Marmara , Bagjanamu , Ruby Sunucuları Gibi Kapalı Sunuculara EP ' ile Giriş Hakkı.

• Uzun süredir giriş hakkı alınmayan MARMARA gibi bir sunucu , bir yılı aşkın süredir girilmeyen RUBY sunucuları gibi sunucularda GİRİŞLERİN bu kadar uzun süredir kapalı olması sunucuya ve metin2ye yeni başlayan oyuncunun girmesini ve art niyetli olan hilecilerin girişini engellemekte , bu zamanla sunucunun piyasasının çürümesine sebep olmakta ve bu da ilerleyen süreçte sunucuları birleşmeye götürmekte bunun yerine girişlerin açılması sunucunun ömrünü uzatır diye düşünüyorum.Metin2 sürekli yeni bir kitleye ihtiyacı olan bir oyun tıpkı diğer MMORPG'lerin olduğu gibi.

Bu nedenle sunuculara girişlerin "PARALI" olarak açılmasının anketinin yapılmasını talep ediyorum.

Paralı olmasının sebebi art niyetli hilecilerin oyuna giriş yapamayacak olması.

• Disfruto

Approved the thread.
  • bu zaten mümkün değil mi? Biyolog bitir, açık sunucudan başka sunucuya geçiş al, vip hesap ol marmara, bagjanamu gir geç

Seni her zaman izlediğimi unutma :)

Merhaba demek yerine doğrudan sorunuzu sormak, eş zamansız iletişimi kolaylaştırır.

Böylece karşı taraf sadece 'Merhaba'ya bakıp neyi kaçırdığını merak etmek yerine, sorunuza yanıt verebilir

Genel Kullanım Şartları

Forum Kuralları

Jg1Ps2v.png

Metin2 TR Discord & Forum - BattleKnight TR Forum

Kontrol edemeyeceğin şeyler yüzünden üzülmek, iki kere kaybetmektir.

• Dediğinin çoğu insanın bilmediğine eminim , ayrıca lucifere öyle giriş hakkı doğuyor mu bilmiyorum.Bahsettiğim şey belirli bir süre içinde hesap geçirmek değil ki , istediğin an istediğin sunucuya başlayabilmek oyunda her zaman yeni kitle iyidir diye düşünüyorum Disfruto.

• Dediğinin çoğu insanın bilmediğine eminim , ayrıca lucifere öyle giriş hakkı doğuyor mu bilmiyorum.Bahsettiğim şey belirli bir süre içinde hesap geçirmek değil ki , istediğin an istediğin sunucuya başlayabilmek oyunda her zaman yeni kitle iyidir diye düşünüyorum Disfruto.

ruby giriş kondisyonları farklı, onun için erişime sahip olman lazım ki coma uzun bir süre gelmeyeceğini belirtmişti, planları o bilete göre yapmamak lazım :D

Seni her zaman izlediğimi unutma :)

Merhaba demek yerine doğrudan sorunuzu sormak, eş zamansız iletişimi kolaylaştırır.

Böylece karşı taraf sadece 'Merhaba'ya bakıp neyi kaçırdığını merak etmek yerine, sorunuza yanıt verebilir

Genel Kullanım Şartları

Forum Kuralları

Jg1Ps2v.png

Metin2 TR Discord & Forum - BattleKnight TR Forum

Kontrol edemeyeceğin şeyler yüzünden üzülmek, iki kere kaybetmektir.

• Bagjaya vs erişim varken ruby neden belirli bir zamanda giriş yapmış kitleye kalıp çürümeye terk edildi , bence her sunucunun açık olması kesinlikle oyunun geleceği için daha iyi.

• Bagjaya vs erişim varken ruby neden belirli bir zamanda giriş yapmış kitleye kalıp çürümeye terk edildi , bence her sunucunun açık olması kesinlikle oyunun geleceği için daha iyi.

sebebi çok basit aslında, açık kalınca oyuncular tek bir sunucuda toplanıyor. sunucunun kapasitesinin yetmemesinden dolayı, sürekli sorun çıkaracağı için, girişleri kapatmak zorunda kalıyorlar. hatırlarsan Lucifer'da Chraon kalabalığını alsan diye açıldı, aktarmaları da bedava yapıldı. orada dolunca biletler kaldırıldı. -Bağjanamu da aynı sorundan muzdarip. sunucu o kadar kalabalık ki kendini has bugları var.

• Açılması lazım değil, zorunlu. Para verdiğimiz hesaplarla kaldık ne zodyak ne meley dönebiliyoruz, bazı arkadaşlarımızın daha şamanı yok. Rekabeti aşırı zorlaştırıyor.

• Şuanda bir şaman ve bir ninja hesabım var sürekli hidra dönüyorum kusursuz setim var buna sadece hidra kesmek için yatırım yapmadım. Diğer bosslara giriş için (alastor, balathor, nethis vb.) minimum grup üyesi sayısına ulaşamadığım için yapamıyorum ve piyasa bazılarının tekeline girmiş oluyor rekabet edemiyoruz. Bir süre sonra yaptığımız farmın bir değeri kalmıyor. Girişlerin açılmasını sonuna kadar destekliyorum.

• Lucifer girişlerini açın!!

Talep fazla, sözde yeni sunucu ama ortalık hileden geçilmiyor. Bırak adım atmayı, hileci güvenli alanda bile ordan oraya sürüklüyor. Paralı girişler her zamanda olmasa büyük ölçüde hileyi engelliyor zaten bunu bile bile girişleri kapatı tutup, tek ele girmiş alastor, balathor gibi bosslar için hesap oluşturup rekabet edemiyor insanlar. Girişlerin açılması gerekli ki, server ayakta kalsın oyuncular oyun sonu atıp zaten kanayan yarası olan Metin2'ye daha da fazla zarar vermesin.

:bday:  <3 M E T I N 2

• lucifer girişlerinin açılması gerekiyor cidden ticaret camında aynı 3 5 isim ve itemleri görmekten gına geldi artık farm yapasım da gelmiyor açıkçası

• Yılda bir defa gelen event'lar gibi veya çarklar gibi en azından kendi aralarında hiç bir sunucuya geçiş olmayan sunucular için nesne markete bir sunucuya premium erişim bileti gelebilir ve bunun min 2-3k gibi bir ep altında olmaması gerekir ki hileci vb. kesimin faydalanmaması için.

• sadece şampiyon çarlardan alınabilcek bi bilet tarzı bişey getirilebilir lucifer ve charon için yılın 1-2 dönemlerinde. örnek veriyorum şampiyon hesabımız var ve bosslar için sandık çarları için ıd ye ihtiyac duyuyoruz . ep karşılığı sampiyon çarlardan bilet alıp o biletler ile istediğimiz gibi ıd alınması tarzında bi sistem yapılabilir. hilelerinde önüne bi nebze olsun geçmş oluruz. sonucta o ıdler baskasına satıldığında hileci satın bile alsa satan adamın ana hesabıda ban yiyicek. yani illaki düzene sokulabilcek yapılabilcek bi iş yeterki niyet olsun. umarım bu sorunu çözerler

• Yeni oyuncuları yeni sunuculara yönlendirme amacıyla yapıldığını düşünüyorum fakat burada yukarda arkadaşların bahsettiği problemler ve daha fazlası yaşanabiliyor. Benim burada önerim, zaten bu sunucuya erişim almış bir hesabın oyunun izin verebildiği kadar id oluşturmasına olanak sağlanması. Yeni açılmış mailler ile bu sunucuya erişim yine kapalı olabilir.