Merhaba iyi forumlar herkese;
Bilginiz var mı bilmiyorum ama yaklaşık 1 ay'ı aşan süredir her bakımdan sonra aşırı lag oluşuyor sunucularda. Bugün ki gelen Muhteşem Güncelleme ile birlikte lag sorunu bir tık hızını arttırarak devam ediyor...
Merhaba iyi forumlar herkese;
Bilginiz var mı bilmiyorum ama yaklaşık 1 ay'ı aşan süredir her bakımdan sonra aşırı lag oluşuyor sunucularda. Bugün ki gelen Muhteşem Güncelleme ile birlikte lag sorunu bir tık hızını arttırarak devam ediyor...
Merhaba, konuyu ilettim.
Evet bu durum oldukça can sıkıcı ayrıca Bagjanamu gibi yoğun sunucularda belirli saatlerde girişlerde uzun süre bekleme, belirli bir kanala girmeye çalışırken arka arkaya giriş ekranına geri atılma gibi sorunlar mevcut, karakterin eli artık havada kalmıyorum bu arada (çünkü elini kaldıramadan giriş ekranına atılıyoruz, her gün daha iyiye doğru ).
Her bakımdan sonra giriş işleminde 1dk eli havada 1dk oyuna girerken 1dk oyuna girdi ekrana erişim sağlayamıyorsun(hiç bir yere tıklayamıyorsun) durum bundan ibaret hakim bey
Bakımdan sonra örümcel zindanı 3.kata çıkarken 3 oda ileri gidiyorum. 2 oda geri ışınlıyor
Bakımdan sonra Çarşı'ya girişte artık oyundan atmıyor. Ancak çok fazla lag var.
Şu oyundaki lag problemi ne zaman düzelecek sayın FastFooD lag gelmiyor biraz kesiliyor diye Hidraya giriyoruz tam turun ortasında iken lag birden giriyor tur patlıyor kesemiyoruz o kadar malzeme ve zaman boşa gidiyor bu lag problemi sorunundan GF'nin gerçekten haberi var mı? Veya düzeltilecek mi bununla ilgili bir açıklama yada bir çalışma var mı? Bu durum gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı. Düz mantıkla düşünürsek bakımlardan sonra sunucuların, lagsız ve problemsiz bir şekilde en kötü 4-5 gün hizmet vermesi lazım. Ama bizde bakıma giriyor bakımdan sonra daha kötü oluyor.
1 haftadır lag olayı çözülür diye beklemiştim ama malesef bakımdan sonra daha çok lag oldu