FastFooD Comam kolay kolay kimseden şüphelenmem ama genel olarak Bagjanamu, Dandanakan, Barbaros ve Arkadaşlar sunucularında swler arası tic yaptığım için sürekli adını gördüğüm bir kişi var (TicareTADAMI) bu nickteki kişiyi bu swlerde görüp duruyorum ve pazarında %99,9 eple alınan ürünler görüyorum başka hiçbir şey satmaz. Mümkünse bu arkadaşı inceler misiniz ?
Oyun Hakkında Genel Görüşleriniz
-
-
Display More
Şahsen bu oyuna en çok zarar veren şeylerden birinin Otomatik Av ve Otomatik toplayıcı petler olduğunu düşünüyorum. Yanlış olmasın, bu eşyaları ben de kullandım. Ama kendim kullanıyorum diye bu gerçek değişmiyor.
Oyun kendi kendine otomatik oynanacaksa oyuncu olarak sen bu işin neresindesin?
İnsanlar "çalışıyoruz, çar kasmaya vakit bulamıyoruz" diyorlar.
Halbuki oyunculara 1-2 hesap yeter.
Otomatik av olunca sonra 5 lonca balathor dönenler ortaya çıkıyor. Otomatik av olmasa bu çarlar kasılabilir miydi?
Gameforge'ye Treasure gibi boş sunucular yerine;
• Ruby gibi girişin parayla olduğu,
• Otomatik av ve otomatik toplayıcı petlerin olmadığı,
• Kalıcı %200 EXP eventinin aktif olduğu,
• Oyundaki tüm canavar, metin, bossların droplarının elden geçirildiği ve günümüz oyununa uygun hale getirildiği,
• Gereksiz eşyaların oyundan kaldırıldığı (32-36-40-45 level silahları gibi)
• Oyundaki tüm zindanlardaki hesap sayısı şartının kaldırıldığı
bir sunucu açmasını tavsiye ederim.sonuna kadar katılıyorum. Eksiksiz.
-
diğer hesaplarım günlerce açık kalıp sıkıntı yaşamazken otomatik av kurduğum hesabım düzenli olarak oyundan atılıyor. avı kurup işe gidiyorum, eve geliyorum oyundan atmış. gece uyuyorum, sabah bakıyorum oyundan atmış.
bu artık parasını verdiğim hizmeti alamamam demektir ve suçtur!! gameforge bunun sorumluluğunu alsın artık! ya da şu otomatik avda oyundan atma sorununu çözemiyorsa nesne markette satmasın bu özelliği parayla.
-
diğer hesaplarım günlerce açık kalıp sıkıntı yaşamazken otomatik av kurduğum hesabım düzenli olarak oyundan atılıyor. avı kurup işe gidiyorum, eve geliyorum oyundan atmış. gece uyuyorum, sabah bakıyorum oyundan atmış.
bu artık parasını verdiğim hizmeti alamamam demektir ve suçtur!! gameforge bunun sorumluluğunu alsın artık! ya da şu otomatik avda oyundan atma sorununu çözemiyorsa nesne markette satmasın bu özelliği parayla.
Güç seçeneklerinden sabit disk kapatmak için geçen süreyi 99 999 yapmayı denedin mi hocam?
-
Güç seçeneklerinden sabit disk kapatmak için geçen süreyi 99 999 yapmayı denedin mi hocam?
hocam denemedim, nasıl yapabilirim? ayrıca bazen 1 saatte bile atıyor, ve dediğim gibi diğer çarları atmıyor (hatta otomatik av açık olup saldır komutu kapalı olan, sadece gruptan ex kasan çarları da atmıyor).
-
hocam denemedim, nasıl yapabilirim? ayrıca bazen 1 saatte bile atıyor, ve dediğim gibi diğer çarları atmıyor (hatta otomatik av açık olup saldır komutu kapalı olan, sadece gruptan ex kasan çarları da atmıyor).
Denetim masası, güç seçenekleri, gelişmiş güç ayarlarını düzenle.
-
Hocam elmayla armutu kıyaslıyorsun. O dediğin sunucularda maks. 100 oyuncu oynuyor. O da oynuyorsa tabi. Dediğin sunucu 1 ay sonra vurgununu yapıp kapanıyor.
100 tane oyuncunun (iyimser bir tahminle) yarattığı sunucu yüküyle bilmem kaç bin tane officialdaki oyuncunun yarattığı sunucu yükü aynı mı sizce ? İstendikten sonra her şey yapılabilir, inan bana çok zor bir şey değil bu geliştirmeleri yapmak. Stres testleri sonucu ne oluyor ? Ne gibi bir bug hata yaratıyor ? Kaç adam/gün maliyeti çıkartıyor ? Bu maliyetlerin karşılığında elde edilebilecek getiri ne kadar mantıklı ? (Fiyat/performans) Bu geliştirmeler oyuncunun oyunda kalma süresini ne kadar etkiliyor ? vs vs vs vs. çok çok fazla sayılamayacak değişken var.
Benim burada demek istediğim bu geliştirmeler yapılmasın değil. Tabi ki de yapılsın. Oyunu daha keyifli ve rahat oynayabileceğimiz tüm geliştirmeler yapılsın. Bunun sonuna kadar arkasındayım. Ama bir kıyaslama yaparken doğru ölçütleri kullanmamız gerekiyor. Official sunucuyla p sunucuları kıyaslamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
hocam inanın pvp server övücü gözükmek istemem ama, 3 krallığın her 2 köyünde her ch'de pazar kurulan pvp serverler var.. ve bu serverler lagsız bugsuz hilesiz oynanıyor..
gameforge uluslararası büyük bir şirket, milyonlarca ciro yapıyor, bu pvpleri sorunsuz açıp oynatan adamlar 3-5 tane yazılımcı.. "gameforge napsın adamların da işi zor" diyerek bu yaşadıklarımızı normalleştirmeyelim..
