Yeni Sunucular hakkında dertliyim.

• Merhaba. Uzatmadan derdimi anlatayım.
    Alestada mitsi setli hesaplarım çöp oldu. Aylık Premium üyelikle girip daha iyi bir oyun deneyimi yaşayacağımı sandığım sunucuda maalesef kimsenin kalmamasından ötürü hesaplarım çöp oldu. Bu benim mağduriyetimdir ve telafi edilmesi gerekir. Alesta tutmamasına rağmen onyx sunucuları açıldı ve sonu yine hüsran oldu. Daha önce çöp olan sunucuları diğer sunucularınıza katarken alesta için neyi bekliyorsunuz? Premium premium dedik oyun deneyiminden mahrum kaldık. Hiç olmazsa karakterlerimizi başka sunuculara taşıyabilelim çok görmeyin.

Diğer yandan eski ruby charon hesaplarımla lucifere başladım. Daha yeni bir sunucu olmasına rağmen girişleri kapattınız. Hadi charon kapandı lucifer ne alaka? Hava bk olmuş 7M bu mu allahınızı severseniz içerde bk basmaya ihtiyacı olan olsa piyasası bu kadar düşmez. Bu lucifer de bu gidişle oynanmayacak. Ücretsiz serverler bile doluyken luciferi kalabalık görüyorum.

Ben işin rubisinde bilmemnesinde değilim. Alesta hesaplarımızı varsın ücretsiz sunucuya taşıyalım. Ne olduğu önemli değil bagja, marmara,dandi,lucifer. Yeter ki bu hesaplar atıl olarak kalmasın. Bu sunucuya bir çoğumuz dünyanın epiyle başladık. Güya premiumdu, nedense oyuncuya bir şekilde cazip gelmedi.

Bu cazip gelmemesi de gameforge yüzünüzden. Droplar bilmemneler yalan oldu. Alesta oyuncusu mağdur.

,

• Luck

Approved the thread.