Son güncelleme olan 24.3 Balathor güncellemesi ile birlikte oyuna bir çok yenilik getirildi. Bunlardan birisi ise arkadaşlık panelindeki (sistemindeki) değişiklikler, Bu güncellemeler oyuna yenilikler ve bazı kolaylıklar getirse de maalesef bazı can sıkıcı sorunları da beraberinde getirdi. Bu sorunlarla ilgili olarak oyunculara hediyeler sunulmasındansa, öncelikli olarak mevcut hataların giderilmesinin daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Konu üzerinde detaylı bir şekilde çalıştığınıza eminim ve bu konuda hiçbir şüphem yok. Ancak, bu kadar çok sorun varken ve yeni bir sunucu hazırlığı yaparken mevcut sorunlardan haberdar olup olmadığınızı veya bu sorunlarla ilgili sizlere şirket tarafından bir geri dönüş yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyoruz.
Videodaki üslubum belki biraz yanlış olabilir ona fazla takılmanızı istemiyorum, çünkü bir oyuncu olarak karşılaştığım bu sorunlar beni her seferinde hayal kırıklığına uğratıyor. Oyuna eklenen her bir mekanik her bir yenilik sonrası oluşan bu sorunlar artık bizde bir ön yargı oluşturmuş durumda. "Yeni gelen güncelleme ile acaba yine hangi hatalarla cebelleşeceğiz." Diye sürekli içimizden geçiriyoruz. Ancak, yıkıcı yada aşağılayıcı bir tutumla yaklaşmak yerine bu sorunlara yapıcı bir şekilde katkıda bulunmak istiyorum.
Bu nedenle, Metin 2 forumundaki "Hata ve Teknik Sorunlar" başlığı altında bu sorunları ayrı başlıklar halinde detaylandırarak dile getirdim. Ayrıca, bir ticket oluşturarak destek ekibine de bildirdim. Henüz bir geri dönüş alamadım. Videoda, bahsettiğim tüm sorunları daha ayrıntılı bir şekilde açıklamaya ve örnekler ile desteklemeye çalıştım umarım faydalı olur.
Son olarak, bu sorunların ne kadar sürede çözülebileceği hakkında bizleri bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz. Desteğiniz ve emeğiniz için teşekkür ederim. FastFooD PegasusTR