Oyun Hakkında Genel Görüşleriniz

• valla her ay goblin etkinliği gelmesini çok seviyorum. özellikle yağma petlerini pazara 300 400 wona koyanların ellerinde patlamasıda ayrıca keyif veriyor.

tamamen emekle 1 günde bitirdiğim oldu ama gerçekten insanın başı ağrıyor sıkıntıdan patlıyor. oyüzden son 4 5 katı eple yapıyorum ben.

ROGUE.png

:!:OYUNDA KİMSEYE ACIMAM. GÜCÜ GÜCÜ YETENE:!:

• Forumdaki bot raporlama işe yarıyor mu? Raporladığım botlar hala oyunda. Cedric gördüğüm kadarıyla çokça raporlama yapmışsın. Hiç olumlu dönüş alabildin mi?

Nickini yazmış olduğun hesapları ve bağlantılarını düzenli olarak kontrol ediyorum, henüz hiç hile açmadılar - bu kadar bot olduğuna eminsen lütfen video çekip ticket at gereğini game adminler yapacaktır.

EricDraven Çoğunlukla banlanıyor, eğer banlanmayan varsa tekrar raporlayabilirsiniz

Seni her zaman izlediğimi unutma :)

Merhaba demek yerine doğrudan sorunuzu sormak, eş zamansız iletişimi kolaylaştırır.

Böylece karşı taraf sadece 'Merhaba'ya bakıp neyi kaçırdığını merak etmek yerine, sorunuza yanıt verebilir

Genel Kullanım Şartları

Forum Kuralları

Jg1Ps2v.png

Metin2 TR - BattleKnight TR

Kontrol edemeyeceğin şeyler yüzünden üzülmek, iki kere kaybetmektir.

• Hocam ne kadar tasvip etmesem de event güzel bir event gerçekten oyun içi epsiz de yapabilirsiniz lakin ben oturdum hesapladım anahtarıydı vs. EP kuponu almakla nerdeyse aynıya denk geliyor oturup da yüzlerce tur dönmek sıkıcı tabi yüzlerce tur dönünce de daha fazla o ödül havuzundan ödül alabilirsiniz orası ayrı bir konu.
    Event bir yana aylık mt2'nin bizden aldığı ücretler azımsanmayacak seviyede özellikle yüksek seviyedeki insanlar beni daha iyi anlayacaktır ona da değinmek isterim.

1000 TL bazılarının gözünde ucuz gözükebilir lakin güzel bir fiyat şu an mesela AA seviyesi kaliteli oyunlar indirime girdiğinde 1500-2000 ya da 2000 kusür TL fiyatlara AA oyunlar alabiliyoruz ve o oyun sonsuza kadar bizim oluyor. Ben son 2 aydır bunu düşünüyorum bu oyuna aylık binlerce lira harcıyorum EP harcamasam bu sefer de oyun içi saatlerimi harcıyorum da bir şeyler elde edebiliyorum eğer aktif oynamazsam mecbur EP yatırmak zorundayım çünkü kostümlerin nesne market ürünlerin ve yağma petimin süreleri gidecek. Ya bi yıllık izine çıkayım oyunu 3-4 hafta oynamayım desem bir sonraki ay farm atmadığımdan dolayı EP almak zorunda kalıyorum ve elit efsunlu kostümleri de 2 hafta 1-2 ay süreyle kostüm uzatma kullanmalıyım ki çöp olmasın. Hal böyleyken sen 1000 lira öteki 2000 lira bir diğer 5000 lira derken oyun gerçekten ücretli oyunlardan daha pahalıya ürün satıyor. Hem server girişi yani key satıyor bir nevi hem de oyun içi satış yapıyor. Bir oyun ya oyun içi satıştan ürün elde etmeli, ya abanelik sistemiyle gelir elde etmeli ya da battlefield 6 gibi AA oyunların yaptığı tarz key satarak gelir elde etmeli(ufak tefek oyun içi kozmetik satışı yapıyorlar önemsiz). Lakin GF bizlere hem key satıyor, hem oyun içi süreli ürünlerle aylık aboneliğe bağlamış durumda hem de oyun içi nesne marketten ürünler satıyor. Loot box vs hiç girmiyorum.

Kostüm kullanmak zorunda olmadığımız bir metin2 yi ben de hayal ediyorum. Öncesinde olduğu gibi kostüme ihtiyacımız olmasa keşke. Hem görüntüleri muazzam zırh ve silahları kapatıyor hem de ufak gibi görünse de sürekli ödeme yaptığımız için büyük bir yük haline geliyor, efsunu cabası zaten. Wow gibi adam akıllı abonelik ödesek de şu tarz saçma harcamaları bize yaptırmasa keşke. İlla para kazanmak isterlerse böyle yapsalar ne olur sanki

• Nickini yazmış olduğun hesapları ve bağlantılarını düzenli olarak kontrol ediyorum, henüz hiç hile açmadılar - bu kadar bot olduğuna eminsen lütfen video çekip ticket at gereğini game adminler yapacaktır.

