2006 yılında Türkiye'ye giriş yaptığı tarihten beri oyunu ara vere vere oynuyordum ama artık hikayenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hesabım emek hırsızı bir arkadaş tarafından çalındı ve eşyaları tamamen hiç edildi, işin sonunda kendisi kârlı çıktı ama sanırım bunu ben de kendime göre bir kâra çevirdim. Oyun hem çok vaktimi hem de çok fazla paramı aldı benden ve bu olayla birlikte buna artık dur demeye karar verdim, oyunu tamamen bırakma kararı aldım. Hesaplarımı da oyunu hala aktif bir şekilde oynayan çocukluk arkadaşıma bırakma kararı aldım.
Oyundan birçok kişiyle tanıştım ve yıllardır oyun sayesinde tanışıp hala görüştüğüm çok fazla insan var. Birçoğu forumu kullanmıyor ama yine de onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Aslında çok çok seneler önce kayıt olduğum ve güncellemeleri okumak, bilgi edinmek amaçlı kullandığım bir hesabım vardı ama aktif olarak kullanmıyordum. Daha sonra oyun tamamen AFK farma dönünce burada da vakit geçirebileceğimi, diyaloglar kurabileceğimi ve yeni arkadaşlarla tanışabileceğimi fark ettim ve bu hesabı oluşturdum.
Bütün emeklerim, paralarım sadece 5 dakika içerisinde yok oldu en çok da buna üzüldüm ama geçti artık. MMORPG deneyimi benim için ilk WoW ile başlamıştı ama sonrasında 1. sıraya hep Metin2'yi koydum.
Buradan o emeğimi hiç eden arkadaşa da söyleyecek hiçbir şeyim yok. Umuyorum ki farklı bir şekilde kendisinden çıkar demek dışında.
Kendinize iyi bakın ve hoşça kalın.