8 wonculara çözüm

• Sağda ki örnekteki gibi sizce yazıyla da won kısmı yazılsın mı? 37

1. Evet (27) 73%
    2. Hayır (10) 27%

Merhabalar, 8 wonculara güzel bir çözüm önerim var. Ticaret camında eğer won kısmı yerinde 0-9 arasında won değeri yazıyorsa parantez içinde yazıyla da yazsın.

Örneğin

7 (Yedi) won 5454874 yang

8(Sekiz)won 3435353 yang

0(sıfır)won 4857495 yang

2 hane ve üstüne yazmasına gerek yok.

Ezenin köpeği olma, ezilenin aslanı ol, ol ki öldüğünde mezar taşına it değil, yiğit yazılsın.

• Buna gerek olduğunu düşünmüyorum, won değeri 0'dan yüksekse şayet, kalın puntoyla ve renkli yazılması yeterli olur fakat yıllardır sayamadığım kadar öneri açılmış olmasına rağmen halen yapılmadı, saygılar.

1rd3ti3.png

" There is always hope. "

• daha gerekli konular için mücadele verilebilir

Be-NHe-PSe-Niii.png

𝕌ğ𝕣𝕒ş𝕒𝕣𝕒𝕜 𝕕ü𝕫𝕖𝕝𝕥𝕖𝕞𝕖𝕕𝕚𝕜𝕝𝕖𝕣𝕚𝕟𝕕𝕖𝕟, 𝕧𝕒𝕫𝕘𝕖ç𝕖𝕣𝕖𝕜 𝕜𝕦𝕣𝕥𝕦𝕝𝕦𝕣𝕤𝕦𝕟...🥀

• Merhaba,

Bu konuda görüşme yapıldı. Maalesef renklendirme veya daha büyük punto ile yazılamıyor. Sistem bu şekilde kalmaya devam edecek.

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler, sizden ve takımdan bağımsız olarak; eğer ki Ymir/WebZen bu öneriye bile yapılamaz diyorsa, kendi adıma farklı önerilerde bulunmanın bu aşamadan sonra anlamsız olduğunu düşünüyorum, topluluğun aklıyla alay etmekten başka bir şey değil, gerçekten çok üzücü.

1rd3ti3.png

" There is always hope. "

• belli bi miktar sonrası onay penceresı cıkabilir emın mısınız şu rakama alıcaksınız diye gayet mantıklı bence o pencere cıkınca oyuncunun " lan az daha patlıyoduk diye düşünmesi lazım " sürekli cıkması durumunda oyuncu onuda serice kabul edicektir.

yCqBeE.png

• Merhaba,

Bu konuda görüşme yapıldı. Maalesef renklendirme veya daha büyük punto ile yazılamıyor. Sistem bu şekilde kalmaya devam edecek.

Hocam 8 woncular için en azından bir yaptırım yapılması da düşünülmüyor mu ?

Mesela ban gibi.

• Renklendirme ve punto büyüklüğünün bile ayarlanamayacağını söylüyorlarsa oyunun geliştiricileri, gerçekten vahim bir durum. Bunu yapabilecek yazılımcıları mı yok? Yoksa bunu yapmaya üşeniyorlar mı? Çok basit iki şey abi: renk ve punto büyüklüğü. Komik ama gerçek. Gameforge şirketi sabah gelip akşama kadar çay sigara yapıyorlar sanırım ofiste. :beer:

HA- HA- HA-
    HAYALET OLANA DEK- DEK- DEK- BEKLEMEK Mİ GEREK ACEP?

• Hocam 8 woncular için en azından bir yaptırım yapılması da düşünülmüyor mu ?

Mesela ban gibi.

Yaz başlarında banladılar banladılar sonrasında birden legal oldu bu durum.

Ben de bunu anlayamıyorum.

istauch.png

Gül💞

Bazen seni seviyorum'u duymaya gerek olmaz, cümlelerin bir yerinde sıkışıktır onlar. Görünmez, hissedilir...

• Bence gf bir şey yapamayız diyorsa biraz da bizim bilinçlenmemiz gerekmiyor mu? Bir item alacağınızda yanında won var mı bakmayı alışkanlık edinmemiz lazım. Ayrıca gf hiç bir şey yapamam diyorsa da " Lütfen pazardan nesne alırken fiyatının doğru olup olmadığını kontrol ediniz" tarzı bir hatırlatma yazısı geçebilir.

Bahar Mutlu.

• Webzen bunu yapmayabilir renkli olsa ne olacak anlamadım ?

Adam dün ticaret yaparken gelip selam verip koruma taşı ceksene diyor abi ne olur dalgın biri olsa 8 won çekti gitti.

Şimdi bu hileden ne farkı var ?

Bunu tr takımı yaptırım yapacak o zaman baksen adam yapıyor mu yapmıyor mu ?

Ben günde 3-4 saat farm yapacağım 10-20 won için tic alanında bir tane dengesiz gelecek 200 k için emeğim boşa gidecek

Buna tr takımı olarak yaptırım yapmanız lazım nasıl devlet zamanında serbest piyasa biz karisamayiz öyle olur mu aaa falan yaptı ülkenin market olarak geldiği durum farkinda yarın Metin 2 ye de olur aynısı oyun diye geçmeyin bazıları artık çığrından çıkartıyor işi.

• Bunu tr takımı yaptırım yapacak o zaman baksen adam yapıyor mu yapmıyor mu ?

Önceden banlanıyorlardı ama hep türeyip durdular insan eli de bir yere kadar olduğunu düşünüyorum.

Bu gün banlandı Yarın bir daha gelecek Bir süre sonra bezdiricek bir durum insanı

En azından item alırken şöyle bir sistem gelebilir

"Bu eşya 8 won 200 k değerinde almak istiyor musun?"

Şeklinde ekstra bir panel gelebilir böylelikle sorun düzelir belki

İyi olduğun kadar da kötüsün. Mutlu olduğun kadar mutsuzsunda Herkesin iki tarafı vardır Lakin bir sanarsın İnsan olmak demek ölümle yaşam gibidir. Hem Ölü Hem Canlı

Edited once, last by EmoZhiLanG ().

• Yaz başlarında banladılar banladılar sonrasında birden legal oldu bu durum.

Ben de bunu anlayamıyorum.

Ben bir defasında Pegasus'un bu konu hakkında bir paylaşımını görmüştüm "ban sebebi" olduğuna dair.

Onu bile kaldırmışlar galiba.

• Ben bir defasında Pegasus'un bu konu hakkında bir paylaşımını görmüştüm "ban sebebi" olduğuna dair.

Onu bile kaldırmışlar galiba.

Dc spam'a atılan herhangi bi ss de banlıyolardı, ticket açtırmaya ihtiyaç bile duymadan.

Birden ne değişti hiç bilmiyorum.

istauch.png

Gül💞

Bazen seni seviyorum'u duymaya gerek olmaz, cümlelerin bir yerinde sıkışıktır onlar. Görünmez, hissedilir...