GM'LER TİCKETLERİMİZE DÖNÜŞ ÇOK GEÇ SAĞLIYOR

• Metin2’de oyuncuların en büyük sorunlarından biri, destek sisteminin yavaş işlemesi. Ticket (destek talebi) oluşturduğumuzda günlerce, hatta bazen haftalarca yanıt beklemek zorunda kalıyoruz. Bu süreçte çalınan hesaplar, kaybolan eşyalar veya haksız yere alınan cezalar yüzünden oyuncular mağdur oluyor.

Emek vererek geliştirdiğimiz karakterler, topladığımız eşyalar ve harcadığımız zaman, geciken yanıtlar yüzünden boşa gidiyor. Hesap çalınmaları gibi acil durumlarda hızlı müdahale olmazsa, çalınan eşyalar çoktan el değiştirmiş oluyor ve geri almak neredeyse imkânsız hale geliyor.

Oyuncular olarak, daha hızlı ve etkili bir destek hizmeti beklemek en doğal hakkımız. Emeklerimizin boşa gitmemesi için GM’lerin ticket taleplerine daha kısa sürede yanıt vermesi gerekiyor. Bu konuda daha iyi bir sistem oluşturulursa, hem oyuncuların mağduriyeti azalır hem de oyun içinde güvenlik ve adalet sağlanmış olur.

• Luck

Approved the thread.
  • Balık botçusu için açtığım tickete 14 gün sonra yanıt geldi incelemeye alınmıştır diye. Sonuçlanmasını da bir 14 gün daha bekleyeceğiz anlaşılan. Kim bilir kaç won satacak arkadaş bu sürede.

• Bu sorunun tek sebebinin az olan yetkili sayısı olduğunu düşünüyorum, şuan Metin2'nin GameForge bünyesinde hizmet verdiği bir çok ülke var, fakat oyunun en kalabalık hatta tek başına diğer tüm kümelerinden fazla oyuncuya sahip kısmı neresi ? TR kümesi, buna sanıyorum ki kimse itiraz etmeyecektir. Bizden kitle olarak çok daha ufak olan diğer kümelere ve bizim takımımızdaki kişi sayılarına bakalım, yetişememe durumunun net olarak insan gücüyle alakalı olduğunu öyle söyleyelim;

BİLGİ: İlgili takım üyesi sayılarının hepsi, ülkelerin forum adreslerindeki "Takım Üyeleri" sekmesinden alınmıştır.

DE Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 34 Kişi (GF Alman şirketi olduğu için içerisinde QA ekibi dahil bir çok birim var)

RO Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 29 Kişi

IT Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 24 Kişi

FR Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 22 Kişi

ES Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 20 Kişi (Görev yapan,diğer bölgelerde de yetkili gönüllüler mevcut)

AE Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 16 Kişi

EN Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 13 Kişi

CZ Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 13 Kişi

GR Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 13 Kişi (CoMa olarak görev yapan, diğer bölgelerde de yetkili çalışanlar mevcut)

TR Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 10 Kişi

PT Takımı (Wiki/DC/Forum/Oyun Dahil Tüm Takım Üyelerinin Sayısı) = 9 Kişi (CoMa olarak görev yapan, diğer bölgelerde de yetkili çalışanlar mevcut)

Sıralamanın en üstündeki 4 ülkenin bulunduğu kümelerdeki oyuncu sayısı ya TR ile benzerdir ya da daha azdır, bu durumda yoğunluğu bizden daha düşük diyebileceğimiz kümeler 20'den fazla yetkili bulundururken bizim kümemizde bu sayının 10 olması normal midir, az değil midir ? Fazla oyuncu, çok fazla ticket, sorun veya hile demek, 10 kişi bu yoğunluğa bence doğal olarak yetişemiyor, o yüzden takımın genişletilmesinin oyuncular için faydalı olacağını düşünüyorum, bu konuda CoMa'nın fikrini de merak ediyorum, saygılar.

• Diğer ülkelerin forumlarında başvuru sayfaları var ve başvuru durumu hakkında açık/kapalı bildirimleri var. TR forumunda böyle bir şey yok. Takımdan ayrılan var ama alım duyurusu yok.

• Diğer ülkelerin forumlarında başvuru sayfaları var ve başvuru durumu hakkında açık/kapalı bildirimleri var. TR forumunda böyle bir şey yok. Takımdan ayrılan var ama alım duyurusu yok.

1mskyqd.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rycwzf6.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

c9ofmr6.jpg

hkdxwi9.jpg

acoj47g.jpg

• Bu formu insanlara göstermeleri gerekiyor aynı yukarıda atmış olduğum ekran görüntüleri gibi. Yani konu olarak evet olabilir ama kimsenin haberi yok. Alım var mı yok mu belli değil.

