DANDANAKAN SUNUCUSU HAKKINDA

• Arkadaşlar desteklerseniz konuyu sevinirim.

Sürekli yeni sunucu açılması ve bagjanamu geçişleri sonucunda dandanakanda oyuncu sayısı çok ciddi durumda azalmış durumda artık bırakın ticareti pot almaya para bulamayacak duruma geldik tıkandık çok şükür ki bagja geçişleri kapatıldı dandanakan sunucusu acil şekilde birleşime gitmesi gerekiyor bu konuda bir çalışma planlama varmıdır bilgi almak istiyoruz oyuncular olarak.

tramalo sunucusu açıldığından beri bu oyunu oynayan birisi olarak artık oyunu bırakma vakti geldi diye düşünmeye başladım tadımız kaçtı...

Bu konuya acil şekilde müdahele edilmesi gerekiyor birleşim istiyoruz en acilinden...:hail:

• Disfruto

Approved the thread.
  • Dandanakan iyidir metin 2 tr 'nin Başkentidir :) amacın sessiz sakin oyun oynayıp kendini geliştirmekse dandanakan hızlı gelişim rahatlık istiyorsan bagjanamu item pazar piyasası daha hızlı birleşim konusunda destekliyorum yorumunu dandanakan'da üretici poziyonun'da carlar mevcut bagjanamu veya yeni serverde hem üretici hem tüketici oyuncu akışı mevcut buda pazar satışına çok büyük etken oluyor.

• Dandanakan iyidir metin 2 tr 'nin Başkentidir :) amacın sessiz sakin oyun oynayıp kendini geliştirmekse dandanakan hızlı gelişim rahatlık istiyorsan bagjanamu item pazar piyasası daha hızlı birleşim konusunda destekliyorum yorumunu dandanakan'da üretici poziyonun'da carlar mevcut bagjanamu veya yeni serverde hem üretici hem tüketici oyuncu akışı mevcut buda pazar satışına çok büyük etken oluyor.

piyasaya bakinca sadece zirh ve kilic eksikligi var. Azinliga bakinca won farki cok oluyor ama herseyin kolay erişebilir oldugu bu dönemde o dandik zodyaklara zırhlara fazladan para harcamak iyi olmaz ama yine de üretim konusunda cok bereketli sv dediğiniz gibi

• Şu bir gerçek ki sadece farm yapmak isteyenler Dandanakan'da çok rahat farm yapabilir ve yapılıyor. Ama bu farm ürünlerimizi satma konusunda malesef ticaret çok kötü. Çoğu ürünü ticaret camından ilk başta ederinde koyuyorum ve malesef uzun bir süre satılmıyor ve doğal olarak fiyatları yavaş yavaş düşürüyorum. Ama yine malesef ki çoğu zaman düşük halde bile itemler artık satılamaz duruma geldi. Dandanakan'da çok fazla üretici hesabın olduğunu düşünmüyorum. Birleşme olsa asla hayır demezdim. Rahat oynayıp yavaş gelişeceksen mükemmel bir server ama bu serverde hızlı gelişmeyi düşünüyorsan gerçekten o çok zor.

