Hi̇dra İçi̇n Bedensel Si̇myaları ve İtemleri̇ Nasil Olmalı

• selamın aleyküm carı sampiyon 2 yaptım hep metin kırmak sıkmaya basladı artık 110 levelde şamanım var hidra dönmek istiyorum simyaları itemleri nasıl yapmamız lazım genel bi algı var herkes ninja rahat olur diyor ama ninjaya tekrardan başlamak istemiyorum yardımlarınız bekliyorum

:stalk:sniper::stalk

• Luck

Changed the title of the thread from “HİDRA İÇİN BEDENSEL SİMYALARI İTEMLERİ NASIL OLMALI” to “Hi̇dra İçi̇n Bedensel Si̇myaları ve İtemleri̇ Nasil Olmalı”.
  • Luck

Approved the thread.
  • yani algi falan degil, ninjanin yerden vururkenki dps orani daha yuksek oldugu icin ninja ile daha az hasarlar ile, dolayisiyla daha ucuza kesilebiliyor.

bedensel icin soyle yardimci olabilirim, sunucunuzu belirtmemissiniz fakat kendi sunucum bagja icin konusacagim:

tur patlatmadan, siren cekmeden rahatca kesmek icin ninjaya 22k civari hasar lazim minimum. ninjanin dps etkeni 3.70, erkek savascinin tek-el silah ile bu degeri 2.36, yani 34,5k hasar lazim size (dumduz ters oranti).

karakterlerin cinsiyet, binek ve silah bakimindan dps oranlarinin tablosunu burada bulabilirsiniz -> DPS Factor

bu noktadan sonra kullanmaniz gereken yegane sey de bu -> DMG Simulator

ozetle yapmaniz gereken, oyunici C'ye bastiginizda gelen paneldeki ve minik okla yana acilir penceredeki saldiri degeri, canavarlara karsi guc, buzun gucu vs. etki edecek her seyi bu tool'a aktarip hasar testi yapmak, devaminda ihtiyaciniz olan hasara cikmaniz icin elde etmeniz gerektigini dusundugunuz itemlar isiginda degerleri yukseltmek ve buna gore bir rota cizmek.

(not: iki uzantiyi da chrome uzerinden cevirerek rahatca kullanabilirsiniz)

ArcMortel rumuzlu fransiz arkadasin yaptigi bu nimetten sasmayin hocam. ben dahil diger oyuncular size yalnizca sinirli tavsiyeler verebilir fakat karakter sizin, her degiskene hakim olan da sizsiniz. biraz vakit ayirmaniz gerekecek fakat en tutarli ve faydali yolu bu.

son olarak savasci icin isinize yararsa diye sunu soyleyeyim, butce olarak sizi rahatlatacak sey donusum ile kesecek bir hesap dizmek olur zira tek-el silah ile 35k hasari gormek icin iyi bir buz tilsimi gerekecektir. donusum icin gereken hasar sanirim bagja icin 48-50k civari, tam emin degilim donusumsuz kestigim icin yanlisim olabilir fakat bu degere ulasmak, tek-el ile 35k hasara ulasmaktan cok cok daha ucuz.

item veya efsunlar hakkinda 0'dan yardima ihtiyaciniz varsa soyleyin elimden geleni yaparim. artik cok yaygin ve bilinen seyler oldugu icin yazmaya gerek duymadim.

SqGlq6m.png

• merhaba sunucum marmara suanda hala gelişim aşamasındayım ufak ufak itemlerimi dizmek istiyorum ninja car kasmak gene kolay kasmaktan yana sıkıntı yok biyolog okumak bana ölüm geliyor malesef :D

:stalk:sniper::stalk