Safir Girişlerinin Açılması Hakkında

• Merhaba, bugün Safir sunucusunun girişlerinin açıldığını gördük. Ben Star sunucusunda oynuyorum; oyuncu sayısı hızla artıyor ve ticaret de oldukça keyifli hale gelmişti. Oyuncu sayısının artmasıyla birlikte girişlerin kapanmasını, hilelerden kurtulmamızı ve daha sağlıklı bir oyun ortamını bekliyorduk. Bu sebeple hevesle oynamaya devam ettik.

Fakat Safir’in açılmasıyla birlikte Star’daki hilelerin aynı şekilde Safir’de de olacağı ve oyuncuların iki sunucu arasında bölüneceği çok açık. Girişler kapandığında ise her iki sunucuda da oyuncu sayısı ortalama seviyeye düşecektir.

Eğer amaç ticareti hızlandırmak idiyse, yeni sunucu açmak yerine iki sunucunun birleştirilmesi daha doğru olurdu. Böylece oyuncular daha memnun olur; ayda birkaç gün girişleri açarak yeni oyuncuları da oyuna dahil edebilirdiniz. Bu şekilde hem oyuncu kaybı yaşanmaz hem de siz iki sunucuyla uğraşmak zorunda kalmazdınız.

Biz ücretli sunucuyu hilesiz bir ortam için tercih ediyoruz; ancak yapılan bu hamle ne yazık ki hileye davetiye çıkarıyor.

• Luck

Approved the thread.
  • Girişlerin hileli hesap sayısını zamanla azalttığı doğru ama daha çok yeni olan bir sunucuyu girişlere kapatmak tek çözüm yöntemi değil. Hatta hileyi engellemek için normal oyuncuları madur edecek her engeli protesto etmemiz gerek topluluk olarak.

DukeRo.png

F
    ERNETBRANCA

• Sunucuya girişleri daha 4. saatinde kapatıp Won pardon (EP) baronlarının rekabetini Safir sunucusunda daha çok sağlanmasını sağladılar daha sonra saçma bir şekilde STAR açıldı ve tüm hileler burada cirit atmaya başladı. Planlı bir projeydi ve şu an STAR hype durumda iken Safir sunucusuna bu girişleri açmak oradaki oyuncuları ciddi anlamda hileciler ile etkileyecek. STAR sunucusunu ise zaten ölüme terketmek oluyor bu. Oyuncudan çok hileci var.

Safir'in sonu da yakın gibi gözüküyor.

Umarım şu hileciler için ciddi bir adım atılır.

YouTube'da hileciler içerik çıkartıp,hilelerin önünü açmaya başladılar bile..

Mona-Lisa.png

= Eᴛ ϙᴜᴇ ᴘᴇᴜᴛ ᴅɪʀᴇ ᴜɴ ᴘᴏᴇ̀ᴛᴇ ᴅ'ᴜɴᴇ ғᴇᴍᴍᴇ ꜱᴏᴜʀɪᴀɴᴛᴇ ? =

= Lᴇ́ᴏɴᴀʀᴅ ᴅᴇ Vɪɴᴄɪ ɴ'ᴀ-ᴛ-ɪʟ ᴘᴀꜱ ᴇᴜ ʟᴇ ᴅᴇʀɴɪᴇʀ ᴍᴏᴛ ꜱᴜʀ ᴄᴇ ꜱᴜᴊᴇᴛ ᴀᴠᴇᴄ ʟᴀ Jᴏᴄᴏɴᴅᴇ ? =

• la gardaş biri baan cevap versin takım lidermimi verir kim verirse yav oto av almısım 2 kat düşme almısım vs herşey almısım adam açmıs hileyi beni kesiyor slotları kesiyor 10 gündür 20 gündür bu böyle bitmiyor hala aynı yani napabilirim kapatıp defolup gideyim mi 30 gün vayne almısım napayım bi tarafımamı yerleştireyim vayneyi napayım ya napayım biri bana söylesin

• geçiş aldım. umarım ork dişini zorunlu tutmamışlardır sene 2025. starı seviyoruz fakat ben yüksek hacimli ticaret yaptığım için geçiş yapma taraftarı oldum.

• Keyfini Çıkarın Bpşverin Hile Hurda İşlerini Açıyorlar Cavlıyorlar Kapatıyorlar Cavlıyorlar Oyunumuza Bakalım Bu Hile Dün de vardı yarında Olacak hileciler İnanın Bizlerden Daha Çok Hesap Açıyorlar Yani Gf Onlardan Daha fazla kazanç Sağlıyorlar bizim aldıklarımız la Onalrın Aldıkları giriş hesaplarında dünya Fark var ne Yaşıyorsunuz anlamadım

MahsunJ.png

• Stardan Safire geçiş yok diye biliyorum ama öyle mi?

geçiş felan yok. starın nesne marketinde yükseltme olarak satıyolar! bende aldım geçiş sandım! yani bu nası bi güruh ANLAMADIM! şimdi karakter geçişlerini açmazlar millete EP ile sattırırlar millet yeni hero açıp bi 50 bin de ona yatırır sonra beyefendiler geçiş açıp yeni yaptığı heronunda hicbir anlam kazanmamasını saglar! cünkü aynı GF ye baglı! hile banlamak yerine her 21 saatte bir nesneye yeni bisi getiriyolar :D galeride hileleri çeke çeke 100 tane resim video var onun yerine hafif küfürden seni beni banlarlar! ya hileyi GM ler satıyor yada bu işin ortakları onlar bi açıklama bekliyoruz çünkü 3-5 tane 12 yaşındaki hileci veletler yüzünden oyundan gram zevk alamıyorum. artık bu noktada ROi bekliyorum! param bosuna gitmesin diye oynamaya devam ediyorum!

• geçiş felan yok. starın nesne marketinde yükseltme olarak satıyolar! bende aldım geçiş sandım! yani bu nası bi güruh ANLAMADIM! şimdi karakter geçişlerini açmazlar millete EP ile sattırırlar millet yeni hero açıp bi 50 bin de ona yatırır sonra beyefendiler geçiş açıp yeni yaptığı heronunda hicbir anlam kazanmamasını saglar! cünkü aynı GF ye baglı! hile banlamak yerine her 21 saatte bir nesneye yeni bisi getiriyolar :D galeride hileleri çeke çeke 100 tane resim video var onun yerine hafif küfürden seni beni banlarlar! ya hileyi GM ler satıyor yada bu işin ortakları onlar bi açıklama bekliyoruz çünkü 3-5 tane 12 yaşındaki hileci veletler yüzünden oyundan gram zevk alamıyorum. artık bu noktada ROi bekliyorum! param bosuna gitmesin diye oynamaya devam ediyorum!

Sen çok farklı kafalardasın. Bu oyunda 20 yaş altı biri yok. Sakallı tipsiz adamlar kullanıyor o hileleri.