Safir serveri girişleri

• Merhaba arkadaşlar safir serverinin girişleri oyunun ilk haftası kapandı biliyorsunuz, şuanda piyasa zorla ayakta duruyor pazarlarda itemler satılmıyor sadece belli başlar simyalar ve itemler satılıyor. 2-3 Günlük bir girişlerin açılması oyunun piyasasını tekrar canlandıracaktır. Yeni açılan bir serveri öldürmeyin 1 ayda girişleri 1-2 günlüğünede olsa açın.

Sizlerin düşünceleri neler paylaşıranız çok sevinirim iyi forumlar.

7l691y1.png

• Luck

Approved the thread.
  • stara gelin :D ben starda oynuyorum sv suan müthis durumda :D ilk 2 hafta safir starda sorun yasadık. 1-2 saat ile safir girisini kacırdım ve stara basladım. kral 25m'e büyülü metal aldıgımı bilirim o kadar kötüydü. 75m di titandiyoksitler. alan yoktu. hala daha sorun yasıyoruz bi cok konuda. ben ise safir STAR ile SAFİR birleşmesi taraftarıyım ve CH0 dan CH10 gerekirse 12 ye kadar birlesme taraftarıyım. he napacaksın? ticaret camını kullanacagım heryerde. neden zç deyken kullanılmıyor anlamıs degilim. SV birleşmeşelrinde tek sorun bence çarşı olacaktır. bunuda ürünleri ch2 dende alabilme özelligi ekleyeceksin. bunlar hep game developing konuları. bizler sadece fikir belirtiyoruz ne yazıkki aktif olarak nesne market için çalışan bi grup var oyun için değil. ama söyledigim gibi star dan suan memnunum pazar cok hızlı starda.

• Girişleri açsan ayrı derttt, açmasan ayrı derrrtttt

Ilk önce hilelerin temizlenmesi lazım. Ben charonda oynuyorum. Öyle pek hileci denk gelmedi fakat meraktan safir sunucusuna giriş yapmıştım. Hileleri görünce 1 hafta dayandım girmedim bir daha

:utangac