Senin yüzünden ban yedim geçen sefer. Benim mesajlarımı alıntılama mümkünse. Cevap verince bana ban atıyorlar nedense.
ben banlamıyorım ahahah gm filan değilim korkma kanka 😎 iyi olmuş kesin haketmissindir
Senin yüzünden ban yedim geçen sefer. Benim mesajlarımı alıntılama mümkünse. Cevap verince bana ban atıyorlar nedense.
ben banlamıyorım ahahah gm filan değilim korkma kanka 😎 iyi olmuş kesin haketmissindir
Ate*ch diye bir yayıncı var. Adamın ana karakterini bir kez bile görmedim yayında. Pazar karakteriyle boş muhabbet yapıyor 15 saat. Gefe p*rtner yay*ncısı yapmış birde. Bu kadar kötü yönetilen başka bir oyun var mı acaba. Liyakat 0.
İsmini gizlemene gerek yok ayni arkadaş 3. Parti yazılım kullanarak donmuş anahtarda hızlı ch atan birisi ve daha önce kaç kere yayından insanlara hakaretler etmesi sürekli donate alması daha geçen yayınında adamın teki içerik çıksın diye simya hediye etti borç olarak geri isteyince ben onu donate sandım falan filan dedi adam da istemiyorum senden bişey diyip oyun sonu attı, binevi simyalara çöktü
(yukarda saydıklarımın hepsinin videosu mevcut)
İsmini gizlemene gerek yok ayni arkadaş 3. Parti yazılım kullanarak donmuş anahtarda hızlı ch atan birisi ve daha önce kaç kere yayından insanlara hakaretler etmesi sürekli donate alması daha geçen yayınında adamın teki içerik çıksın diye simya hediye etti borç olarak geri isteyince ben onu donate sandım falan filan dedi adam da istemiyorum senden bişey diyip oyun sonu attı, binevi simyalara çöktü
(yukarda saydıklarımın hepsinin videosu mevcut)
Banlamaya bahane arıyorlar nemelazım.
Sayıncılar farklı serverdan won takası yapabiliyor hernagi bir sıkıntı olmuyor ama ben Dand-Bangja arasında won takası yaptım ban yedim ![]()
Önceki başlıklardan birinde ban meselesinden muzdarip bir arkadaşın hileden defalarca ban yediği ortaya çıkınca bu mecrada kimsenin temiz olmadığını az çok anladım. Kim kime yardım ediyormuş, kim illegal yollarla yang satıyormuş umrumda değil. Asıl mesele harcanan epin artık hiçbir karşılığının olmaması. Bağlı efsun gibi 6-7 atıyoruz. Yaz eventi, ramazan eventi gibi eventlerin ödülleri hala kara yağız
Oyuna yeni başlayan ya da epsiz oynayacak bir kişi için hiçbir şey ifade etmeyen eventler bunlar. 15 günlük tılsım için çarkta erittiğimiz eplere ve hile mevzusuna değinmiyorum bile.
Bu mecrada çok yayıncı gördük, illegale bulaşmayan yayıncı sayısı bir elin beş parmağını geçmiyor. Herkes ekrandaki adamları kötülüyor ama oyuncularda da durum aynı şekilde. Para babaları firste oynar, prokilerine 3-5 kuruş atar farmını illegalde gene paraya çevirir. Parası olmayan da 2 kuruşluk hilesiyle serveri oynanmaz hale getirir. İkisini de yapamayan kendini zeki sanıp milleti dolandırmaya çalışır. Kalan gariban düzgün adam da oyun sonunu çeker, özledikçe arada yeni sv'ye başlar ve yeniden elini eteğini çekip oyunu terk eder.
