ama bazı istisnalar hariç (eventler ve dönüşüm küresi farmı).

Yongbi Çölü: Dönüşüm Küresi

Vadi: + basma itemleri ve eventler

Sohan: + basma ve eventler

Tapınak: Örümcek Zindanında yakalanmaktan korkanlar için kasılma alanı

Doyum: Tapınak ile aynı mantık

Örümcek Zindanları: Level kasmak için olduğunu umuyorum

Sürgün: Mama ve çiçek farmlıyorlar

şimdi bunlar bildiğimiz ve göz önünde olanlar. X bir grupta gördüğüm kadarıyla hileyle Razadör'de prens3 yapan var, sunakta farm atan var, yıladda farm atan var. Biz sadece alt maplari görüyoruz ama herifler oyunun her yerindeler artık. Bir de şimdi her yerde balıkçılar türemeye başladı.

• Maden botlarını unutursan üzülürler 😂

• onları bilmiyorum hocam enerji botu falan biliyorum da maden botuna denk gelmedim sanırım hiç (ya da fark edilmiyorlar)

Uzaktayken normal kullanıcı gibi görünüyorlar ama üstlerine sağ tıklayınca ya da yanlarına yaklaşınca anında kayboluyorlar 😂 özellikle cennet abonoz gibi madenlerin yanından ne zaman geçsem botlarla denk geliyorum

• bu ara hileciler çok arttı özellikle ruby sunucularında enerji botu vs gözle görünür halde ve ona rağmen ban yemiyorlar. ya ruby girişlerini kapatın ya da temizleyin şu hilecileri. Biz emeğiyle farm yapmaya çalışan vakit harcayan kişiler olarak "enayi" yerine koyuluyoruz valla...

• Rubby sunucusu niye paralı hileciler girmesin diye peki bu hileciler girecekse oyuna biz neden giriş üçreti veriyoruz dünyanın neresine gidersen git bir normal müşteri birde prime müşteri diye birşey var paralı sunucular prime müşteri olduğuna göre daha fazla özen gösterilmesi gerekmiyor mu hocam lütfen hilecilerin kökünü kazıyın FastFooD  Disfruto  PegasusTR

bu ara hileciler çok arttı özellikle ruby sunucularında enerji botu vs gözle görünür halde ve ona rağmen ban yemiyorlar. ya ruby girişlerini kapatın ya da temizleyin şu hilecileri. Biz emeğiyle farm yapmaya çalışan vakit harcayan kişiler olarak "enayi" yerine koyuluyoruz valla...

• dün bir yayıncı 75 levelden 95 levele 4 saatte kasılabildiğini yeni sunucuda kullanacağını sonra herkese açıklayacagını söyledi. Sırf bu yüzden bile yeni başlayacaklara önermiyorum. Haksız rekabet yaratan oyunun açıklarını kullanan, yazılımla hızlı çıkış atanlar dahil bunlar düzelmeden kimseyle yarışamazsınız.

Korkuyorsan yapma, yapıyorsan da korkma!

• dün bir yayıncı 75 levelden 95 levele 4 saatte kasılabildiğini yeni sunucuda kullanacağını sonra herkese açıklayacagını söyledi. Sırf bu yüzden bile yeni başlayacaklara önermiyorum. Haksız rekabet yaratan oyunun açıklarını kullanan, yazılımla hızlı çıkış atanlar dahil bunlar düzelmeden kimseyle yarışamazsınız.

hile yoksa gayet iyi yapar, eline sağlık.

tutturmuşsunuz bir oyunun açığı. strateji oyunu oynamıyor muyuz? fırsatı gören zekasını çalıştıran öne geçecek tabii ki. tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi.

• haftalık bakım gibi haftalık hotfix atılması gerekirken senin gibiler oldugu sürece oyun 20 yıldır aynı yerinde sayıyor. aynen kardeş strateji oyunu herkesin 500 tane tıktık hesabının yanı sıra şampiyon ordusu olacak anahtar görevi için. Yeni sunucularda 1 haftada balathor girersiniz artık

Korkuyorsan yapma, yapıyorsan da korkma!

• Oyuna ne kadar çok kullanıcı olursa o kadar çokta kazanır yani şirket yeni hesapların açılması oyunun sahibinin işine geliyor neden insanların çoklu hesap oynaması zorlarına gidiyor anlamıyorum

• hile yoksa gayet iyi yapar, eline sağlık.

tutturmuşsunuz bir oyunun açığı. strateji oyunu oynamıyor muyuz? fırsatı gören zekasını çalıştıran öne geçecek tabii ki. tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi.

