metin2 bagjanamu siyah tavsancık cosplayy

• buraya '' :D? '' yazıp aynı anda bana discord'dan istek atıyorsun ? videomda ne trollük bi durum var ne ahlak bekciligi yspmanızı gerektircek bi durum var laik bi ülkede yasıyoruz isteyen istedigini giyebilir dimi ? seriat geldi de haberimiz mi yok ? sizin gibi olmayan insanlara nefret kusmanıza gerek yok

• buraya '' :D? '' yazıp aynı anda bana discord'dan istek atıyorsun ? videomda ne trollük bi durum var ne ahlak bekciligi yspmanızı gerektircek bi durum var laik bi ülkede yasıyoruz isteyen istedigini giyebilir dimi ? seriat geldi de haberimiz mi yok ? sizin gibi olmayan insanlara nefret kusmanıza gerek yok

İstek atamıyoz mu şeriat mı geldi

ANKA

NeveR.png

Edited once, last by 'JnTime' ().

• Forumu bırakarak doğru bir karar aldığımı gösterip tekrar bırakmama aracı oldunuz, teşekkür ederim.

"Biliyorum ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp, aslında itenlerdir insanı hayata küstüren."

K1ONE.png

• tamam arkadaslar yaptıgım videodan nefret ediyorsunuz hic begenmediniz anladım fakat bu kadar elestirmenize gerek var mıydı cünkü tanımadıgım biri video yapmıs olsa kötü bile olsa ben yalandan güzel olmus derim ama sizin tepkiniz normal mi? belkide sizle hic bi sekilde muhatap olmayacak insanlara laf atarak onlardan cevap ve ilgi bekiyorsunuzdur? hic böyle düsündünüz mü begenmiyorsanız izlemessiniz o kisi hakkında yorum da yapmassınız ama gelip kırıcı seyler demenizin manası ne?

• Luck

Closed the thread.