Sayıncılar farklı serverdan won takası yapabiliyor hernagi bir sıkıntı olmuyor ama ben Dand-Bangja arasında won takası yaptım ban yedim
Sen yapamazsın üstad. Sayın Şener Şen abimizin yeşilçam filminde de dediği gibi ağanın (devamıını sen tamamlarsın) ![]()
Sen yapamazsın üstad. Sayın Şener Şen abimizin yeşilçam filminde de dediği gibi ağanın (devamıını sen tamamlarsın)
Gerçektende öyle oldu haha
Bazı yayıncıları sevsem de belli toksik bi kitle var yayıncılarda çöreklenmişler bir şeylere bazılarının çar kastığını görmüyoruz, bir anda 2 3 şampiyon hesapla çıkıyorlar. Takas diye milletin malına ucuza konma derdindeler. hoşlarına gitmeyen takasları yermeler dilenci gibi 3 5 peşine düşenler.
ya bunlar temizlenmeli düzgün yayıncılık yapanlarda zan altında kalmamalı yada yayıncılık işine son verilmeli.
Arkadaşlar ben tüm yayıncıların server başlangıçlarını seri halinde izledim. Özellikle serverın ilk gününde mat simya basımları çok kolay biz 10 tane yakut basarız gelmez ne tuhaftır ki hepsinin max 2 basımda yakutu geliyor sizce bu sadece rastlantı mı? Keza kusursuz simyalarda da aynı durum ben 5 bin wonluk simya denedim zephyrda çoğunlukla 1 efsun bile eklenmedi. Bu rastlantımı ya da gizli bir destek mi var? Özellikle zephyr serverının serilerini izleyin hepsi birbirine benzer bu rastlantımı sizce?
yayıncıların harcadığı parayı sende harcasan herşeyi hızlı bir şekilde yapman mevcud paraya bakar bu işler gm ler alttan destek vermezler
yayıncıların harcadığı parayı sende harcasan herşeyi hızlı bir şekilde yapman mevcud paraya bakar bu işler gm ler alttan destek vermezler
dostum 200 bin lira yatırdım zephyrda zodyak efsunlama 100k ep attım elle tutulacak ort gelmedi ondan sonra 15 buz getirmek için 100k harcadım onu geçtim defalarca kusursuza simya denedim yüzde 95 duvar geldi ne para harcamaması ama artık harcamıyorum o kesin
Arkadaşlar böyle bir konuyu açma sebebim kimseyi kıskanmak kesinlikle değildir. Sadece şunu dile getirmek istedim mesela onyx(bazalt) başlangıç serilerini izleyin veya zephyr serverı başlangıç serilerini izleyin ne demek istediğimi anlarsınız hepsi kopya hepsi birbirine benzer bu bir rastlantıda da olabilir ancak bu durumu tartışmaya açmak istedim. Yayıncılara ep verilmesi beni gram ilgilendirmez sonuçta emek veriyorlar tabi ki karşılığı olabilir ancak oyun içi bir destek var ise bu durum çok kötü ve oyunu kıracak gibi ise pek anlamı kalmıyor oyun içi oranlarda herkes eşit olmalı onun dışında istediği kadar ep alsınlar sonuçta herkes eşit olmuyor oyunda dengeler paraya ve zamana bağlı ama ben para yatırmama rağmen oyun bilgim olmasına rağmen bir halt beceremedim oyun bana geçit vermedi. Bu sebeple hem simyadan uzak kalacam hem de oyuna artık para yatırmayacam. Tek gerçeğin farm olduğunu anladım. Amacım kimseye zarar vermek veya kıskanmak değil sadece dikkatimi çekti ve yazmak istedim.