EricDraven Çoğunlukla banlanıyor, eğer banlanmayan varsa tekrar raporlayabilirsiniz

Eminim, mutlaka destek sistemine başvuracağım. Muhtemelen bot raporlama sistemini anlamadım, destek sistemine benzer şekilde çalıştığını sizlerden öğreniyorum. Teşekkür ederim.

• Kostüm kullanmak zorunda olmadığımız bir metin2 yi ben de hayal ediyorum. Öncesinde olduğu gibi kostüme ihtiyacımız olmasa keşke. Hem görüntüleri muazzam zırh ve silahları kapatıyor hem de ufak gibi görünse de sürekli ödeme yaptığımız için büyük bir yük haline geliyor, efsunu cabası zaten. Wow gibi adam akıllı abonelik ödesek de şu tarz saçma harcamaları bize yaptırmasa keşke. İlla para kazanmak isterlerse böyle yapsalar ne olur sanki

Aslında bazı MMORPG oyunlarında olduğu gibi, sınırsız kullanımlı kostümler eklenebilir. Bunlar ya yüksek EP ile satışa ya da oyun içinde elde edilmesi zor eşyalar karşılığında takaslanabilecek şekilde olabilir. Fakat böyle bir eklentinin dahil edileceğini hiç düşünmüyorum.

• Aslında bazı MMORPG oyunlarında olduğu gibi, sınırsız kullanımlı kostümler eklenebilir. Bunlar ya yüksek EP ile satışa ya da oyun içinde elde edilmesi zor eşyalar karşılığında takaslanabilecek şekilde olabilir. Fakat böyle bir eklentinin dahil edileceğini hiç düşünmüyorum.

iki yoldan birisi düşünülebilir. Yüksek ep=kalıcı kostüm veya yıllık abonelik sistemiyle diğer saçma harcamaların engellenmesi. Sadece biz düşünüyoruz bunları, adamların umrunda değil ki

• Aslında bazı MMORPG oyunlarında olduğu gibi, sınırsız kullanımlı kostümler eklenebilir. Bunlar ya yüksek EP ile satışa ya da oyun içinde elde edilmesi zor eşyalar karşılığında takaslanabilecek şekilde olabilir. Fakat böyle bir eklentinin dahil edileceğini hiç düşünmüyorum.

365 günlük kostümler vardı. Gelmemesi tamamen satış politikasıdır.

• iki yoldan birisi düşünülebilir. Yüksek ep=kalıcı kostüm veya yıllık abonelik sistemiyle diğer saçma harcamaların engellenmesi. Sadece biz düşünüyoruz bunları, adamların umrunda değil ki

Abonelik sistemi zaten var hocam (Metin+). Ama onu da öyle bir kurguluyorlar ki ona verilen para bir yana, normalde katılmamız gereken etlinliklere zorunlu koşuyorlar (Toros tombalası gibi). Bu adamların bizi besili, sağımlık, birer inek olarak gördüklerine ben şahsen eminim. :rofl:

• Abonelik sistemi zaten var hocam (Metin+). Ama onu da öyle bir kurguluyorlar ki ona verilen para bir yana, normalde katılmamız gereken etlinliklere zorunlu koşuyorlar (Toros tombalası gibi). Bu adamların bizi besili, sağımlık, birer inek olarak gördüklerine ben şahsen eminim. :rofl:

O tarz bir abonelik değil. Wow tarzı mesela. Aynı zamanda oyun gameforge clientten başka bir platforma da taşınırsa en azından botlarda da azalma olur. Metin + alacağıma ayran filan alıp içerim daha mantıklı.

Daha önceki zamanlarda 365 günlük kostümler gelmişti, sanırım şirket bu durumdan zarar ettiği için artık getirmiyor :)

keep your friends close, your enemies closer.

• Daha önceki zamanlarda 365 günlük kostümler gelmişti, sanırım şirket bu durumdan zarar ettiği için artık getirmiyor :)

Aslında süresiz kostümleri ep ile açılan sandıkların içine yerleştirip düşük oran ile çıkma olasılığı ile zarar etmezler. Birçok olasılık var ama yazsak da bir şey değismeyeceği için kurcalamaya gerek yok.

• Aslında süresiz kostümleri ep ile açılan sandıkların içine yerleştirip düşük oran ile çıkma olasılığı ile zarar etmezler. Birçok olasılık var ama yazsak da bir şey değismeyeceği için kurcalamaya gerek yok.

burda besavaya sorunları olması gerekenleri söyleyelim boş

Sadece ep ile ürün satarlar tek niyeti oyunun ep çekilsin her satılan alınsın her gün her saniye millet para yatırsın insanlar yatırıyor

Sen ücretli sunucu yapıyorsun

İnsanların oyun oynaması için ortam hazırlamıyorsun

bu kadar insanların şikayetçi oldugu başka oyun olduğuna inanmıyorum

ama şahsen oyunu sevdiğim ve saaalak olduğum için oynuyorum

ama gf aldığı paranın 1000 de 1 i kadar oyuncularını sallamıyor

İyi akşamlar

Bol bol ep yatıralım

• konu artık kaykayı alamamak da değil :)) madem botçulara aldırıyonuz satsanıza 2000 ep den 550ep ney? wona vursan 10 won etmiyor bu ürünü camda 60-70 wonlara satıyolar. hayırlı isler