Merhaba,
Her yıl olduğu gibi bu yıl da konu başlığı yenilenmiştir. Yıl sonu / Yeni yıl sonrası konular kapatılıp yenisi açılacaktır. Konu içerisinde genel ve bölüm kuralları geçerlidir.
Keyifli sohbetler ![]()
Merhaba,
Her yıl olduğu gibi bu yıl da konu başlığı yenilenmiştir. Yıl sonu / Yeni yıl sonrası konular kapatılıp yenisi açılacaktır. Konu içerisinde genel ve bölüm kuralları geçerlidir.
Keyifli sohbetler ![]()
Star serveri yoğun şekilde hilecilerle dolmuş durumda yongbi çölü bütün chlerde saatlerdir farmlıyorlar buraya bir destek lazım
safir sunucusuyla ilgilenmekten stara çok bakmadıklarını düşünüyorum zindanından sürgününe kadar slot bulamadığımız oluyor geçen gün 6ch sürgünde slot bulamadım hileciler yüzünden para verip girilen bir yerde yeterli güvenliğin sağlanamaması vasat bi durum
Paramızla rezil oluyoruz şu server ile ilgilenin artık. Her yer hile dolu maden botundan tut sürgün zindanlar her yerde hile var.
Bütün Çarımı bozdum 5000 ep etti ne güzel oldu ya onuda çatır çatır harcadım oh sizede öneririm 😂😂
Bütün Çarımı bozdum 5000 ep etti ne güzel oldu ya onuda çatır çatır harcadım oh sizede öneririm 😂😂
Valla en iyisi ![]()
Şuan mesela kadirhan2 nickli biri ch6 2. köyün içinden geçiyor hileyle ![]()
bende aura gelse alsam diyordum neyse ki para cepte kaldı bu oyuna 5 kuruş bile fazla.
bu sunucuda bayraklarda ekstra nesne düşürme bonusu mevcut mu yoksa her bayrak için eşit mi ona göre bayrak seçeceğim de yardımcı olursanız sevinirim forumda bu konuyla alakalı bir bilgi bulamadım
Star sunucusunda al-sat pazar ticareti yapmak istiyorum ama piyasanın yavaş olduğunu duydum bir kaç item attım gerçekten de öyle. Ne tür ürünlerin al-satı piyasası daha hızlıdır acaba_? Hedefim az oyunculu serverlerde ticaret boşluklarını kullanarak ticaret karakteri geliştirmek böyle bir farma yöneldim. Star güzel bir seçenek geldi ama hiçbir şey satamazsam da 4-5-6-7 pre pazar doldurmanın da bir anlamı olmayacak. Müşterisiz pazar hiçbir işime de yaramaz.
Star sunucusunda al-sat pazar ticareti yapmak istiyorum ama piyasanın yavaş olduğunu duydum bir kaç item attım gerçekten de öyle. Ne tür ürünlerin al-satı piyasası daha hızlıdır acaba_? Hedefim az oyunculu serverlerde ticaret boşluklarını kullanarak ticaret karakteri geliştirmek böyle bir farma yöneldim. Star güzel bir seçenek geldi ama hiçbir şey satamazsam da 4-5-6-7 pre pazar doldurmanın da bir anlamı olmayacak. Müşterisiz pazar hiçbir işime de yaramaz.
star sunucu tam orta seviyede oyuncularla dolmuş bi server en alt kademede oyuncuda yok cok cok elit oyuncu sayısıda az yani yeri geliyor pazarda ork dişide olmuyor yeri geliyor bec cananvar yılan zırhı veya 6-6 kusursuz elmas bulamıyorsun simya fiyatları zirvede etp farmcıları veya düşük seviye farmcıları için bayağı iyi oluyor aslında orta düzeyde itemlerde ucuz ama kalabalık olarak kalabalık diyemeyiz ![]()
Star online
Star online
nabiyon abi orada tek başına dandiye gel
nabiyon abi orada tek başına dandiye gel
olmaz güzel burası
Star sunucusunu yaşatmaya çalışanlar bir ses versin ![]()
Star sunucusuna başlayanlara karbon olta+ metin plus hediye ediyorum :d
Star sunucusunu yaşatmaya çalışanlar bir ses versin
Star sunucusuna başlayanlara karbon olta+ metin plus hediye ediyorum :d
beni şampuan 1 lvl yap geleyim ![]()
beni şampuan 1 lvl yap geleyim
yok sana kolay gele
yok sana kolay gele
![]()
Star sunucusunu yaşatmaya çalışanlar bir ses versin
Yeni server açılırsa bayrak droplu can azaltmalı geçmeyi düşünüyor musunuz ben gibi? Ben çok kararsızım bu konuda.
Yeni server açılırsa bayrak droplu can azaltmalı geçmeyi düşünüyor musunuz ben gibi? Ben çok kararsızım bu konuda.
Yeni sunucu açılacak zaten 2 tane (Diamond) adında
star veya ruby gibi bişey olacak onlarda ama ben geçmiyorum starda devam ediyorum