En son mesaj "18 Oca 2024"

• Sayın PEGASUSTR tıktık farmından dolayı hesaplarım bot niyetine sayıp bütün tıktık yaptığım hesapları enerji botu diye banlayıp akabinde Attığım Ticketlere Bildirim kapatmak Metin2 Tr oyuncusu olarak şahsıma hakaret sayıyorum Metin2 Hesaplarımın Detaylı incelenmesin talepte bulunuyorum. !

:saint:

• Bunun bir sebebi de, prosedür müdür yoksa dikkatsizlik midir bilemem, ticketlarda yazanların dikkate alınmaması. Hakaret bildirimi için ticket atıyorum. İlk defa hakaret bildirimi yapmadığım için biliyorum ki "hangi kelimeyi/cümleyi şikayet ediyorsunuz?" benzeri bir soru gelecek. Ben de ilk göndersiğim ticketta hemen video linkinin altına birebir hakaretleri alıntı halinde yazıyorum. Ticketa 1 hafta aonra cevap geliyor ve ne olsa beğenirsiniz? Evet, hangi kelimeden rahatsız olduğum soruluyor. Ben de ticketta daha önce yazdığım alıntıların aynısını kopyala yapıştır yaparak tekrar gönderiyorum.

Eğer prosedürse bunun son bulmasını, yok değilse de yönetici arkadaşları ticketları dikkatli okumaya davet ediyorum.

• Bunun bir sebebi de, prosedür müdür yoksa dikkatsizlik midir bilemem, ticketlarda yazanların dikkate alınmaması. Hakaret bildirimi için ticket atıyorum. İlk defa hakaret bildirimi yapmadığım için biliyorum ki "hangi kelimeyi/cümleyi şikayet ediyorsunuz?" benzeri bir soru gelecek. Ben de ilk göndersiğim ticketta hemen video linkinin altına birebir hakaretleri alıntı halinde yazıyorum. Ticketa 1 hafta aonra cevap geliyor ve ne olsa beğenirsiniz? Evet, hangi kelimeden rahatsız olduğum soruluyor. Ben de ticketta daha önce yazdığım alıntıların aynısını kopyala yapıştır yaparak tekrar gönderiyorum.

Eğer prosedürse bunun son bulmasını, yok değilse de yönetici arkadaşları ticketları dikkatli okumaya davet ediyorum.

Hakaret konuları zaten tamamen Valens'in keyfine göre değerlendiriliyor veya çifte standart uygulanıyor. Zamanında Marmara'nın başlıca dolandırıcısına hırsız dedim diye 15 gün BAN atan Valens, sırf adamı kestiğim için hırsız spamı atan arkadaşa ceza vermedi. Buda böyle bir hi.kaye.

• Arkadaşlar daha geçen gün Gameforge Global' e ticket açtım. 5 dakika içinde cevap aldım. Toplamda 1,5 saatlik bir sürede problemimi çözdük. Bana kalırsa bu topluluk yöneticileri ile ilgili bir durum.

• Arkadaşlar daha geçen gün Gameforge Global' e ticket açtım. 5 dakika içinde cevap aldım. Toplamda 1,5 saatlik bir sürede problemimi çözdük. Bana kalırsa bu topluluk yöneticileri ile ilgili bir durum.

Çözümleri orada halledebilsek yazardık ancak trde halletmemiz lazım sanırım yönetici alma işi Gameforge merkezine bağlı bu konu hakkında gameforgea bir şeyler yazarak belki çözüm bulabiliriz

• Hakaret konuları zaten tamamen Valens'in keyfine göre değerlendiriliyor veya çifte standart uygulanıyor. Zamanında Marmara'nın başlıca dolandırıcısına hırsız dedim diye 15 gün BAN atan Valens, sırf adamı kestiğim için hırsız spamı atan arkadaşa ceza vermedi. Buda böyle bir hi.kaye.

Merhaba,

Hangi yönetici ile ilgili bir durum var ise bunu bir üst yetkiliye iletebilirsiniz. Eleştirilerinizi yaparken lütfen uçuk bir şekilde değil yapıcı şekilde eleştiriniz. Hiç bir zaman İftiradan-İthamdan 15 gün ceza uygulanmamıştır. Neden 15 gün olduğu ile ilgili kendilerine sorabilirdiniz. Sözde zamanın durumunu şuan bu şekilde burada belirtmenizin amacı ilgili yöneticiyi karalamaktır. Bu tür davranışlardan kaçınmanızı rica eder, keyifli forumlar dilerim.