Selamlar, başlıktan anlaşılacağı gibi hiç bir program hile yazılım kullanmadığı halde bu yeni raporlama sistemimizden dolayı hesabı kapatılan oldu mu ?
sorma sebebim ben 6 ID yabbie tutuyorum ve ben balık tutarken haftada 2-3 oyundan anlamayan eleman yanıma gelip '' botsun ss aldım videoya çektim bildiricem'' tarzında bomboş laf ediyor, 3 aydır balık tutuyorum, o kadar gelen adam içinden birisi illaki atmıştır ticketa ve cevabını almıştır bir program kullanmadığıma dair ama şu an gelen oyun içi raporlama sistemi ne kadar güvenilir emin olamıyorum 6 id tekrar tutmaya başlarsam sahte raporlamayla hesabım kapatılır mı korkusu var.
Bununla ilgili yöneticilerimizden de net bir cevap almak isterim bir oyuncu 20 farklı hesaptan hile kullanmayan karakterimi yoktan yere report ederse sebepsiz olsa bile bir kısıtlama gelir mi ? bu sistem ne kadar güvenilir ? Gerçekten haksız şekilde banlanan arkadaşlar varsa balık tutma işini tamamen rafa kaldırmak zorunluluk gibi görünüyor.
NOT : Balıkları gerçekten elle tutuyorum videom bu forumda da bulunmakta saldırmayın hemen bot diye, aksini kanıtlarım, siz üzülürsünüz ![]()