Oyuna sıfırdan başlayan biri ne yapmalı

• Merhabalar arkadaşlar oyunu yıllardır oynayan biriyim, oyunu hiç bilmeyen ve oyuna 1 lira dahi para yatırmak istemeyen birisi ne yapmalı sizce? Amacım oyuna yeni başlayan birinin fikir edinmesi ve en azından zar zor 30 40 levele kadar kasılıp oyunu bırakmaması ?

Yıllardır sabit serverimde oynuyorum çok yüklü miktarda epler çektim ama hiç epsiz oynamadım hiç sıfırdan hesap dizmedim diyebilirim kendim burada anlatılanları deneyeceğim hem de bilmediğim yeni taktikler öğrenirim ?

• Luck

Approved the thread.
  • Öncelikle şunu söylemek gerekir "oyuna 1 lira dahi para yatırmak istemeyen birisi" durumu mümkün değil. Eldiven, otomatik av, tecrübe yüzüğü, kostüm gibi temel nesne market ihtiyaçları için ep mecburiyet, parayla olmasa bile ep kuponu alarak ep ihtiyacınızı karşılamanız gerekir ki bu da çok fazla won harcaması yaptırır. Metin 2 bir hobidir ve hobiler bir miktar para gerektirir.

Bu noktaya kadar tamamsak devamında ne yapacağım derseniz oyuna sıfırdan başlayan birinin hedefi en kısa sürede şampiyon seviyesine ulaşmak yani 120 levele kadar kasılmak olmalıdır. Alt seviye için kazanç kapıları çok kısıtlı. Yazarken zor dursa da element sisteminin olduğu günümüzde kasılmak 120 levele kadar çok basit. Her ep kuponu satışa çıktığında 100-150 won edecek ep kuponu alıp satsanız 2-3 ay sürmeden kasarsınız.

120 den sonra jotun ekiplerine katılarak, büyülü ormanda metin keserek karakterinizi hidra yapmak için hazırlarsınız.

• Ben yıllarca hiç ep çekmeden çar yapabildim 0 eple oyun oynanmaz diyenlere kulak asmayın size kısaca yapmanız gerekenleri özetliyeyim;

Oyuna başladınız görevleri cart curt +6 setinizi yaptınız bir şekilde level silahı ile birlikte çok rahat 30 level olabilirsiniz. (Aradaki gümüş bilezik ve söz yüzüğü tarzı görevler sizi çok hızlandıracaktır. Söz yüzüğü benim oynadığım sunucuda 1w) Aynı zamanda şamanı da yanınızda kasıp onun da değerli görevlerini yapmalısınız. 30 Levele 2 karakterde ulaştığınızda Deokbae den kazma alıp 2 karakterinizle tapınakta belli başlı madenleri kazmalısınız. Günde bir kaç saat yazarak 1-2w kazanabilirsiniz. Elde ettiğiniz wonla 2 yola yönelebilirsiniz. 1. yol pazardan ep kuponu çekip hırsızın eldiveni alıp yan karakterleri de 30 a kasıp etp kasmak. (uzun vadede çok kazandırır) 2. yol balıkçılık kılavuzu alıp balık tutarak para kazanmak( her iki yolu da aynı anda yapabilirsiniz bu şekilde kazancınızı arttırırsınız.) Hangi yolu seçerseniz seçin kaçırmamanız gereken eventler var (aylık okey ve etkinlik sunucularında ayda 3 kere olan balıkçılık etkinlikleri) sizi çok hızlandırır. Özellikle bir balıkçılık eventinde 10w kasmanız işten bile değil :) bu aşamalardan sonrası devamlılık ve sabır dostlarım ama eninde sonunda sizin de güçlü bir hesabınız olacaktır kendim böyle yaptım. İyi forumlar..

“Seni tanıyan son kişi öldüğünde hiç doğmamış olacaksın”

• Kaç id si olur hangi serverde oynar bilemem ama en az 3-4 id olursa iyi olur derim ben fakat 1 id ile bile oynasada 5 çar olucaktır ( hepsini aynı karekter yapsın) ve bu 5 çarınıda 30 lvl yapıp hergün itemlerini bir birine aktarıp etp kasacak, tabiki ep siz ve desteksiz zor ollacaktır, etp kasmaya başladığında boş zamanlarında da metin keserek BK ve Zihin taşlarını toplayıp pazar yapacak, zaman içerisinde para yaptımı pazardan ep alıp site eldiveni aldımı şans faktörünün yükselmesiyle her şey daha kolaylaşacaktır. Böyle böyle 1 çarını ama çar yapıp lvl lini yükseltip ihtiyaçlarınıda karşılar :)

7yr2av.png

Altın kural: Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan başkalarına da öyle davran!

Server : Ezel
    Bayrak : Mavi
    Lonca : IExodia
    Karekter : Bedensel