Fiyat Değişikliği

• Yukarda bi arkdaş müzayede takip ederseniz yüzüksüz kalmazsınız yazmış. Sen öyle yapıyosundur mantıklı ama burdaki insanlar zaten yüzüğüm biticekmi ne kadar süresi kaldı müzayede gelcek yarın ona yetişmeliyim dışarı cıkıcaktım ama yüzük çekmek için müzayedeye katılmalıyım yoksa dışarı mı çıkmalıyım...Hadi diyelimki çıktım eve geldim oyunun başına oturdum charda yüzük yok. İnsanlar keyif almak istiyor yüzük süresi anksiyetesi yaşamak istemiyor. Yüzüğümün 1gün 16 saati kalmış .d.d.d Ben sorun yaşamıyorum mücevher kutum var ama ondada istediğimiz set bonuslu yüzük çıkmayınca sanki boşa gitmiş gibi hissediyoruz. (Mücevher kutusuna seçmeli sistem getirseler eyvallah dicem ben) Mesela şuan Kahramanlık madalyası setbonuslu kostümleri mevcut 5 k ep çevirdin çıkmadı. Hadi bi altın balık aç knka sen 1g çıksın ki onuda çok zorlaştırdıklarını hem duydum hem de test ettim. Eskiden meley charlarımı kasarken 20 25 açım yapıp 1 gecede kasardım şimdi 25 açıma verceğini pek sanmıyorum ama sen yinede bi dene. Ki yine eskiden ayda 1-2 kez nesneye yüzükler gelirdi isteyen nazar alır isteyen kahramanlık alabiliyordu. Şans faktörü yüzük çıkarma konusundada olmasın diyoruz... Yani çoğunluk bi istiyor diye öngördüm. 2 tane mücevher kutusu olan bi charı 120 lvl e kassıyorum yüzüğüm bitti bugün yapabilcek bişey yok mücevherin birinden bilgelik çıkmıştı ama heralde yüzük çıkmasını istiyorduk dua ile açıcam artık :/:/

• Bugün buz tılsımı almaya çalışmayın. Düşüncesini bile aklınızdan geçirmeyin. Gf soyguna çıkmış epe yaptığı zam yetersiz gelmiş kendilerine belli yeni swde bi yandan ne koparsak kar deyip oran işini falan hikayeye çevirmiş .

• ilk çevirmede ateş geldi almadım devamında ise hiçbir şey alamadım bu tombaladan her seferinde 20 30 çevirme arasında bırakıyorum devam etsem de çıkmaz gibi geliyor nedense sanki buz tılsımını direk pazardan çeksek daha ucuza gelecek gibi

Ben öyle yapıyorm dostum 250 epe denk gelior pazardaki fiyatı bızım svde her sefernde sinir krizi geçirmek yerine direk hazır almak en mantıklısı.

• Eskiden çıkan şeyler oranlar geldiğinden beri cıkmaz Oldu hem zam hemde zama zam yaptılar resmen ta 100 tl üzeri bu oyuna fazla oda happy gelirse alın onun dışında almayın aldırmayın..

• Ben öyle yapıyorm dostum 250 epe denk gelior pazardaki fiyatı bızım svde her sefernde sinir krizi geçirmek yerine direk hazır almak en mantıklısı.

bence de mantıklı olan o yani aşırı düşmüş çıkma oranları

Kei-Rann.png

Rahat uyu, hakkını ver duygusuzluğun.
    Sensiz uyuduğumdandır uykusuzluğum..

• oranlar o kadar yerlerdeki eskiden tombalada en az 2 simge çıkardı şimdi 1 tane çıkmadığı oluyor anlamadım insan neden yediği kabı batırır 1 haftadır oyunu umursadığım yoktu yeni server açıldı izliyordum hemen pat tekrar yeni server açıldı sakin olur biraz takılayım dedim :D:D:D zindan hile vadi hile çöl hile 2 gün sonra oradaki az çok yaptığım itemleri pazara attım 2 gün zor oynadım + basıyorum yanıyor +5 den +6 :D 10 kere kalkan yanarmı benmi bedeviyim anladık zam yaptınız da oranları bi yükseltseniz en büyük şansım bu oyunda 100k ep harcayıp 1 kere 64 lü antika almak oldu :D

• Eskiden çıkan şeyler oranlar geldiğinden beri cıkmaz Oldu hem zam hemde zama zam yaptılar resmen ta 100 tl üzeri bu oyuna fazla oda happy gelirse alın onun dışında almayın aldırma

Dördüncü okuyuşumda anladım ne yazdığını. Yozgat'ta noktalama işareti kullanmyorsunuz herhalde 😂😂

"Tanrı sana bir rol verdi ve senden başkası bu rolü üstlenmiyor."

• starda donmuş anahtar almışlar :) gel şimdi oyna ağa nasıl baş edeceksin p2vin oyunla :D serverin 5 günü dikkatinizi çekerim metin2 ölmüştür fatiha okuyalım. yapana da helal olsun bu arada çamur atmak değil amacım

• Uzun zamandır ep ihtiyacımı kuponlarla karşılıyordum. Yüzüksüz kaldığım için ne farm yapabiliyorum ne de piyasa berbat olduğu için ticaret. Dün ep almayı düşündüm ancak tombaladaki ve çarklardaki oranlar aklıma gelince 5 tane hatay dürüm yemenin daha cazip olduğunu düşündüm ve ep almadım. Ya oranlar yükseltilmeden 5 kuruş harcamak mantıksız.

• Uzun zamandır ep ihtiyacımı kuponlarla karşılıyordum. Yüzüksüz kaldığım için ne farm yapabiliyorum ne de piyasa berbat olduğu için ticaret. Dün ep almayı düşündüm ancak tombaladaki ve çarklardaki oranlar aklıma gelince 5 tane hatay dürüm yemenin daha cazip olduğunu düşündüm ve ep almadım. Ya oranlar yükseltilmeden 5 kuruş harcamak mantıksız.

Son epimi dün happy hourda çektiğimi bugün girdiğim tombalayla ardından attığım efsunlarla öğrendim . GF son kez 5k dolandırdı beni keyfini çıkarsın. Yapılan zam gözlerinde yetersiz hem zam yapıp hem oranları bir tur daha düşürelim demişler bu net belli ayrı olarak her yeni sunucu açıldığında oranlar bariz yine düşüyor . Şuna eminim kura oranlasalar yine bu doyumsuzluklarıyla bu oranlarla veya daha düşürülmüş oranlarla devam ederler. Bunların gözünü ne Yunan mitolojilerindeki tanrılar ne israillilerin yehovası ne Hindistanın inekleri ne Game of Thronestaki 7 tanrı bir araya gelse yine doyuramaz ...

• valla efsun atmıcam kutsama atmıcam tombalada cok ugrasmıcam dıyorum ama bende unutuyorum oranalrın nekadar rezılleştıgını.. bugun 2000 epe 2 buz tılsımı cıktı 1 karaktere.. tanesı 1000 ep gıttı yanı anlamsız sekılde.

Kutsama 6 7 zaten cok kotu oran ( bunda tutuyorum kendımı artık hayatta atmam hazır alcan)

eldıvene 12 tamlık yanına bısey getıreyım dedım efsun atarak 10bın epe gene 12 tamlık oldu... yani oranlar gercekten cok rezıl...

ama mıllı pıyangodakı gıbı gene yenı sunucuda 1 arkadas 56 ort 10 delıcı yay yapmıs... bana 18 yılda attıgım efsunlarda 40 ort ustu gelmedı mesela... degısık bı oyun