Balathor Hakkında

• 2 aya gelen güncellemeyle balathor neden geldiğini göreceksiniz:)

Şirket maksimum kar etmek için getirdi ve gelecek yeni guncelleme "tamamen yohara odaklı olacak " eski mapler yalan olacak.

• Apex gecici sunucusunu niye açtılar..

Hali hazırda sunucunuza giren hesabınız yoksa yeni açtığınız hesap o sunucuya aktarılmıyor. Apexte oynuyorum açıldığından beri inanın tek artısı abanoz sandık + yankı. Birde 110 dan 120ye atana kadar ki exp drobu. Onun hariciye tam bir zulümdü bu sw. Çünkü oran diye birşey kalmamış. Simya oranları bariz düşürülmüş, Efsun yakalamak hâk getire.

• Apex gecici sunucusunu niye açtılar..

Marmara sunucusundakiler izlesin diye :S

Kötülük kötülüktür. Daha az, daha fazla ya da tam ortası bir farklılık yaratmaz. Seviyesi keyfi, açıklaması bulanıktır. Eğer ben bir kötülüğü ya da diğerini seçeceksem, hiçbirini seçmemeyi tercih ederim.

.-Butcher of Blaviken

• Başlıkta gördüğüm en mantıklı yorum yazdıkların için teşekkür ederim. Yazmasaydın aynılarını yazacaktım.+11 +12 yılan silahı ile kusursuz panel ile kesilen 16 şampiyon çara alastor görevi yaptırtan balathor meleyden daha çok para bırakıyor diye 2 aydır isyan ediyorlar. Oyuna başlayalı 6 ayı geçti her hafta bir şekilde konuyu oyun bitti server bitti piyasa bittiye getirip oynamaya devam ediyorlar insanların istediği şey bir drama yaratmak yoksa mantıklı bir insan böyle davranmaz.

• Uzun bi aradan sonra döndüm, canım istedi bi tur Nemere attım sandıkları açtım (ilk tur her zaman açılır!) 3 tane titandiyoksit çıktı 8 sandıktan inanılmaz kârlı hissettim ama balathor diye bir şey gelmiş ve tanesi 15m olmuş. Bıraktığımda 2 wondu. Bu oyuna gelen her güncelleme niçin bir şeylerin piyasasını mahvetmek zorunda anlamış değilim. Şu an çok kızgınım 6 wonumu geri istiyorum. Yoksa çabuk kapatın bu şirketi😎