İllegal hızlı çıkış kullanmak

• Bu hile/program/yazılımı guncel olarak Auron denen yayıncı da kullanıyor. Bu haksız öne geçme olayının cezalandırılması gerekiyor. Link:

videonun yorumlarına herkes iyi baksın. Bu konuda şikayetçi bir arkadaş şahısa eline sağlık diyerek başarılar diliyor. Pp den tanıyacaksınız kendisini kimlerle yola çıkıyoruz ya komedi 😂😂

• bariz hileyi bile banlamıyorlarki adam safir sunucusunda sunakta büyük odada hile ile kasılıyor adam şamp7 levele kadar gelebilmiş. nacizane beta map farmı atıyordum adamlar hile ile kesilecek metin bırakmıyor 2 kişiyi nasıl ticket atacağımı videolardan ögrenip attım 5. gün banlandı sonra 4 hileci daha peydahlandı onları videoya aldım gönderdim 6. gün ticketim hala cevaplanmadı ben o sürede safir sunucusunu bıraktım. akşamdan akşama oynayacağım 3-4 saati avcı gibi hileci arayarakmı geçireceğim. oyundakileri takmadıkları gibi bildirilenleride dikkate çok aldıklarını sanmıyorum hala bu oyunu her şeye rağmen oynayan bizlerde hata belkide

• Şaşılacak bir durum yok yıllardır çeşitli şüpheli işlemlerle yönetimin içinde görevini kötüye kullanan yetkililer olduğu tahmin edilmekteydi. Bunların arasında en temiz oyuncular bile bir şekilde açığı görülüp ban atıldı. Bir kaç iddiaya göre de bu oyuncular banlanıp bazı yetkililerce hesaplara girilip itemleri başka kişilere ya da yayıncılara verildiği bunlar büyük iddialar fakat bir oyuncunun uyarı ve hilal almadan direkt banlanması da bu şüpheleri kuvvetlendirmiyor değil. Ban yiyen oyuncu hesabı ilk banını süreli bi şekilde 2. ihlal de yese ve 3. de tamamen ihraç edilip e postası ve giriş çıkış yaptığı kayıtlar takip edilmek şartıyla kara listeye alınsa oyuncuların kafasında böyle bir şüphe olmayacak. Görevini kötüye kullanan yetkililer maalesef ki var. GameForce ekibi Metin2 oyununda yetkili değişiklikleri ne zaman yapacaktır bilinmez fakat bir çok süphe varken yeni gelecek ekipte bu şüpheleri silmek için bayağı bir uğraşması ve geçmişte atılan banları tek tek inceleyen ve oyuncuların savunmasını dinleyecek sabırlı bi yönetim olmalı bunun da gerçekleşme durumu zor görünüyor fakat imkansız da değil.

• Olana sessiz kalmak bize yakışmamalı. Herşey geçte olsa yolunu bulur cezalar kesilir kim olursa olsun.

2008 den beri oynuyorum bu oyunu. O günden beri de yazıyoruz dile getiriyoruz devam de ediyoruz lakin hiç bişey olmuyor. Umarım bir gün olur...

• Hızlı çıkış atan arkadaşlar, o kadar hızlı gidiyorsunuz ki; petiniz porkiniz siz gitseniz de orada kalıyor... hilecilerden farkınız yok benim için bilginize..

keep your friends close, your enemies closer.

• videonun yorumlarına herkes iyi baksın. Bu konuda şikayetçi bir arkadaş şahısa eline sağlık diyerek başarılar diliyor. Pp den tanıyacaksınız kendisini kimlerle yola çıkıyoruz ya komedi 😂😂

Hala hızlı çıkış yapıyor. Slot varken çıkış atıyor.

Yan clientten giriş yapıyor desek alttan öyle bı yazı da geçmiyor. Ya açıklansın herkes kullansın. Ya da IP ban atın su adama

• Arkadaşlar FastFooD konuyu daha önce zaten açıklamış. Açıklamalarına bakacak olursak ben Wiki adminlerinin hileci olduğunu biliyordum. Diğer bi açıklaması da ben Wiki adminine karışma yetkim yok diyor bu sebeple konu kapalıdır. Benim yorumum ben wiki ekibine karışamam dediği kişi gameforcenin türkiye yetkilisi şaka gibi ama gerçek ikinci burum biz temiz oyuncular ya da kısmi temiz oyuncular pastanın büyüğünü hiçbir zaman erişemeyeceğiz gibi evet metin2 türkiye ekibi şaibeli işlemlerine devam ediyor ve hala şaibesini devam ettiriyor. Siz değerli oyuncuların kafasındaki şaibeleri bu yönetim değişmediği sürece özellikle pastanın en tepesindekiler gitmediği sürece maalesef oyun temize çıkamayacaktır. Ben 2012 yılında hile kullandığımı söyleyip kendimi banlattım. Fakat bu sebeple banlatmadan önce isimden dolayı eskiler daha iyi bilir banlanıyordu. İsimi değiştirmemi istediler. Ben de değiştirdim fakat o dönem hesabımda 2t 200m para vardı ve o dönem çok sağlam bi paraydı. İtemlerim de güzel ve o dönemin iyi farm hesaplarındandı. Hesabım açıldıktan sonra ve o dönemin (ismini unuttuğum için hatırlamıyorum ve eski ticketlerde silinmiş) sgm sine hesabımı tekrar aktif ettiğiniz için teşekkür ederim diyip fakat ben hesabımı incelediğiniz taktirde hile kullandığımı tespit edeceksiniz diyerek itirafta bulundum. Ve karşılıklı teşekkür ederek ticketi sonlandırdık. Bir kısmınız kafasından enayimisin diyenler olabilir fakat o dönem gerçekten emek emekti ve o dönem emek çok fazla emek sarf etmediğimi düşünerek böyle bir şey yaptım. Günümüze dönülüp baktığımız da oyuna pandemi dönemiyle tekrar başladığım da yayıncıları görünce arkadaşıma yani oyunda şaibe dönemi başladı ve oyunda kayırmalar olduğunu arkadaşıma söylemiştim. Dün aynı şeyi düşünüyordum ve bugün de aynı şeyi düşünüyorum. Hiçbir yetkilinin ben karışamam ve bir şey yapamam deme hakkı yoktur. Ya cezayı hakkeden oyuncuya uyarıyı verirsin ya da hasabını benim o dönem ve sizin şaibeli olarak hesabımı banladığınız gibi banlayıp hesabını kalıcı olarak yasaklarsınız. Bu kadar oyuncunun hakkına da girmezsiniz yoksa türkiye ekibinin de oyuncuların gözünde hilecilerden bi farkınız kalmaz. Teşekkür ederim. Tabi bu metni takıp gercekleri perspektif şekilde kim görecekse...