2 aya gelen güncellemeyle balathor neden geldiğini göreceksiniz:)
Şirket maksimum kar etmek için getirdi ve gelecek yeni guncelleme "tamamen yohara odaklı olacak " eski mapler yalan olacak.
2 aya gelen güncellemeyle balathor neden geldiğini göreceksiniz:)
Şirket maksimum kar etmek için getirdi ve gelecek yeni guncelleme "tamamen yohara odaklı olacak " eski mapler yalan olacak.
16 karakteri olmayan ama kapalı sunucularda oynayanlar ne olacak ? Buna bir çözüm olmayacak mı ?
16 karakteri olmayan ama kapalı sunucularda oynayanlar ne olacak ? Buna bir çözüm olmayacak mı ?
Apex gecici sunucusunu niye açtılar..
Hali hazırda sunucunuza giren hesabınız yoksa yeni açtığınız hesap o sunucuya aktarılmıyor. Apexte oynuyorum açıldığından beri inanın tek artısı abanoz sandık + yankı. Birde 110 dan 120ye atana kadar ki exp drobu. Onun hariciye tam bir zulümdü bu sw. Çünkü oran diye birşey kalmamış. Simya oranları bariz düşürülmüş, Efsun yakalamak hâk getire.
Marmara sunucusundakiler izlesin diye
Olması gereken sunucuya yeni kayıtların açılması. Herkes apex ile mi 16 karakteri tamamladı?
Display MoreÖncelikle hiç balathor kesmedim. Genel farmım hidra ve meley üzerine. Söyleyeceklerimi buna göre dikkate alırsanız sevinirim. Daha sonra balathordan parayı kasıp won sattı gibi düşünce oluşmasın
Bazı videoları izledim ve gözlemledim. Bir yayıncı 50 tur balathorda 800 w kasıldığı ve 50 tur için 10k ep harcandığını söylemiş. Aynı şekilde 10k eple meley bileti alırsanız yaklaşık 300 w kasıyorsunuz. Yani arada 2 buçuk kattan biraz daha fazla bir fark var. Meley kesmek için gereken hesapla balathor kesmek için gereken hesap maliyeti arasında bu 2 buçuk kattan çok daha fazla fark var. Örneğin 1k wonluk hesapla meley kesebilirken 2.5k wonluk hesapla balathor kesemezsiniz.
Bir başka bakışla tur başına 16 w gelir geliyor. Aynı yayıncının 1-2 hafta sonraki videosunda bu gelir tur başına 14 wona düşüyor. Bunun sebebi de balathor sandığından çıkan itemlerin pahalı olması. Meley ilk geldiği zamanda böyleydi. Beyaz inci bilinmeyen ilaç parmak kemikleri para ediyordu şimdi yere atılıyor. Şimdi de ay taşı titandiyoksit para ederken zamanla onların değeride yok olacak. Yani zaman içerisinde balathordan elde edilen gelir düşecek. "E parayı kasan kastı" diyecekler için her yeni bossta bu şekilde oluyor. Meleyde de zamanında parayı kasan kastı çünkü içinden çıkan artı basmalar para ediyordu. O dönemde de parayı kasan kasmıştı bu mantığa göre.
Oyunda enflasyon konusuna gelirsek bende enflasyon olacağını düşünüyorum ama tüm itemler artacağı için senin gelirin 1 den 5 e çıkıyorsa giderin de 1 den çıkacak. Çok fazla değişen birşey olmayacak. Ayrıca oyuna balathordan 1 kişi 800 won sokuyorsa meleyden 10 kişi 300 won sokuyor. Yani toplamda meleyden giren won miktarı balathordan daha fazla.
Genel olarak balathorun oyundaki zararı ay taşı titandiyoksit gibi ürünlerin değerini azaltacak ve bunların farmını yapan kişilere zarar verecek. Ama nasıl ki zamanında beyaz inciden farm yapan birisi meleyle birlikte başka farma yönelmek zorunda kaldıysa onlarda başka farma yönelecek.
Şuan ki en değerli artı basmalardan birisi şüphesiz silah taşları. Belki 1 sene sonra bir boss çıkacak ve yağmur gibi silah taşı atacak. O zamanda silah taşının değeri bitti nolacak bu alastorcular diye ağlayacak mıyız? Yada içinden yang çıkan bir boss gelirse vay balathorcular öldü bitti mi diyeceğiz?
Daha önce ki konularda "meley kapatılsın meleyle alastor kesen hesap bir mi" diyen bazı kişiler şimdi de bu konunun altında "alastordan parayı yiyen yedi beter olsunlar" şeklinde konuşuyorlar. Bazı kişileri de ısrarla her konunun altında birşeylere itiraz ederken görüyorum. Tıktık kapatılsın. Meley kapatılsın. Alastor kapatılsın. Balathor nerf gelsin. Simya kaldırılsın 1-99 oynayalım vs vs. O kişilerin hayatlarının birşeylerden şikayetçi olmakla geçtiğine inanıyorum.
Toparlayacak olursam balathorun denildiği gibi oyunu bitireceğini veya hiper enflasyon yaratacağını düşünmüyorum. Zamanla piyasa kendi kendine dengelenecektir.
Başlıkta gördüğüm en mantıklı yorum yazdıkların için teşekkür ederim. Yazmasaydın aynılarını yazacaktım.+11 +12 yılan silahı ile kusursuz panel ile kesilen 16 şampiyon çara alastor görevi yaptırtan balathor meleyden daha çok para bırakıyor diye 2 aydır isyan ediyorlar. Oyuna başlayalı 6 ayı geçti her hafta bir şekilde konuyu oyun bitti server bitti piyasa bittiye getirip oynamaya devam ediyorlar insanların istediği şey bir drama yaratmak yoksa mantıklı bir insan böyle davranmaz.
Uzun bi aradan sonra döndüm, canım istedi bi tur Nemere attım sandıkları açtım (ilk tur her zaman açılır!) 3 tane titandiyoksit çıktı 8 sandıktan inanılmaz kârlı hissettim ama balathor diye bir şey gelmiş ve tanesi 15m olmuş. Bıraktığımda 2 wondu. Bu oyuna gelen her güncelleme niçin bir şeylerin piyasasını mahvetmek zorunda anlamış değilim. Şu an çok kızgınım 6 wonumu geri istiyorum. Yoksa çabuk kapatın bu şirketi😎