Marmara Sunucusunda Esaret

• Aynen hocam. Sorunun temeli giriş çıkış olmayan, yeni başlayan olmayan ve yıllar önce oynayan oyunculardan şuanda kalanları idame ettiği serverde asıl problem ticaretin dönmemesi değil sadece ve sadece p6'cılar:))) Arz talebi oluşturur kardeşim. Adam sattığı item pazarda hızlıca gideceğini bilse p6'cılara yönelmez. Yönelmeyince de p6'cılık çıkmaz. Gerçek hayata dönün lütfen.

Arz talep değil hocam. Bagjanamu da kapalı sv, şu an orada oynamaktayım. Bakın burada bağırıyorlar alttan bağır bağır alınır diye, pazara attığın item de satılıyor üstelik. Adamı sen, ben beslemezsem sv ölmez. Ama ısrarla elimden çabuk gitsin diye 40 50 w altına verirsen yarın satacağın itemi de satıcıya satıp oyunu salarsın. Ben sizin adınıza da her yerde belirtirim bu p6cılara item satılmaması gerektiğini. Keyifli oyunlar.

rauco.png

• Arkadaşlar siz neyi anlamıyorsunuz. GF sizin cebinizdeki parayı düşünüyor(almak için tabi ki), konforunuzu düşünmez.

Siz marmarada güzel güzel "Yeni Marmara"yı oynayıp para harcamadan keyif alacağınız yerde sizi marmaraya küstürüp yeni SV lerde oynayıp botlara kafa tutmanız için 500 000 EP harcamanızı planlar.

Bunun tersini düşünen ya yeni başlamıştır oyuna ya da akılsızdır.

Bu kadar yıllık tecrübeyle bunu net söyleyebilirim ki, TR oyuncularının düşüncelerini ve oyun konforunu da hiç bir zaman GF düşünmez. Bütün sunucuları a.ık yap girişleri de 1000 ep yap bu bile hileye önlem olur, ama yapmaz. Bizden sürekli yeni sunuculara geçip binlerce EP harcamamızı ister.

Bırakın artık GF'den size yarar getirecek gelişmelerin umudunu. Boşuna kendinizi üzüyorsunuz, umutlanıyorsunuz.

Ayrıca TR takımının bu sorumsuzluktan dolayı paylarının olduğunu düşünmüyorum.

• illa ki bir gelişme olacaktır diye beklentinizi olmasın demiş zaten kanka, sen yanlış anlıyorsun.

birşey değişeceğini sanmam anketi gidip martın başlarında açıp 1 nisana kadar herkesi bekletip sonrasında da çekilip hiçbir açıklama yapılmamasından belli zaten ayrıca adama soru sormak için millet etikelediğinde de millete beni etiketlemeyin aksi takdirde anketi kapatırım gibi söylemlerde bulundu

• Yeniliğe açık yeni oyuncuya da açık bir oyun severim ancak eldeki oyuncunun da değeri bilinmeli, düşünce ve arzularına önem verilmelidir diye düşünüyorum.

Marmara'da Hile kullanımlarının artış göstermesini geçtim; 100 Won ederi olan itemi 60-70 Won'a satmak için cebelleştiğimiz bitik bir piyasanın olması, her itemin alıcısı vardır kavramının artık ortadan kalkmış olması biz oyuncuları usandırmış durumda. Hem oyunun hem de oyuncunun kazancına olacak server birleşimi tek çözüm gibi, tez vakitte buna dair bir gelişme olur diye ümit etmekten başka çare kalmadı. Bu konuda bir oyuncu olarak yönetim ekibinden oyuncuların istekleri doğrultusunda adım atmak için ellerinden gelen bir şey varsa bunu yapmalarını rica ediyorum.

Her zaman küçük de olsa bir umut vardır...

Kuzeyin Çocuğu

• FastFooD Comam biliyoruz anketi siz kendi insiyatifiniz ile açtınız bizlere yardımcı olmak adına. Şirket size olumsuz bir geri dönüş yapmış fakat bizim yine size güvenimiz var. En azından bir aksiyon bile alınsa örneğin eşya drobu, exp drobu vs. sunucunun canlanması açısından çok iyi olabilir. Yüzük çıkan okey güzel hoş ama sırf o var diye yılda bir kere gelen metal çıkan okeyden mahrum kalıyoruz mesela. O event sayesinde insanlar 200 tılsım basabiliyor. Zamanında Türkiye serveri ile Marmaranın birleşmeside imkansız gibi görülüyordu ama oldu. Sizden oyuncu olarak ricam Marmara sunucusunu bu durumda bırakmamak...

• bu durumda yapacak bir durum yok arkadaşlar. başka sunuculara geçmeniz gerekiyor mevcut hesaplarınızı bırakıp. marmara sunucusu ilk açıldığında diğer sunucularda hiç bu kadar özellik yoktu. ilk bir kaç senede gelmemişti. şimdi marmaradan iyi sunucular açılınca yıllar önce marmara nasıl açıldığında diğer sunucular boşaldıysa aynı şekilde boşaldı. yıllardır sunucunun tüm kolaylığından faydalanıp düşük bütçelere çok iyi charlar dizip okey sayesinde şimdi söylenmek bana saçma geliyor. ben oynadığım sunucunun marmara ile birleşmesini istemem mesela çünkü dandanakan sunucunda nasıl yılların emek verilmiş charları varsa marmarada ise bi o kadar az emekle yapılmış iyi charlar var.

