METİN2 BOSSLARI REVİZE EDİLMELİ Mİ

• AZRAIL LUCIFER RAZADOR EJDER gibi bossların içerikleri kesinlikle güncellenmeli 62

1. Katılıyorum (56) 90%
    2. Katılmıyorum (6) 10%

Merhaba Azrail Lucifer Razador gibi bossların içeriklerinin güncellenmesi gerekiyor ben keyfi olarak dönmek ve bişeyler elde etmek istiyorum zaten her biri kendi içinde minumum 30dk- 1saat arası sürüyor

1f3d856916e38259bf882218a6c83ef4.gif

I don't feel pain any longer                                                            

• Luck

Approved the thread.
  • sadece bosslar degil haritalardaki tum slotlarin guncellenmesi gerekiyor.95lwl ve uzeri karakterlerin girebildigi buyulu ormanda 40lwllik silah dusnesi biraz can sıkıcı oluyor.O kadar ugrasip jotun kesip sandigindan 1tane dut cikmasindan bahsetmiyorum bile.

• Kesinlikle katılıyorum gameforce oyuncularını yoharaya gitmeleri yönünde teşvik ediyor lakin gitmek istemeyen ve sevmeyen oyuncular var alt boss donmekten ve düşük lv farmı yapanlar içinde artık bazı şeyler gelmeli'ki bence bir çok boss ve metin tekrar revize edilmeli.

ryzan.png

• Oyun resmen düşük lv için bitmiş durumda. 90 lv altıysanız balık, maden ve ETP dışında hiçbir farm yolu kalmamış ki bu farmlar da çok sıkıcı. Oyunun ana unsuru ve hikayesinin temeli olan metin taşları her seviye için bitmiş durumda, şansınıza hava-keskınlık veya e.yardımı bk düşerse 10m harici düşen her item çöp. Metin taşlarının içerikleri de güncellenebilir en azından içlerinden nadir de olsa kötü ruh vs.. atabilir. 90 lv altında hiçbir boss kesilmiyor bile haritalarında duruyorlar. En azından sandıklarının içerikleri güncellense, efsun-arttırma-kötü ruh-demirci vs.. eklense bence gayet de güzel olur. Hatta tek adet olacak şekilde düşük oran da olsa (örneğin 10 ork reisinde 1 falan gibi) münzevi de düşebilir. Bunlar yapılırsa eminim düşük lv oyuncular yüksek lvllere erişmek için daha kolay gelişirler.

Ey TÜRK, Titre ve Kendine Dön!

• Bosslar, sandıklar, çarklar… Artık tüm bunların revize edilmesi gerekli. EP’lere gelen son zamdan sonra tonlarca gereksiz şeye para harcamak istemiyoruz. Tamam, illa ki bir bedeli olacak ancak şans faktörünün bu kadar az olduğu bir oyunda 5k-10k ep ile çark çevirip de binek, pet vb. ödül alamamak, nesne markete gelen içerik sandıklarından sürekli paralı asker lisansı, bağış belgeleri almak, boss sandıklarından bitki, pot vb. şeyler almak istemiyoruz. Bedelini ödeyelim bakın bize deseniz ki 1g-7g-15g-30g kahramanlık, bekçiler, nazar nesneye şu fiyata gelecek, işte binekler bu fiyata gelecek. Biz zaten neyse fiyatı alacağız ama kardeşim 20-30 ep başı çark çevirip de pembe ejderha fasulyesi almak istemiyorum ben. Tombaladan 10’lu istiridye almak istemiyorum ben. Kostüm sandığından taş sanatı kitabı almak istemiyorum ben. Çıkıyorsa da gerçekten almak istemiyorum ben. Nesne market depomda artık kritik-delici isabet gibi 200’lü paralı asker lisansı, ejderha fasulyesi, bağış belgesi biriktirir oldum. Fiyatların, oyun sisteminin her geçen gün değiştiği oyunda içerik neden değişmez gerçekten aklım almıyor ya da neden 2025 yılında bazı gereksiz şeyler için boşa zamanımızı harcamamız gerekiyor?

• Özellikle Büyülü orman ve 90 mapındaki tüm metin ve bosslar revize edilmeli. 90-99 level aralığında bir oyuncu 30 levelken yapmış olduğu farma aynen devam etmesi gülünç. Öneriyi destekliyorum.

• 🔹 Nemere:

• Anahtar katı tamamen kaldırılmalı veya süresi 2 saate düşürülmeli.

• Razador’da da Hidra mantığı uygulanmalı; süre içeri girildikten sonra başlamalı.

➡️ Bu sayede orta seviye oyuncular gelişim açısından daha avantajlı olur.

🔹 Jotun Görev Taşı:

• Ticaret edilebilir hale gelmeli.

➡️ Böylece oyuncular için ekstra bir teşvik oluşturur.

🔹 Hidra:

• Özellikle %25 hasar azaltması olmayan serverlarda Hidra’yı kesmek için (ninja) en az 24.5–25k hasar gerekiyor.