şimdiye kadar gördüğüm en iyi tespit, düşünmeyen, hazıra konan insanlar düşünen insanların yaptıklarına "oyunun açığı" diyerek isyan ediyorlar: )

oyun açığı nasıl bir açık? bunu bildirebilirsin bu kadar senin için kötü bir durum ise.

mesela 75 lwl e kadar 2. katta 3.katta kasılıyor ya bu oyunun rutini değilmi?

peki ben 75 e kadar örnek map 2 de kassam senden daha hızlı lwl alsam senın için oyun açığımı? yoksa bir stratejimi?

• haftalık bakım gibi haftalık hotfix atılması gerekirken senin gibiler oldugu sürece oyun 20 yıldır aynı yerinde sayıyor. aynen kardeş strateji oyunu herkesin 500 tane tıktık hesabının yanı sıra şampiyon ordusu olacak anahtar görevi için. Yeni sunucularda 1 haftada balathor girersiniz artık

multiclient olayına en büyük düşman benim, postlarıma bakabilirsin. zaten zeka ve taktik değil donanım ve id sayısı gerektiren bir olay.

fakat bu dediğin hızlı kasma da zaten multiclient değil cadı, komutan, dük çekerek kasılmaya benzer bir şeydir.

• Merhaba Örümcek zindanı 2.katta çarlarımı kasarken bir şeyi fark ettim gece 12:00 ile 05:00 arasında ortaya çıkan hileci/hileciler var. Gözlemlediğim kadarıyla her yarım saatte bir hesap değiştirmekteler. Örnek olarak saat 12'de abc1 , saat 12:30'da abc2 , saat 01:00'da abc3 nickli gibi bunun nedeni nedir bilen var mı? Gördüklerimi oyun içerisinden raporlama yoluyla raporluyorum acaba bu oyuncular aktif bir şekilde oyunda değilken ban yemiyorlar mı? bu sebeple mi her yarım saatte bir hesap değiştiriyorlar? Eğer böyleyse bunun tek çözümü videolu bir şekilde ticket mı atmak?

• Dostum konuşmaların hoş değil ve kimse kafasına göre kural uygulamaz kimse ve bence yapılan engel olumlu. Ben senin iyi niyetini suistimal edip bir aynı bayraktan oyuncu getirip seni zalim yapıp itemlerini almam. Bu bir çeşit oyun açığını kullanıp item çalmaya girer. Zalim olan birini yolda kesip item almak farklı bir şey bu ahlaki bir mesele. Ama öbürü planlayarak yapılan bir eylem. Yapılan önlemde güzel bir uygulama olmuş.

Ayrıca, Türkiye'nin cumhurbaşkanını sevmeyebilirsin. Ama bunu lakap olarak kullanmak adli bir suçtur. Cezası 2.5 yıldan başlar siciline de işlenir.

Kısacası söylediğin her sözü bence yaz oku ne olduğunu anla sonra söyle. Bir insan yaptığı her eylemden sorumludur. Eğer sözlerine daha çok dikkat etmez isen ileride başına daha büyük sorunlar gelecektir. Bu sana abi tavsiyesi.

Ve normalde hiç bir yöneticiyi beğenmem yalan yok. Ama bu fastfood iyi birine benziyor ve çok iyi niyetli biri. Öbür yöneticileri bilmiyorum. Bazıları ile kötü durumlar yaşadım. Ama fastfood kesinlikle kuralları esneten biri. Demiryumruk gibi hareket etmeyen insanları dinleyen biri. Öyle birini daha güzel liderlere benzetmek daha doğru olur. Övmek içinde demiyorum gözlemlerimden dolayı diyorum. Bir sürü örneği var forumda bu iyi niyetinin ve kuralları esnetmesinin(iyi anlamda) görüyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelir hayatta.

ba2bc2dbfd6127e1acb7068c0eac03353e6688dc.gif

• Gördüklerimi oyun içerisinden raporlama yoluyla raporluyorum acaba bu oyuncular aktif bir şekilde oyunda değilken ban yemiyorlar mı? bu sebeple mi her yarım saatte bir hesap değiştiriyorlar? Eğer böyleyse bunun tek çözümü videolu bir şekilde ticket mı atmak?

Game masterların ban yetkisi sadece oyundan atabiliyorlar üst mercidekiler de bir program yoluyla hile mi değil mi anlayabiliyorlar

İyi olduğun kadar da kötüsün. Mutlu olduğun kadar mutsuzsunda Herkesin iki tarafı vardır Lakin bir sanarsın İnsan olmak demek ölümle yaşam gibidir. Hem Ölü Hem Canlı