Yayıncıları önceden izlemek zevkliydi. Şimdi çoğu arkasında 3-5 kitle görünce farklı tavırlara girmiş, üçkağıtçı, dolandırıcı olmuş. Önceden yayıncı arkadaşlara gider kutsama küresi, taş sanatı attırırdım para teklif ederdim almazlardı. Şimdi bazı yayıncılar potu bile parayla satacak kıvama gelmişler. Onu geçtim takaslarla milleti dolandırmaya çalışıp insanların itemlerine çöküyorlar. Oyun kadar bu oyunun yayıncılığı da baya gerilemiş. Yazıl gerçekten
Yayıncıları önceden izlemek zevkliydi. Şimdi çoğu arkasında 3-5 kitle görünce farklı tavırlara girmiş, üçkağıtçı, dolandırıcı olmuş. Önceden yayıncı arkadaşlara gider kutsama küresi, taş sanatı attırırdım para teklif ederdim almazlardı. Şimdi bazı yayıncılar potu bile parayla satacak kıvama gelmişler. Onu geçtim takaslarla milleti dolandırmaya çalışıp insanların itemlerine çöküyorlar. Oyun kadar bu oyunun yayıncılığı da baya gerilemiş. Yazıl gerçekten
Çözülme bir başlarsa tüm taraftan başlar. Şaşırmak garip. Olacağı belliydi
Harbideli isimli eski oyuncu gameforge tarafından kendisine 1000 euro verildiğini söylemişti. Tahminimce bu tutar kendisine aylık ve kupon şeklinde veriliyordu. Üstelik bu kişi yeni açılan serverden servere koşan birisi de değildi. Şimdikilerin de yeni serverlerin tanıtımı için ciddi bir miktar yardım aldığını düşünüyorum.
Harbideli isimli eski oyuncu gameforge tarafından kendisine 1000 euro verildiğini söylemişti. Tahminimce bu tutar kendisine aylık ve kupon şeklinde veriliyordu. Üstelik bu kişi yeni açılan serverden servere koşan birisi de değildi. Şimdikilerin de yeni serverlerin tanıtımı için ciddi bir miktar yardım aldığını düşünüyorum.
Bende açıkcası. Kamerada görüyoruz. Hiç oyuna 150 bin tl yatıracak görünüşleri yok çoğunda.
oyun içi şans arttırma vs yok. yayıncıların çoğu zaten yüksek ep ile giriş yapıyor. dikkatli izlersen her bastıkları simya / item geçmiyor zaten. senin şans gördüğün şey aslında harcanan ep ile alakalı. sen de servere 500k ep ile başlarsan şans sana da güler ![]()
mesela yayıncılar zaten 50k eplik çark çeviriyor, 20 tane metal çıkıyor, birincide geçmezse 5.de geçiyor, bizlere metaller yağmıyor öyle değil mi? veya sponsorlardan aldıkları epler, kendi aldıkları eplerle de birleşince tahta bileziğe 10k ep harcayabiliyorlar. tabii ki en başından öne geçiyor. bu normal. yayıncıların 1 itemi 50 kere denedikleri, ve çıldırıp 1 gün ara verdikleri videolar da var. durum böyle
oyun içi şans arttırma vs yok. yayıncıların çoğu zaten yüksek ep ile giriş yapıyor. dikkatli izlersen her bastıkları simya / item geçmiyor zaten. senin şans gördüğün şey aslında harcanan ep ile alakalı. sen de servere 500k ep ile başlarsan şans sana da güler
mesela yayıncılar zaten 50k eplik çark çeviriyor, 20 tane metal çıkıyor, birincide geçmezse 5.de geçiyor, bizlere metaller yağmıyor öyle değil mi? veya sponsorlardan aldıkları epler, kendi aldıkları eplerle de birleşince tahta bileziğe 10k ep harcayabiliyorlar. tabii ki en başından öne geçiyor. bu normal. yayıncıların 1 itemi 50 kere denedikleri, ve çıldırıp 1 gün ara verdikleri videolar da var. durum böyle
Yayıncı Metin2 trde yok hepsi oyuncuya zarar. Gerçek yayıncı olsalarda destekleseler isterse milyonlarca ep versinler zorumuza gitmez
Hileciye bile affettik diyen yönetim P yayıncıları tabi geri kabul edicek.. git gel git gel güzel dünya
bilinmiyor ![]()
şöyle düşün; sen 2. köyde slot keserken taşa sıkıştın yada skill bugu oldu bir şekilde log uyarı verdi çat yedin banı,
ama ne hikmetse hızlı çıkış bugu olsun, itiraflarla sabit script ve harici hazılım olsun kullanan bir admin var oyunda aktif, bilgi sızdırabiliyor veya kendine ön hazırlık yapıyor sonuç?
ben diyeyim sıkıntı yok devam inanın gfnin farkında olmadığı çok şey oluyor arka planda...