Ben dahil bir çok oyuncu bugün mevcut değil hatası yedi. Neden bu banlar toplu şekilde bugün atıldı. Bir sorun varsa 6 aydır yemeyen mail neden bugün herkesle bir hata yiyor? Niye bugün

08.05.2025 Toplu mevcut değil dalgası
-
-
-
Sanırım yiyen tek ben değilim çevremdede baya insan yemiş gibi duruyor FastFooD yine toplu ban dalgası geldi haksız yere müdahale edecekmisiniz yoksa çeviri yapip duyuru yapmaya devam mı edeceksiniz ?
Görev tanımımdan çok daha fazlasını yapıyorum
Mevcut değil yasaklaması için yapmanız gerekenleri bildiğinizi düşünüyorum. Bilmiyorsanız GF destek sistemi size en iyi şekilde destek olacaktır.
-
Görev tanımımdan çok daha fazlasını yapıyorum
Mevcut değil yasaklaması için yapmanız gerekenleri bildiğinizi düşünüyorum. Bilmiyorsanız GF destek sistemi size en iyi şekilde destek olacaktır.
Yapmam gerekeni yaptım açtılar hesabımı ama her dalgada mağdur olmak zorundamıyız ? Sistemin %100 sağlıklı çalışmadığı apaçık ortada açılacakmı açılmayacak mı diye strese girmek zorundamıyız?
-
gerçekten bende 4 adet hesaplarım hala açılmadı ep çektigim zaman ceza yedım vede surelerı bıttıgı halde acılmadı yazıklar olsun bende dıyorum ki artık çözüm istiyoruz acılmıyor hesaplarım ticket atsam bile ellerınde kanıt yok video yada resım yok kapatılıyor hesaplarım yaaa sınır bozucu
-
Ben tek mail adresiyle oynuyorum diyelimki bir mailde başka çarada girsem çıksam bu banı yermiyim arkadaşlar eve yeni gitcemde bir korktum varya
-
mevcut değil yedim 2 saat sonra düzeldi şimdi tekrar yedim. agam bizimle eğleniyi.
-
Ben uzun süredir oyuna girmiyorum o yüzden bu hatayı alıp almadığımı bilmiyorum ama şunu yazmayı kendime görev bilirim o yüzden yazıyorum.
Oyundaki engelleme kısıtlması yalnızca "hesabınız engellendi " şeklinde olmalı.
Gf clientte var olan hesap şifresi yanlış / oyun senin için mevcut değil gibi saçma sapan yasaklamaların tamamen kaldırılması gerek.
İlk durumdaki hatayı aldığınız zaman hesabınız mı çalındı yoksa hesap engellenmesi ile mi karşı karşıyasın bilmiyorsun
Oyun senin için mevcut değil hesap paylaşımını engelleme amacıyla getirldiyse bile hesabını paylaşan oyuncu zaten bazı riskleri göze alıyor (hesap soyulması, hile kullanımına bağlı hesap engellenmesi küfür sonrası engellenme vs) bu tarz olaylarda zaten destek sağlanmıyorken bu uygulamada gereksiz.
İnsanlara saçma sapan şüphe yaşatmaktansa bu engellemelerin topluca kaldırılması gerekli
-
Malesef Pc , açılan bütün hesaplar engelleniyor...
-
oyunda sabit şekilde farmlayan bütün hileler kaldığı yerden devam ederken akıllarınca hileleri engellemek için oyuna sürekli gir-çık yapanları red bana düşüren bir sistemi devreye soktular. umarım günde milyon tane hesaba giren tıktık botları da düşüyordur bu bana. onlar da düşüyorsa ben bu banı kabullenirim cidden.
-
oyunda sabit şekilde farmlayan bütün hileler kaldığı yerden devam ederken akıllarınca hileleri engellemek için oyuna sürekli gir-çık yapanları red bana düşüren bir sistemi devreye soktular. umarım günde milyon tane hesaba giren tıktık botları da düşüyordur bu bana. onlar da düşüyorsa ben bu banı kabullenirim cidden.
Hiç sanmiyorum yabancı oyuncular hala gir çık yapmaya devam ediyor bizim 300 400 karektere kafaya takmışlar ama yabancıların elinde en az 100 bin karekter var
-
meley sandık hesaplarını 2 gündür kapatmıyorum gir çık muhabbeti olmasın diye.
Çarşı da falan baktım millet takır takır tıktık görevlerini yapıyorum bilmiyorum benmi emek verdim diye kıyamıyorum yoksa bunlar emek mi vermiyor -
meley sandık hesaplarını 2 gündür kapatmıyorum gir çık muhabbeti olmasın diye.
Çarşı da falan baktım millet takır takır tıktık görevlerini yapıyorum bilmiyorum benmi emek verdim diye kıyamıyorum yoksa bunlar emek mi vermiyorGünlük görev limiti 90lvl olsa her şey çözülecek
-
Mağdur olanları tenzih ederim ama hilelerde de büyük bir azalma var Bagjanamu sunucusu için.
-
Şu mevcut değil olayını bizim Türk oyuncular bir türlü anlamadı.......
Hızlı hesaplara giriş çıkışlar VPN kullanma ip değiştirme de yapıyor....
Onun harici bazen anlık veriyor ama düzeliyor çoklu kullanım hile yoksa zaten gf açıyor no problem