Merhaba arkadaşlar.
Gameforge ekranına gidip metim2 clientini açıyorum fakat oyunda çözünürlük sorunu yaşıyorum. Ekran çok bulanık ve çözümünü bulamadım. Eski bilgisayarım da bu sorun yoktu. Şimdi 165 hz yeni bir leptopa geçtim. Oyunu açtığım zaman client bulanık oynamak zorunda kalıyorum. Hatta gameforge ekranından confige bastığım zaman çıkan ayarları yaptığımız küçük config ekranı bile bulanık gözüküyor. Başka hiçbir oyunda bu sıkıntıyı yaşanmazken metin2 de bulanıklık sorunu yaşıyorum. Fikirlerinize açığım dostlar..
Metin2 bulanıklık sorunu
-
-
Disfruto
Approved the thread. -
Güncel
-
-
denedim düzelmedi maalesef hocam çözünürlük sorunu devam ediyor. Bu ayarlardan sonra gameforge clientimi açar açmaz ekran 800-600 boyutuna girmeye başladı
-
-
bilgisayarımın modeli monster tulpar t6 v3.1
Hocam bu config ekranı bile açıldığında bulanık gözüküyor. Onun dışında gameforge clientimi açtığımda direkt tüm ekran 800-600 boyutuna geçiyor kafayı yiyor bilgisayar. Gameforge’yi kapatınca normal oluyor tekrar. Kafayı yiyeceğim gerçekten
-
Hocam bu config ekranı bile açıldığında bulanık gözüküyor. Onun dışında gameforge clientimi açtığımda direkt tüm ekran 800-600 boyutuna geçiyor kafayı yiyor bilgisayar. Gameforge’yi kapatınca normal oluyor tekrar. Kafayı yiyeceğim gerçekten
Gameforge client ve metin2 cilente sağ tıkla oyuna sağ tık>uyumluluk>yüksek DPI ayarlarını değiştir ve "Yüksek DPI Ölçeklendirme Davranışını Geçersiz Kıl" seçeneğini tikleyerek yani aktifleştir. Ben sorunu bu şekilde çözmüştüm. Yani sorunun bunu yaptığında çözülecek.
-
DPİ ayarları seçindeki tik işaretlerini kaldır
ekran kartı sürcünü kaldır ve sürücüyü burdan yükle Resmi GeForce Sürücüleri | NVIDIA
sonra Grafik araçlarını yükle