İllegal hızlı çıkış kullanmak

• Anahtar farmında bir çok farklı alternatif ile boss'a veya slota vurup , boss'dan slottan damage yediği halde 3 saniye veya 10 saniye çıkış uyarısı yemeden oyundan çıkmaları tüm oyun zevkimizi öldürüyor. Adamlar göz göre hile kullanıyor ve normal bir şekilde çıkmaya çalışan oyuncuların önüne geçiyorlar. Bu yöntemle belkide yüzlerce anahtar kastılar.
    Adamlar bizim kullanmadığımızı biliyor , bize vurup 10 saniye saydırıp kendini öbür ch ye atıyor. Wiki admini bile göz göre yayında yapıyor bunu , bizim bu oyuna nasıl bir güvenimiz olucak ? (konu onaylanırsa tüm yöntemlerini nasıl yaptıklarını detaylı bir şekilde anlatmak isterim.)

• FastFooD onay verirseniz video kayıtlarıyla , kodlarla nasıl yaptıklarını tek tek buraya paylaşmak isterim. Wiki admini ashereninde hileyi göz göre kullandığı videonun linkide bu https://www.youtube.com/clip/U…iPYqxFpSLsgNs2hpk5fjJqZZM

Metin2 de eğer bir patronu veya bir canavarı skil hasarayıla keserseniz 10 saniye bekleme süresi yersiniz. Videoda gördüğünüz gibi patronu skill damage ile kestikten sonra çıkış atmak için fawres klavyede tuş arıyor , asheren elini klavyeye uzatıyor.
    Wiki admini bile göz göre göre hile kullanıyor , bir coma olarak bu durumun önüne geçin ve oyuncuların size olan güvenini kazanın.

• https://www.youtube.com/clip/U…YLp7Sn-l0mUf9ureucrpSmJ7z
    Buda 2.kanıt herhangi bir çıkış işlemi yapmadan (ki 10 saniye yememesi o karambolda imkansız) ne hikmetse boss kesildikten 1 saniye sonra kendini giriş ekranında buluyor.
    Eğer twitchte yayın açıp herkesin gözünün önünde bir oyun görevlisi bunu kullanıyorsa , serbest diyorsanız tüm oyuncuların bunu bilmeye hakkı var. Oyunun end game rekabet ortamı olan anahtar farmında 15 silah 200 tılsımlı insanlar korkmadan hile kullanıyor

• FastFooD onay verirseniz video kayıtlarıyla , kodlarla nasıl yaptıklarını tek tek buraya paylaşmak isterim. Wiki admini ashereninde hileyi göz göre kullandığı videonun linkide bu https://www.youtube.com/clip/U…iPYqxFpSLsgNs2hpk5fjJqZZM

Metin2 de eğer bir patronu veya bir canavarı skil hasarayıla keserseniz 10 saniye bekleme süresi yersiniz. Videoda gördüğünüz gibi patronu skill damage ile kestikten sonra çıkış atmak için fawres klavyede tuş arıyor , asheren elini klavyeye uzatıyor.
    Wiki admini bile göz göre göre hile kullanıyor , bir coma olarak bu durumun önüne geçin ve oyuncuların size olan güvenini kazanın.

İzledim ve şok oldum gerçekten de bunun böyle göz göre göre yapılmasına müsaade mi edilecek . Haksız rekabet ortamı var hile/yazılımla hızlı çıkış yapılıyor ilgilileri göreve davet ediyorum  FastFooD

VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPANDIR ! (M.KEMAL ATATÜRK)

• Biz mail değiştirirken aklımız gidiyor adamların yaptığına bak. Vukuatlar bu değil sadece won satışları da incelense keşke ama yok pegasus hala bu adamın yayınına daha rahat kasılsın diye özel hileci banlıyor

• Adamla ch2 de beraber boss kesiyoruz , ch4 e geçtiğimde adam bossu kesip çıkmış oluyor çok trajikomik bir olay :)
    Eğer birlik olursak bunun önüne geçebiliriz lütfen bu durumdan şikayetçi olan herkes fikrini belirtirse çok memnun olurum. Konu herkes tarafından görülsün ve bunun önüne geçilsin. Ceza alması gereken herkes ceza alsın.

• Oyundan attırma konusu yeni bir mesele değil, yıllardır birçok kişi tarafından farklı yöntemlerle uygulandı. bu nedenle, konuyu yalnızca tek bir kişiyi doğrudan hedef alacak şekilde açmak, meselenin şahsi bir sorun gibi görünmesine ve olayın genel boyutunun göz ardı edilmesine sebep olur.

Konunuz biraz böyle hissettiriyor : ) Nerede lan bu asheren :D :D

mesaleli-tirpanli-ortacag-linc-ekibi_1728444.jpg

• Videoda açık açık belli olan bir şeyi belirtiyorum. Yıllardır yapılıyor olması ile oyun yönetiminde görevli birinin yayında bunu kullanmasının normal olduğunu mu savunuyorsun ?
    Bu olayı kullanan kim varsa banlansın istiyorum , hali hazırda video ile kanıtı olan kişilerin banlanması caydırıcı bir olay olucaktır.
    Fastfood ile yazılımı nasıl kurduklarını ne yaptıklarınıda paylaşmaya hazırım. Ben genel olarak bu durumun önüne geçilmesini istiyorum. Wiki admini kullanırsa bende hiç çekinmeden buyur kardeşiim bakın bu video bu adam bunu kullanıyor derim.