-
İnternetinde düşük kopmalar ve bilgisayarında kasmalarda oluyor olabilir hocam. Kısa süreli net kopmalarını hareketsiz çarlarda anlayamıyorsun metin2 bağlanmaya devam ediyor ama hareket eden çarı oyun atıyor. Bilgisayar kastığı zamanlarda da aynı şeyler oluyor. Kasılan ve hareketsiz çarları ekranda alta indir. İnternet hız testi yaptığında jitter kaç ona da bir bak hocam.
-
İnternetinde düşük kopmalar ve bilgisayarında kasmalarda oluyor olabilir hocam. Kısa süreli net kopmalarını hareketsiz çarlarda anlayamıyorsun metin2 bağlanmaya devam ediyor ama hareket eden çarı oyun atıyor. Bilgisayar kastığı zamanlarda da aynı şeyler oluyor. Kasılan ve hareketsiz çarları ekranda alta indir. İnternet hız testi yaptığında jitter kaç ona da bir bak hocam.
hocam bilgisayar lenovo 2019 ofis bilgisayarı zaten, ucuz bir şey. pazar map'de 30 sn durabiliyorum. bilgisayardan kaynaklı da olabilir.
-
hocam bilgisayar lenovo 2019 ofis bilgisayarı zaten, ucuz bir şey. pazar map'de 30 sn durabiliyorum. bilgisayardan kaynaklı da olabilir.
İnternet kopması sorununuz yoksa muhtemelen işlemci kaynaklı olabilir.
Amd fx serisi tüm işlemcilerde oyundan atma,ekran titremesi ve kararması sorunu mevcut.
Ben 1 senedir intel i5 12400f e geçtim bu yazdıklarımın hiç biriyle karşılaşmadım.
-
Hocam bende kullandım öyle çok aşırı kasmadıkça sorun olmuyordu. Sen netini kontrol et. Teknolojik bilgisi benden yüksek olanlar vardır forumda ama eskiden öyle bir laptop kullanırken sanal belleği etkinleştirip, bilgisayara otomatik ram temizleme görevi ayarlamıştım etkili olmuştu. Youtube de otomatik ram temizleme görevi ayarlama videoları falan var. Eski bilgisayarlarda ram önbelleğini sürekli temizlediği için kasmaları azaltıyor. Harici bir yazılım yerine windowsun görev zamanlayıcısından yapılıyor birkaç videoya bak derim. En azından pc yi en verimli haline optimize edersin.
-
hocam inanın pvp server övücü gözükmek istemem ama, 3 krallığın her 2 köyünde her ch'de pazar kurulan pvp serverler var.. ve bu serverler lagsız bugsuz hilesiz oynanıyor..
gameforge uluslararası büyük bir şirket, milyonlarca ciro yapıyor, bu pvpleri sorunsuz açıp oynatan adamlar 3-5 tane yazılımcı.. "gameforge napsın adamların da işi zor" diyerek bu yaşadıklarımızı normalleştirmeyelim..
Hocam çünkü dediğin yerlerde 50 - 100 uniq karakter var. Bunu anlatmak istiyorum aslında. Sorunsuz dediğin p sunucular 1 ay sonra paraları sayarak sunucuları kapatıyor. 3-4 tane junior-senior arası yazılımcı bu kadar oyuncunun sorunlarını manuel bile halleder. Ama işte konu onbinlerce uniq karaktere döndüğü zaman işler değişiyor.
Önceki mesajımda dediğim gibi keşke olsa ben de seninle aynı fikirdeyim. Neden farm atarken düşen bir eşyayı anında pazara atamayalım ki ? Ama işte sadece kıyaslamayı doğru şeyler arasında yapalım.
Umarım gerçekleşir bir gün ne diyeyim..
-
Beyler istemci açılamıyor hatası almaya başladım durduk yere. Bunun sebebi nedir? 5 dakika önce böyle bir problem yoktu. Şimdi düzelmiyor da
-
Beyler istemci açılamıyor hatası almaya başladım durduk yere. Bunun sebebi nedir? 5 dakika önce böyle bir problem yoktu. Şimdi düzelmiyor da
pc kapa aç kaptınmı
-
Tombala bu oyunun kült olmuş ve her zaman tüm serverlara gelen ayrım yapmayan bir etkinliğiydi. Yani artık tombala bile sunucuya özel geliyor. Ne diyebilirsin ki para harcatmak için artık taklacı güvercine döndü bu oyun yazık.
-
Tombala bu oyunun kült olmuş ve her zaman tüm serverlara gelen ayrım yapmayan bir etkinliğiydi. Yani artık tombala bile sunucuya özel geliyor. Ne diyebilirsin ki para harcatmak için artık taklacı güvercine döndü bu oyun yazık.
Bu sunucu sonrasında diğer tombalalarında Metin + olarak geleceğini düşünüyorum..
-
Metin+ alıyorsun torosa giriş yapıp 1 lwl hesapla hergün tombalanı oynuyorsun ne güzel işte.
-
Metin+ alıyorsun torosa giriş yapıp 1 lwl hesapla hergün tombalanı oynuyorsun ne güzel işte.
zaten beleş olan bir şeyi sana pazarlamaya çalışıyor.
Vergini alıyor ama o vergiyle bir şeyler insa edince kendi parasıyla yapmış gibi anlatıyor
-
bu şekilde varmı bir getirisi memnunmusunuz
-
bu şekilde varmı bir getirisi memnunmusunuz
bugün 1 hesabıma sadece şans simgeleriyle buz tılsımı verdi. 50 ep kupondan hesaplasan metin+ dan fazlasını çıkarıyor kalan 79 gün kar.