"bir hata oluştu" hatası hakkında

• dün yeni mailden 10 saat arayla 2 ıd oluşturdum 1 tane daha oluştumak istedim ama "bir hata oluştu" hatası aldım ve hala alıyorum bunun düzeltmek için ne yapabilirim. dün ticket attım daha cevap veren yok

• Disfruto

Approved the thread.
  • ticket bir işe yaramıyor ben metin2 ye de gameforce yede attim m2 tarafı gf yönlendirdi onlarda çok fazla deneme yapmışsınız 2,3 saat deneme yapmayın tarzı cevap vermiş 24 saat bekledim yine aynı ruby girişleri açılmadan önce standart günde 3 id yukleyebiliyordum bence bilinçli bir kısıtlama var gibi birçok yöntem denedim olmuyor başka İnternet başka pc eskiden oyuna kaydedilmis mailler yeni kaydedilmis mail 2 li doğrulama vs....

• Yeni hesap oluşturma esnasında oluyor bu gameforgela almanyayla ingilizce mailleştik güvenlik amacıyla belli sürelerde belli bir hesap açımına izin veriliyor dediler normal bir durum yani günde 1 dene olmuyorsa 2 günde 1 hesap açmaya çalış bazen 3 tane açılıyor bazen 2 ihtiyacın kadar hesabı her gün deneyerek açabilirsin

giphy.gif

• Sadece bir hata oluştu yazıyor aktif olarak bunu söyleseler olmuyor mu ? ben ban yedim az önce ve şu anda bunu bu yazdıklarınızı gördüm, sanırım üst üste bir hata oluştu yazısı yaşandığından dolayı, botdan ban atıldı, dandanakan ve ruby de oynuyorum ruby bilet alacağım 3-4 hesapla FastFooD comam ticket attım fakat ilerleme nasıl olur bilmiyorum yani bot olmadığımı nasıl kantılayabilirim, dandanakandaki hesabıma bakarsanız zaten bot olmadığım anlaşılır 12 yıldan bile eski bir hesap belki.

.
    .
    .

Bizim gibilerin hayatında güzellikler, kısa süren aydınlıklardır.

• Ben geçersiz giriş bilgileri hatası alarak yaşadım bu durumu hesabım kasım 2024 ten beri kapalı gameforge bot tespit ettiğini söylüyor kullanmadığımı nasıl kanıtyalabilirim bilmiyorum çıldırıcam. Hiç bir şekilde yardım etmiyorlar ve etmeyeceklerini söylüyorlar.Oyuna geri dönmüştüm sadece ve 1 hafta ya oynadım ya oynamadım önce mevcut değil hatası sonra geçersiz giriş bilgileri hatası 9 yıllık emeğim çöp oldu resmen.

• Hesabı oluşturdugun eposta ve eski bir faturan varsa hesabın açılışını kanıtlayabilirsen bu konuda sana yardımcı olabilirler

Ben geçersiz giriş bilgileri hatası alarak yaşadım bu durumu hesabım kasım 2024 ten beri kapalı gameforge bot tespit ettiğini söylüyor kullanmadığımı nasıl kanıtyalabilirim bilmiyorum çıldırıcam. Hiç bir şekilde yardım etmiyorlar ve etmeyeceklerini söylüyorlar.Oyuna geri dönmüştüm sadece ve 1 hafta ya oynadım ya oynamadım önce mevcut değil hatası sonra geçersiz giriş bilgileri hatası 9 yıllık emeğim çöp oldu resmen.

• Bi Allahın kulu yok ki muhattap alalım.Ya onlarca şikayet var internette hesabı benim gibi aynı şekilde haksız yere kapatılan.Ne yapacağımızı nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyoruz.Emeğimiz paramız zamanımız hiç ediliyor ve Gameforge hiçbir şekilde yardım etmiyor.Bu kadar kolay mı ya insanın emeği ile oynanması ? Şikayetvarda yüzlerce post var bir belirsizliğin içinde kayboluyoruz resmen !