Sürenin Kerpeteni Nesne Markete Gelsin

• Sürenin kerpeteni+ EP ile alınsın mı? 56

1. Evet (28) 50%
    2. Hayır (28) 50%

Merhaba,

Simyaların süresini uzatmak için sürenin kerpetinine NPC üzerinden ulaşabiliyoruz bu güzel Ek olarak Haftalık, Günlük, Aylık olarak paketler yapılsa ve ep ile satılsa güzel olmazmıydı.

Sungma PRE buff gibi, EP ile alınan sürenin kerpeteni ya yüzük gibi yukarı gidecek ya envanterde duracak. haftalık aldıysam 1 hafta boyunca simya üzerinde süre sınırı olmayacak.

Yohara güncellemeleri ile afk farm yapmak simya uzatma sebebi ile zorlaştı. Böyle bir güncelleme hem firmayı ep olarak kâr ettirecek, hemde oyuncunun yararına olacaktır.

• Luck

Approved the thread.
  • Otomatik av farmlarının kolaylaştırılmasını istiyorsunuz ancak bu herkese zarar, kasımı kolaylaştıkça kasılan miktar artacak ürünün değeri düşecek o yüzden desteklemiyorum. Hesabı otomatik ava atıp unutayım olayı Bu oyunun sonu olucak.

• Haftalık ve aylık şeklinde satılabileceğini düşünmüyorum, ancak yapılabilecek bir yol aklıma geliyor.

Kalan süre 1 gün +(1 gün) gibi yapabilirler.

Bu tip bir ürünü nesne marketten de satabilirler, paralı asker sistemine de ekleyebilirler.

Paralı asker sandıklarının hangisine eklerler bilmiyorum belki teslimiyet hafif veya ağır olanlar olabilir.

Ürün aynı Süre özütü+ şeklinde olur isterlerse oranlarını +%15 üstü şeklinde dizayn edebilirler.

Ürünün böylelikle ticareti olabilir.

JayLah.png

• Destekliyorum güzel olabilir.

Şuanki sistemde üzerinde sürenin kerpetenlerini stoklayıp simya panelinide simyayla doldurursanız 1 hafta boyunca farm yerinden inmeden takılabilirsiniz Sabah işe gitmeden simya sürelerini ayarlıyorum 1 tur akşama kadar akşam gelincede sabaha kadar ayarlıyorum o şekilde devam ediyor ama herhangi bir otomatık av işine başlamadan öncesinde hazırlık yapmış oluyorum genelde 200'lü corlarım ve yan çarlardan günlük corları alıyorum üzerime

giphy.gif

• Otomatik av farmlarının kolaylaştırılmasını istiyorsunuz ancak bu herkese zarar, kasımı kolaylaştıkça kasılan miktar artacak ürünün değeri düşecek o yüzden desteklemiyorum. Hesabı otomatik ava atıp unutayım olayı Bu oyunun sonu olucak.

Ürünün değerinin düşmesi gibi bir durum neden olsun ki? 926yasin 'in dediğini düşünün, bu işin zaten belirli yolları var, cor alıpta her gün uzatabilirsin yan chardan kasarakta, el alınta olmasının kimseye zararının olmayacağını düşünmekteyim.

• Ürünün değerinin düşmesi gibi bir durum neden olsun ki? 926yasin 'in dediğini düşünün, bu işin zaten belirli yolları var, cor alıpta her gün uzatabilirsin yan chardan kasarakta, el alınta olmasının kimseye zararının olmayacağını düşünmekteyim.

Evet ama o arkadaş sadece corların süresini uzatmak için bile bür süre emek harcıyor stok yapıyor, malın değerinin düşme sebebiyse şudur ben yançarlarımdan 2günde bir 40 adet cor alıyorum 2gün yetiyo bu döngüyle ilerliyorm YIladda istiridye farmlıyorum aşşağı inip çıkmak neredeyse 3-4 saat alıyor bazen uykum geldiği için ertesi güne kalıyor. Bu arada kalan zamana zarfında farmlamadığım istiridyeler piyasanın daha da aşşağı inmesini engelliyor. tabi bunu ben nizami şekilde yapıyorum benim gibi 20 30 kişi varsa bunların yarısı denk getiremediği için farmını yarıda kesiyor vs. Az kasılıyor olması benim verdiğim emeğin daha değerli olmasına imkan tanıyor

• Yani sungma preminum buff gibi olsa neye zararı olur ki? bazen sizi anlamakta zorluk çekiyorum

Ben açıklamaya çalışayım isterseniz. Anahtar, alastor, balathor, meley, aura kasma yerlerindeki oyuncuların daha da arttığını bir düşünün. Antika simya piyasası şişer, değerleri yok olur. (Tık tık bitebilir evet bu seferde hilecilerin wonu satmaktansa antika alıp, mükemmel veya kusursuz setli hesaplar satmasına kadar yol açılabilir bu sadece benim felaket telallığım - ki bunun diğer haritaları da var)

İnsanların çoğu multi hesapla oynadığından oyunda şuan ki lagdan daha fazlası olur.

Sunucular gün aşırı dahi fazla fazla çökebilir.

Alt yapısı zaten hızlı girişleri dahi yeni çözmüşken, premium buff tarzı bir simya uzatma işleri ciddi anlamda çıkmaza sokabilir.

Öneri evet aşırı mantıklı. Cor draconis veya deamonise ep veriliyorsa buna da verilir güzelde kolaylık sağlar diyorsunuz ardından oluşacak durumları düşününce oyunu oynanması mı daha iyi yoksa daha da fazla sorun çıkması riskini göze almak mı arasında kararsızlık yaşatıyor. Üstelik oluşan sorunların prosedürlerle ne kadar uzun vadeye yayıldığını düşününce, üst üste bakımların yapılacağını da oldukça olumsuzluk yaşatacağı düşüncesi oluşuyor.

Elbette bu da çözülür ama nasıl orada bir fikir geliştirilmeli ki bu öneri gf ye iletildiğinde onlar da bunu anlayıp webzene ilettiğin de onay alabilsin.

Eğer coma'nın belirttiği gibi oyun içi hile bildirimi önerisi sunulup değerlendiriliyorsa evet oyuna da entegre edilirse işte o zaman bu öneri ön plana çıkabilir. - Çünkü bana kalırsa öneri çok mantıklı. Mevcut koşulların çekincesinden dolayı temkin var.

JayLah.png