• FastFooD Comam biliyoruz anketi siz kendi insiyatifiniz ile açtınız bizlere yardımcı olmak adına. Şirket size olumsuz bir geri dönüş yapmış fakat bizim yine size güvenimiz var. En azından bir aksiyon bile alınsa örneğin eşya drobu, exp drobu vs. sunucunun canlanması açısından çok iyi olabilir. Yüzük çıkan okey güzel hoş ama sırf o var diye yılda bir kere gelen metal çıkan okeyden mahrum kalıyoruz mesela. O event sayesinde insanlar 200 tılsım basabiliyor. Zamanında Türkiye serveri ile Marmaranın birleşmeside imkansız gibi görülüyordu ama oldu. Sizden oyuncu olarak ricam Marmara sunucusunu bu durumda bırakmamak...

başa ne istersiniz mesela hocam isterseniz efsun botuda getirsinler tek tıkla npcden efsun atın skilleri p falan yapın. zaten marmaraya verilen ayrıcalıklar yıllardır başka sunuculara verilmedi. gf haklı kusura bakmayın.

• başa ne istersiniz mesela hocam isterseniz efsun botuda getirsinler tek tıkla npcden efsun atın skilleri p falan yapın. zaten marmaraya verilen ayrıcalıklar yıllardır başka sunuculara verilmedi. gf haklı kusura bakmayın.

Evet söylediklerinde olsa çok iyi olur, aklıma gelmemişti o yüzden yazmamıştım senin hatırlattığın iyi oldu.

• Marmaraya önceki senelerde sezonlukta olsa dünya bossu falan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam çiçek çocuklar geliyordu yaklaşık 2-3 senedir onlara bile hasret kaldık şu serverda en basitinden büyülü bakır bile slottan düşmüyor bir okeyimiz var o var diye metal çıkan okey bile gelmiyor marmara çok şeye hasret kaldı

• Marmaraya önceki senelerde sezonlukta olsa dünya bossu falan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam çiçek çocuklar geliyordu yaklaşık 2-3 senedir onlara bile hasret kaldık şu serverda en basitinden büyülü bakır bile slottan düşmüyor bir okeyimiz var o var diye metal çıkan okey bile gelmiyor marmara çok şeye hasret kaldı

Yok olur mu öyle? O beğenmediğiniz okeyden çıkan güç yüzükleri sayesinde solo alastor balathor yapıyorsunuz(!)

• Yok olur mu öyle? O beğenmediğiniz okeyden çıkan güç yüzükleri sayesinde solo alastor balathor yapıyorsunuz(!)

Ben hala daha o güç yüzükleri için her ay kaç bin ep harcıyorum. Sen de pazardan yok pahasına okey alıp çıkarıyorsun.

• Ben hala daha o güç yüzükleri için her ay kaç bin ep harcıyorum. Sen de pazardan yok pahasına okey alıp çıkarıyorsun.

Sen de sanıyorsun ki Marmara sunucusunda herkes o güç yüzüklerini kullanıyor. Benim nesne depomda 1 yılı geçkin Nazar Tılsımı var. Üzülme yani Marmaradaki oyuncularda ep harcıyor. Ki zaten hasar azaltmalı ve droplu sunucularda oynuyorsan güç yüzüğüne verdiğin parayı amorti ediyorsundur he?

• Sen de sanıyorsun ki Marmara sunucusunda herkes o güç yüzüklerini kullanıyor. Benim nesne depomda 1 yılı geçkin Nazar Tılsımı var. Üzülme yani Marmaradaki oyuncularda ep harcıyor. Ki zaten hasar azaltmalı ve droplu sunucularda oynuyorsan güç yüzüğüne verdiğin parayı amorti ediyorsundur he?

Dandanakanda oynuyorum. Ne ekstra etkinliğim var ne hasar azaltmam var.

• Dandanakanda oynuyorum. Ne ekstra etkinliğim var ne hasar azaltmam var.

Tamam bi farkı yok işte sende yüzük alıyorsun nesneden bende alıyorum? Sunucular arası item getirip götürmesi nasıl oluyor peki? Eminim sen yapmıyorsundur ama yapanlar sayesinde ticaretin dönmesinden faydalanıyorsundur.

• Tamam bi farkı yok işte sende yüzük alıyorsun nesneden bende alıyorum? Sunucular arası item getirip götürmesi nasıl oluyor peki? Eminim sen yapmıyorsundur ama yapanlar sayesinde ticaretin dönmesinden faydalanıyorsundur.

Mesele yukarıdaki arkadaşın bahsettiğin gibi zamanında hiçbir sunucu marmara gibi değildi ve bundan faydalanıldı. Simdi marmaradan daha iyi özelliklere sahip sunucular çıkınca marmaraya haksızlık yapılıyor falan deniliyor. Zamanında da o zaman Marmaradakiler sefa sürerken diğerlerine mi haksızlık yapılıyordu?