Life-Arc.png

• Sadece dandanakan değil diğer tüm serverlere eşit ve kalıcı etkinlikler gelmesi lazım artık eski sunuculara yenilikler gelmesi ihtiyacı bariz şekilde gözle görünüyor bagjanumu etkinlik sunucusu oldugu halde farm ve item bulma kolaylığını göz önünde bulundurursak giriş kapalı çıkış serbest diğer tüm sunuculara haksızlık edildiği gözle görünür şekilde diğer serverlerin oyuncu kaybına yaptığı farmın emeğinin karşılığını alamama üzüntüsü ile karşı karşıya bırakıyor oyuncular tek bir karakter ile oyuna yetişemez iken şuan hem mevcut sunucusu hemde bagjanumu gibi diğer serverleri nötrleyen bir sunucuda aktiflik durumuna çekiliyor diğer sunucularda dizilen hesaplar yapılan emekler cabalar daha zor şartlar yapıldığı halde yapılan emeğin farmın değerini alamıyor oyuncular hem üst hem orta kesim oyuncularda etkiliyor bir kaç örnek veriyim car kasmak isteyen oyuncu için geçiş açık sunucularda uriel,çiçek çoçukları,slot hasar azalması gibi şeyler mağrum bırakılıyor,üst sınıf oyuncu için geçişli sunucuda +15 set tılsım ile kestiği hidra balathor gibi farmları bagjanumu tılsımsız kesip zodyak silahı ile aynı farmı yapıp geçişli sunucudaki oyuncuların ticaret pazar piyasını etkiliyor mantıksızlık'da burda başlıyor arz talep oyuncu sayısı etkisi olsada kimse oynadığını sunucuya yatırım yapmak istemiyor mevcut durumda lanetli zincir geçiş açık sunucularda drop olmadığı halde hem zor düşüp hemde daha ucuz fiyat ile haftalarca pazarda beklemesi bunun gibi bir kaç örnekler veriyim lanetli zincir bagjanumu 320w dandi 85w ay ışığı sanrısı bagja 50w dandi 12w kalp donmuşlara tapınak biletlerini yazmaya gerek bile yok bizler dandanakanda bagjanumuda aynı şekilde oynama devam edebilirsiz lakin yeni gelicek oyunculara veya bulunduğu serverde oynamak isteyen oyunculara büyük haksızlık savaş oyununda savaş hariç herşey geliyor konuşuluyor orasıda ayrı muamma bagjanumu oyuncusu farm ve savaş yapıyor diğer oyuncularda onları izlemek zorunda bırakılıyor gibi izlenim yansıyor ekranlarımıza sanırım bizleride bagjanumaya başlatmaya zorluyor sistem birleşim ile düzeleceğini sanmıyorum diğer sunucularada kalıcı kolaylık sunucak etkinlikler ile geliştirmeler ile bir nebze olsa farmcı ekibileri bagjanumadan koparıp diğer sunuculara rağbet haline getirebilir özelikle yayıncı kesimi her yeni sunucu acılımında belirli bir kitleyi mevcut sunucusundan çekip yeni sunucu ve etkinlik olan sunuculara yönlendiriyor ama lakin eski sunuculardaki oyuncuların söz hakkı bile sunulmuyor etkinlik verdilerde bizmi istemedik:) iyi oyunlar dilerim....

Sürekli yeni sunucu açılması ve bagjanamu geçişleri sonucunda dandanakanda oyuncu sayısı çok ciddi durumda azalmış durumda artık bırakın ticareti pot almaya para bulamayacak duruma geldik tıkandık çok şükür ki bagja geçişleri kapatıldı dandanakan sunucusu acil şekilde birleşime gitmesi gerekiyor bu konuda bir çalışma planlama varmıdır bilgi almak istiyoruz oyuncular olarak.

tramalo sunucusu açıldığından beri bu oyunu oynayan birisi olarak artık oyunu bırakma vakti geldi diye düşünmeye başladım tadımız kaçtı...

Bu konuya acil şekilde müdahele edilmesi gerekiyor birleşim istiyoruz en acilinden...:hail:

Katılıyorum kesinlikle birleşmeli aşırı sıkıcı oyuna giresim dahi gelmiyor

Katılmıyorum.

Her sunucu nufusunun dusmesi tek basına birlesim yapılmasını gerektirmez birlesim kısa vadede cozum gibi gorunse de uzun vadede aynı dongu tekrar yasanıyor oncelikle mevcut sunucuların ekonomisini ve oyuncu dagılımını dengeleyecek adımların atılması daha dogru olur

Bagjanamu gecislerinin kapatılması olumlu bir adımdı aceleyle alınacak bir birlesim karari baska sunucularda da benzer sorunlara yol acabilir elbette oyuncu sayısı, ticaret hacmi ve etkinlik katılımı gercekten surdurulemez seviyedeyse, yetkililerin verileri degerlendirip gerekirse birlesim planını paylasması faydalı olur ancak su asamada dogrudan "hemen birlesim" yerine, once mevcut önlemlerin sonuçlarını gormek daha saglıklı olacaktır

• Katılmıyorum.

Her sunucu nufusunun dusmesi tek basına birlesim yapılmasını gerektirmez birlesim kısa vadede cozum gibi gorunse de uzun vadede aynı dongu tekrar yasanıyor oncelikle mevcut sunucuların ekonomisini ve oyuncu dagılımını dengeleyecek adımların atılması daha dogru olur

Bagjanamu gecislerinin kapatılması olumlu bir adımdı aceleyle alınacak bir birlesim karari baska sunucularda da benzer sorunlara yol acabilir elbette oyuncu sayısı, ticaret hacmi ve etkinlik katılımı gercekten surdurulemez seviyedeyse, yetkililerin verileri degerlendirip gerekirse birlesim planını paylasması faydalı olur ancak su asamada dogrudan "hemen birlesim" yerine, once mevcut önlemlerin sonuçlarını gormek daha saglıklı olacaktır

doğru söylüyosun fakat dandanakan sunucusu etkinlik olarakta kötü durumda yani her ay goblin geliyor başkada bişey yok goblinde gelmese mevcut oyuncuda kalmayacak tadı tuzu yok saldım 2 3 aydır pet besleyip biyolog verip çıkıyorum