• Bu da item + simya açısından ciddi masraf istiyor.

• Sandık sistemi güncellenmeli, minimum 3 sandık atmalı.

• Allah aşkına şu nemereyi düşürsünler cidden işten geliyorum önce nemere sonra razo yan hesaplara girip bira nemere razo sonra diğer hesaptan razo derken 4 saat beklerken iliklerime kadar razador yapıyorum, arada 5 hesap etplerde oluyor. Nemere süresi 2 saat kafi, + şu kuzey yıldızı katı lanet gelsin kaldırılsın

SEKERPRENS3.png

3PVYSfhnz.png

• Yapmazler ne metin güncellemesi yaparlar ne bosları revize ederler ne kostüm gizleme getirirler öneriler diye saçma sapan bir bölüm var bir işe yaradığı yok. ünvan sistemi geldi nerenize yetmiyor hüsün oturun bamm aaaaaa 5 yıl öneri beklemen sizin isteğiniz değil ama biz düşündük yaptık işteeeeeeeee aaa aaaaa

• Bosslar, sandıklar, çarklar… Artık tüm bunların revize edilmesi gerekli. EP’lere gelen son zamdan sonra tonlarca gereksiz şeye para harcamak istemiyoruz. Tamam, illa ki bir bedeli olacak ancak şans faktörünün bu kadar az olduğu bir oyunda 5k-10k ep ile çark çevirip de binek, pet vb. ödül alamamak, nesne markete gelen içerik sandıklarından sürekli paralı asker lisansı, bağış belgeleri almak, boss sandıklarından bitki, pot vb. şeyler almak istemiyoruz. Bedelini ödeyelim bakın bize deseniz ki 1g-7g-15g-30g kahramanlık, bekçiler, nazar nesneye şu fiyata gelecek, işte binekler bu fiyata gelecek. Biz zaten neyse fiyatı alacağız ama kardeşim 20-30 ep başı çark çevirip de pembe ejderha fasulyesi almak istemiyorum ben. Tombaladan 10’lu istiridye almak istemiyorum ben. Kostüm sandığından taş sanatı kitabı almak istemiyorum ben. Çıkıyorsa da gerçekten almak istemiyorum ben. Nesne market depomda artık kritik-delici isabet gibi 200’lü paralı asker lisansı, ejderha fasulyesi, bağış belgesi biriktirir oldum. Fiyatların, oyun sisteminin her geçen gün değiştiği oyunda içerik neden değişmez gerçekten aklım almıyor ya da neden 2025 yılında bazı gereksiz şeyler için boşa zamanımızı harcamamız gerekiyor?

Şans faktörüne laf ettirmem 20k eple çarktan manu alamamış adamım ben :lol:

Virile2.png

• kesinlikle destekliyorum bosların içerikleri güncellenmeli mesela maymun zindanında zor maymun lordu keserken maymun yumurtası nedir artık 500 k bile almıyolar zaten sandıkalrdan çıkıyo tmm oda düşsün ama güzel şeylerde düşsün

• kesinlikle destekliyorum bosların içerikleri güncellenmeli mesela maymun zindanında zor maymun lordu keserken maymun yumurtası nedir artık 500 k bile almıyolar zaten sandıkalrdan çıkıyo tmm oda düşsün ama güzel şeylerde düşsün

Yanlış hatırlamıyorsam maymun zindanı patronlarından pet kitabı sandığı da atabiliyor %0,01 oranı

İyi olduğun kadar da kötüsün. Mutlu olduğun kadar mutsuzsunda Herkesin iki tarafı vardır Lakin bir sanarsın İnsan olmak demek ölümle yaşam gibidir. Hem Ölü Hem Canlı

• Yanlış hatırlamıyorsam maymun zindanı patronlarından pet kitabı sandığı da atabiliyor %0,01 oranı

aynen dediğin doğru pet kitabı sandığğı atıyor çok büyük bir eşya bide oranda çok yüksek ben sürekli ordaki bosu kesen biri olarak 250 bos kesiminde 1 adet belki atar belki atmaz yani oran arttırılsada genede içeriği güncellenmeli daha değerli eşyalar düşebilir

• Luciferden sandık yada Ejderha Alevi tarzı birşeyler cıkması uygun olmaz lakin kule 40-80 arası oyuncular için uygun bir harita olduğu için yine onların işine yarayacak şekilde örn; Her boss 5-10 adet arası 40 level efsun değiştirmesi atabilir. Bu tarz 40-80 oyuncularına yardımcı veya sırf 55 level oynayan oyuncular için güzel içerikler eklenebilir.

• Desteklemiyorum.

Çünkü oyun sürekli yeni güncelleme alıyor ve oyun açıkçası ilerlemesi gerekir. Düşük level bosslarında bir güncelleme oyunu daha da geriye çekebilir.

- Her şeyi bildiğini kimse bilmesin.