• o zaman oyunda süre beklemeden çıkış gelsin, şartlar eşit olsun , zaten çoğu oyuncu ortak hesap kullanarak oyunu hakkıyla oynayan oyuncunun hakkına geçiyor

• Eşitliğin olduğu her öneriye ben açığım , önemli olan yönetimin açık olması. Nasıl yapıldığını bilip kullanmıyorsak bizim bu oyundaki sorumluluğumuz ve ban yeme korkumuzdur. Eğer asheren'e ban yemeyeceğine dair garanti verildiyse her oyuncuya verilsin. 3 Aydır anahtar farmındayım belkide bu programı kullanan oyuncular yüzünden yüzlerce boss kaptırdım. Bu olay ile ilgili tek bir açıklama yapılmadı. Oyun yöneticisi ve sözde part ner yayıncı güle güle canlı yayında kullanıyor ve bu benim kanıma dokunuyor.

• benim şahsıma ait başka hiç kimsenin kullanmadığı 2 masa üstü 1 adet laptop bilgisayarım var (sadece mt2 yüklü) seyahatlerde laptop evde de masa üstü pc leri kullanıyorum ve kullanırken de 50 kere düşünüyorum ''lan farklı pc lerden giriyorum bi ban - mevcut değil falan yermiyim'' diye ama adamlar neleri nerelerde yapıyor hey gidi hey...

Her şey üstüne üstüne geliyorsa bil ki ters yöndesin...:stick:

• sureklı bu oyun acıklarını bellı kısılerın canlı yayınlarda vs yapması yıllardır sadece o cevrenın kesfetmesı enteresan... Ta kehrıbar vs vs sonrası... ama yaptırım oldugunu gormedım canlı yayınlarda yapılsa bıle taki işin suyu cıkıyor ve o acıgı kapatmaya karar verıyorlar...

Mesala goz gore gore browser ustunden nesne market satıslarını kapatmıyorlar madem mudahale edemıyorsunuz kapatın komple yada o gunlerde sadece.. ama yok bı kesım faydalanıyor faydalanıyor takı bı anlamı kalmıyor sonra .. ne dıyım

• Güncel! Yetkililerden açıklama bekliyoruz..

Mona-Lisa.png

= Eᴛ ϙᴜᴇ ᴘᴇᴜᴛ ᴅɪʀᴇ ᴜɴ ᴘᴏᴇ̀ᴛᴇ ᴅ'ᴜɴᴇ ғᴇᴍᴍᴇ ꜱᴏᴜʀɪᴀɴᴛᴇ ? =

= Lᴇ́ᴏɴᴀʀᴅ ᴅᴇ Vɪɴᴄɪ ɴ'ᴀ-ᴛ-ɪʟ ᴘᴀꜱ ᴇᴜ ʟᴇ ᴅᴇʀɴɪᴇʀ ᴍᴏᴛ ꜱᴜʀ ᴄᴇ ꜱᴜᴊᴇᴛ ᴀᴠᴇᴄ ʟᴀ Jᴏᴄᴏɴᴅᴇ ? =

• Sonuna kadar katılıyorum , yönetimde sessiz kalıyor. Bence burdaki aktiflikliklerin daha fazla olması şart. Oyunu oynuyan bizleriz , yönetimin oyun oynayabildiğinden şüpheliyiz. Oyuncularla iletişim halinde olunsa her şey çok daha farklı olur. Bazı şeyler coma'nın elinde değil bunun farkındayız , almanyaya iletilecek , değerlendirilicek , çözülücek vs derken metin2 de bu işin yıllar sürdüğünü biliyoruz ama şahsen bizi temsil eden ve bu oyunun tr takımı yönünden en başındaki Coma ''Bu işle ilgileniyorum , ne yaptığınızın farkındayım , tüm bunları yapanları yakalayıp banlıcam '' lafını kullansa bak bakalım kim kullanabiliyor.
    Senin yönetimindeki sorumlu canlı yayında güle oynaya korkusuzca hile kullanırsa diğer oyuncularda buna güvenir. O adamı banlamıyorlar kullanılıyor bende kullanırım diye

• Sayın Gameforge Wiki Yetkilileri,

Yetkililerin, sahip oldukları yetkileri şeffaf ve adil bir şekilde kullanmaları gerektiğini düşünüyoruz. Belirttiğimiz kişinin "GM" (Game Master) olmadığı söyleniyor ancak video başlığında "GM" ifadesi yer almakta ve kişi kendisini "GM Wiki Admini, Twitch yayıncısı, YouTuber" olarak tanıtmaktadır. Bu durum kişiye özel bir ayrıcalık izlenimi yaratmakta ve oyuncular arasında ciddi bir kafa karışıklığına sebep olmaktadır.

Eğer kurallar herkes için geçerliyse, kim nerede hangi kuralları ihlal ediyorsa gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır. Aksi takdirde biz oyuncuların kurallara uymasının bir anlamı kalmamaktadır. Kuralların net, eşit ve herkese aynı şekilde uygulanabilir olması; adil bir oyun ortamının sağlanması açısından son derece önemlidir.

Gereken incelemelerin yapılmasını ve bu konuda bize net bir geri dönüş sağlanmasını rica ediyorum.

Saygılarımla...