Fiyat Değişikliği

• Evet bu önem taşıdı. sonuçta burası tartışma başlığı.

Türkçeyi düzgün kullanmak sadece yazım kurallarına uymak değil. asıl olan, kendimizi anlaşılır şekilde anlatabilmek. kafandaki fikri sade ve net şekilde anlatabilirsen etkili olur.

ayrıca dile özen göstermek, hem kendine hem de karşındaki kişiye duyduğun saygının bir göstergesidir. forumdaki bazı postları okumakta zorlandığım oluyor, birkaç kez okumam gerekebiliyor. bu da ister istemez genel olarak tartışmaları takip etme isteğimi azaltıyor.

Burası tartışma grubu bende biliyorum arkadaş post ben mesela bişey anlamadım için o şekil dedim kısaca yazım kural herkes hata yapabilir sonuçta sen ben bilgi alıyoruz burda kızacak ne bişey olmadı ben sadece dedim ki ep zam fazla gelirse oyuncu için zor olur dedim oranlar düzelecekse tabi ki ep zam %50 civarında olabilir ama düzelmiçek ise aynı kalacak ise ep zam hem benim cep fazla miktar cıkacak TL hemde yararımıza olmayacak

• Oyunun bu kadar sorunu varken bunumu tartışmak oldu

oyunda lag sorunu devam ederken bumu önemliydi

oyunun client sorunları varken bunumu önem taşıdı

oyunun mevcut değiller sorunu varken bumu önem taşını

oyunun ep zam alakalı konu acılmışken bumu önem taşını ?

Yazdıklarını anlayamaz hale geldim. Girdilerin rap şarkıları gibi. Kelime var, anlam yok. Tartışma değil zaten hayatta hiçbir kurala uymadığınız için her söylenen şeyi tartışma olarak algılıyorsun. Birşey yazacağım ama siyasete girecek, susuyorum. Sadece sunu söyleyeyim 15-20 yıl önce senin gibiler toplumda kabul görmüyordu. Şimdi başımıza çıktınız iyice.

• Sayın yetkililer insanlar burda bir şey değişmeyeceği halde boş boş tartışıyor yeni zamlı fiyatlara ne zaman geçilecek fiyatlar ne olacak artık konuyla alakalı bir açıklama yapma zorunluluğunuz olduğunu düşünüyorum ortaya bir bomba atıp ertelendi diyerek kendi kitleninize gülünç duruma düşüp güven kaybediyorsunuz açıklayın detayları insanlar rahat etsin

• şu forumda daha fazla efsun yüzünden ağlayan insanları görmek istemiyorum 3 efsunda geldi, 6-7 de yine 8-10 arası birşeyde geldi

her itemin kendi kimliği var gelmiyorsa zorlama

j47jdqa.jpg

Hayatında ilk defa item ürettin sanırım tebrik ederim. Daha iyileri zamlı ep fiyatlarıyla senin olur.

• Sayın yetkililer insanlar burda bir şey değişmeyeceği halde boş boş tartışıyor yeni zamlı fiyatlara ne zaman geçilecek fiyatlar ne olacak artık konuyla alakalı bir açıklama yapma zorunluluğunuz olduğunu düşünüyorum ortaya bir bomba atıp ertelendi diyerek kendi kitleninize gülünç duruma düşüp güven kaybediyorsunuz açıklayın detayları insanlar rahat etsin

Fiyatları önceden söylemeniz daha doğru olacaktır , TBMM bile neyin ne olacağı 1 hafta önceden belli olur.

Aniden yapması lazım yoksa daha fazla kazanamaz :)

Virile2.png

• Fiyatları önceden söylemeniz daha doğru olacaktır , TBMM bile neyin ne olacağı 1 hafta önceden belli olur.

"Bazı oyuncularımız geçen hafta boyunca bu yaklaşan fiyat artışının niyetini tartıştınız, fakat bizim tarafımızda fiyatları büyük miktarda artırma niyetimizin olmadığını açıklığa kavuşturmak istiyoruz"

Bu cümleden anlayacağımız üzere açıklanamayacak kadar yüksek zam yapacaklardı . Tepkiler yüzünden bir yavaşladılar. İsteseler direkt zamı basar geçerlerdi.

