Bu gün duyurulan yeni bölge ve yeni karanlık boss un da çekiliş yapılıp hediyeler dağıtıldığı açılanmış ama KOSKACA BİR ŞİRKET Türkiye de dağıtım yapamadığı gibi saçma bir gerekçe ile Türkiye yi Liste dışı tutmuştur. 4 Sunucuda oynamaktayım. Ve bu Gameforce bu tavrındna dolayı kınıyor ve oyunu boykot ediyorum. Desteklerinizi bekliyoruz. Türkiye Vatandaşı olarak bizler 2. sınıf insanlar değiliz. Buraya gelip ep satıp oyun altyapısı oluşturuyorsanız 2-3 tane hediyenin dağıtımını da yapmak zorundasınız
TÜRKİYENİN ETKİNLİK DIŞI TUTUMASINI BOYKOT EDİYORUM
-
-
Luck
Approved the thread. -
Oyunun en büyük topluluğu nasıl olur da etkinlik dışı tutulabilir akıl alır gibi değil. Gameforge artık maalesef Türkiye'de sona yaklaşıyor. Etkinliği bırak şu forumda Localization Feedback adı altında oyuncular GF'ye Türkçe öğretmeye çalışıyor; onu bile uygularken mırın kırın ediyorlar. Ben zaten aylardır boykottayım. Ama bu forumu esir almış won satıcıları, hile pazarlamacıları ile bir iş yürüyeceğini sanmıyorum. Yönetim bile sus pus. En son CoMa hilecileri gözdağı verdikten sonra bugün hilecilerin sayısı katlanarak arttı. Biz önceden açık sunuculardaki hilecilerden şikayetçiydik ama adamlar o kadar güzel para kazanıyor demek ki, paralı sunuculara bile giriş yapar hale geldiler.
Velhasıl, bu oyunun miadı çoktan doldu. Aylardır foruma bir şey yazmıyordum da şu etkinlik işi hakkında bir ihtimal belki birkaç oyuncunun gözü açılır diye yazmak istedim. -
Adamlara parayı kazandıran bizim millet
destansı bi kaybedişten ziyade istikrarlı bi kazanamayış söz konusu bizdeVer mehteri ver...
-
tw dropları da inş sadece 2 yayıncıya verilmez
-
ansızın 82 berlin
-
PC ödülü dışında güzel hediye yok ki zaten. PC'yi de2 kişi alacak rastgele dagılacagına dair inancım zayıf.
-
Arkadaşlar biz de toplanıp kendi t-shirt sweetshirt'lerimizi kendimiz yaparız, yok mu şöyle güzel baskı yapan yerler yaptıralım kendi aramızda dağıtalım gameforge'da kumda oynasın
-
3 boyutlu baskı yazıcım var, dosyasını bulduğumuz her şeyi ve daha güzelini basabilirim.

-
O ödüllerin TR'ye girmesi 2 Bakanlık onayından geçiyor. Sırasıyla : Ticaret Bakanlığı Gümrük işleri (KDV OTV Gümrük Vergisi Değerlemelerini yapıyor.) -> Hazine ve Maliye Bakanlığı (parayı tahsil ediyor.) 2400 euroluk bilgisayarın Gümrükten teslim alınması için ödenmesi gereken minimum ücret 495 Euro. GF'den önce o ödülün Türkiye'ye gönderilebilir olmasını engelleyenlere bakmak lazım.
-
Kesinlikle katılıyorum.
Yıllardır Türkiye, dünyadaki diğer ülkelerden daha fazla oyuncusu olan ve daha fazla para kazandıran ülkedir ama ödüle gelince hariç tutulması saçma. Buna tepki göstermemiz lazım.
-
O ödüllerin TR'ye girmesi 2 Bakanlık onayından geçiyor. Sırasıyla : Ticaret Bakanlığı Gümrük işleri (KDV OTV Gümrük Vergisi Değerlemelerini yapıyor.) -> Hazine ve Maliye Bakanlığı (parayı tahsil ediyor.) 2400 euroluk bilgisayarın Gümrükten teslim alınması için ödenmesi gereken minimum ücret 495 Euro. GF'den önce o ödülün Türkiye'ye gönderilebilir olmasını engelleyenlere bakmak lazım.
İsmi lazım değil bir mobil oyunda aşırı para harcadığım için sadakat takımındayım , senede 2 kere fiziksel hediye geliyor , onlar yapıyorda gameforge neden yapamasın?
-
Arkadaşlar biz de toplanıp kendi t-shirt sweetshirt'lerimizi kendimiz yaparız, yok mu şöyle güzel baskı yapan yerler yaptıralım kendi aramızda dağıtalım gameforge'da kumda oynasın
Merter'de bulamayacağımız yer yok. Bütün büyük markalar merterde baskı üretim yaptırıyorlar. Muhtemelen gf de ordan alır
her türlü çözeriz.. -
Benzer şeyleri ben yazacaktım hay ağzına sağlık...
-
her şeyi Türkiye regülasyonlarına bağlamak gerçekten çok üzücü. Ürünü içeri sokmak için tonla vergi, numune alınması falan gerekiyor olabilir ama gerçekten bu işe hevesi olan şirket; gerekirse buradan bir ajans ile anlaşıp belki hazırladıkları merch’lerden daha kalitelisini hazırlatabilirdi. Bir oyuncu olarak nasıl ben geçen gün ürettikleri peluş oyuncağı oyuncağın fiyatından fazla kargo+gümrük ücreti ödediysem marka imajından tasarruf olmaz yaklaşımıyla bir şekilde hallettirmesi gerekliydi. Koskoca bir hayal kırklığı
-
Şahsi aracımla benimmiş gibi mi geçirsem napsam😂🤣🤣🤣 ya cidden bu ne
-
Hilecinin yönetime dahil edilmesinden sonra ödüllerin adil bir şekilde dağıtılacağına inancımız zaten yoktu.
-
Duyan da Türkiye'yi Afrika kıtasında bir ülke sanır..
Avrupa Birliğine sınırı olan komşu bir ülkeyiz ve AB Gümrük Birliğine üye bir ülkeyiz.
Kimse GF'nin göndereceği bilgisayara yada tekstil ürünlerine muhtaç değil ama ayıp denilen bişey var, hakikaten var yani.
-
Hala ep yatırmaya devam mı arkadaşlar? Asıl para kazandıkları biz olmamıza rağmen şu gördüğümüz muamele oyuna para yatırmayı bırakmanıza sebep olmuyorsa diyecek bir şey yok maalesef
-
gameforge kasıtlı yaptıgı birşey değil yurtdışındaki hangi çekilişe bakarsanız bakın türkiyeye ve benzeri çok gelişmiş ülkelere xd gönderim yapmazlar çok sevdiğiniz siyaslar ile görüşün
-
gameforge kasıtlı yaptıgı birşey değil yurtdışındaki hangi çekilişe bakarsanız bakın türkiyeye ve benzeri çok gelişmiş ülkelere xd gönderim yapmazlar çok sevdiğiniz siyaslar ile görüşün
dostum yaptığın şu yorum ne kadar tutarsız dünyadan bir habersin, çin merkezli bir oyun şirketi her yıl türkiyedeki oyuncularına binlerce fiziksel hediye gönderebiliyor dibimizdeki almanyadan gönderilmiyorsa bunun sebebini anlayabilmen için bakış açını genişletmen gerekiyor.