• "Bazı oyuncularımız geçen hafta boyunca bu yaklaşan fiyat artışının niyetini tartıştınız, fakat bizim tarafımızda fiyatları büyük miktarda artırma niyetimizin olmadığını açıklığa kavuşturmak istiyoruz"

Bu cümleden anlayacağımız üzere açıklanamayacak kadar yüksek zam yapacaklardı . Tepkiler yüzünden bir yavaşladılar. İsteseler direkt zamı basar geçerlerdi.

Bro zammı almanya kendi fiyat politakasına göre yapacak bence bizim yönetim ekibinin oyun üzerinde bir yetkisi olduğunu düşünmüyorum sadece raporlayıp iletiyorlar epi 2x-3x zamlasınlar problem değil çark ve efsun oranlarını düzenlesinler ulan zaten epi pahalıya çekiyoruz ne efsun geliyor ne çarktan bir şey çıkıyor kimse farkında değil 10K epin sadece adı var etkisi yok

• Oyunun genel kitlesi çark ve efsun oranlarına takılmış . Hadi efsun oranları düzeldi diyelim çarka ufaktan bir el attılar varsayalım . Oyunda bir ton sandık var yavrucuk, yeşil şans, bayram sandığı, bbs bunların fiyatı şuan makul epe 3x zam gelse bunları 3x zamlı alacaksınız. Yeşil şans şuan swler genelinde min 25m epe zam gelse 75m bandına yükselmesi demek 100 sandıkta bekçi çıkaramayanlar var veya yavrucuğa dönün şuan 75m bandında 3x zam sonrası 200m bandına çıkacak örnekler çoğaltılabilir. Kırmızı kahin 2w çıkacak 6wona . Eple oyuna giren ne varsa ona göre fiyat artışıyla pazarda olacak ...

• konudan sapmayi

Sayın yetkililer insanlar burda bir şey değişmeyeceği halde boş boş tartışıyor yeni zamlı fiyatlara ne zaman geçilecek fiyatlar ne olacak artık konuyla alakalı bir açıklama yapma zorunluluğunuz olduğunu düşünüyorum ortaya bir bomba atıp ertelendi diyerek kendi kitleninize gülünç duruma düşüp güven kaybediyorsunuz açıklayın detayları insanlar rahat etsin

+1

• Oyundan karşılık beklemiyor kral oyuna ep aliyorsa efsun oranlarınında karşılık bekliyor 30k ep düzgün efsun gelmiyorsa işte orda durmak lazım can sıkıcı nokta ise oranlar düzgün gelmemesi epsiz oyna demişin metin2 epsiz şuanda oynanmaz illa bi kücük miktar ep cekeceksin öyle oynayacaksın ep zam yarın belli olur göreceğiz bakalım

Boşverin bu apex denen herifi kafası güzel yada anlayışı bu kadar :D Bu arada oyundan karşılık beklemiyorum çünkü maddi durumum zaten ortalamanın çok çok üstünde ben sadece herkesin hakkını savundum :D

• 1 hafta önce ne yazdık

Önce haber verdiler

Ep stokları bitti

Sonra teknik hata dediler iptal oldu dedik happy gelir şimdi zam olmadan herkes happy abanacak pazartesiye müzayede gelir tüm epler biter carsamba zam gelir bu gf Alman firması ama iyice bizim insanımıza benzedi :)

• 1 hafta önce ne yazdık

Önce haber verdiler

Ep stokları bitti

Sonra teknik hata dediler iptal oldu dedik happy gelir şimdi zam olmadan herkes happy abanacak pazartesiye müzayede gelir tüm epler biter carsamba zam gelir bu gf Alman firması ama iyice bizim insanımıza benzedi :)

Öyle düşünme. Ep firmaları muhtemelen zam duyurusundan sonra EPIN stoklarını bitti gösterdiler. GF de bunu bildiği için araya biraz zaman koyup, sonra ansızın EP fiyatını arttıracaklar böylece kimse stokculuk yapamayacak. Sadece oyuncular için degil satıcılar için de yapılıyor ve mantıklı.

• Öyle düşünme. Ep firmaları muhtemelen zam duyurusundan sonra EPIN stoklarını bitti gösterdiler. GF de bunu bildiği için araya biraz zaman koyup, sonra ansızın EP fiyatını arttıracaklar böylece kimse stokculuk yapamayacak. Sadece oyuncular için degil satıcılar için de yapılıyor ve mantıklı.

Hiçbir yerde stok bitmedi. Stok yapanlar genelde oyuncular oldu; won satanlar, kredi çekip EP alanlar ve altınlarını bozup EP i yatırım aracı olarak görenler.