Star Sunucusu Bot Raporlama

• Bu hile 2 senedir tüm sunucuları esir aldı belirli rotada ilerliyor 4-5 saat başında bekleyip kessen bile tepki vermiyor. Sa yazısına tepki verecek şekilde ayarlanmış müthiş yav. Keşke otomatik hileyi algılayan bir sistem geliştirseler bi cheatblocker faciası yaşandı sonra komple hile koruması kalktı resmen ya

Bu tarz legit şekilde etp botu kullanan insanlara hileyi pazarlayan kişiler, 'Bakın bu ayarları yapın, asla yakalanmıyorsunuz,' diyerek teşvik ediyorlar; yine kazanan hileyi satan insanlar oluyor. Para kazanma umuduyla şanslarını deniyorlar ama acı gerçekle karşılaşıyorlar. Tek bakışta hile oldukları anlaşılıyor. Elimden geldiğince gördükçe raporluyorum fakat bazı raporlarım yetersiz kanıttan işlem görmüyor.

Örneğin bu arkadaş49667-pasted-from-clipboard-png aralıksız 3 aydır, belki ben oyuna başlamadan önce bile aynı rotaları takip ediyor. Ne kadar raporlarsam raporlayayım hesapları hâlâ yerinde duruyor, PM'lere asla dönüş yapmıyor, hep aynı rotadan hareket ediyor, özellikle silah satıcısının arkasından dolaşıp ışınlayıcıya gidiyor farkedilmesin diye farklı rotalar düzenlemiş :D gece 3:00 civarlarında başlayıp akşam saatlerine kadar botluyor bu arkadaş.

• Şimdide mesaj atınca vurmayı kesicek şekilde hilesini ayarlamış adam yakalanmamak için her tuşa basıyor 2 gündür her yeri işgal etmiş lütfen bu arkadaşı inceleyip banlayın şimdiden teşekkür ederim [AVCI]Karayel [AVCI]MoonWalker  [AVCI]Punisher  [AVCI]Sack  [AVCI]Scorpus

İlgili hesapların isimleri;

KezbanYenge1

AyseHala2

GencayDayi1

NurtenHala1

CakirDayi1

AhmetHoca

CanOgretmen1

CeylanHocam1

KemalAmcam1

NurOgretmen1

AliBeyKoy1

NazimDayi1

• Hileciler forumu takip ediyor. Enerji botlarına daa mesela herhangi bir yaptırım uygulanmıyor geçen gördüm Fatih123 diye çar ismi koymuşlar. Göz göre göre dalga geçiyorlar. Siz burada videoyu paylaşıyorsunuz gm'lerden çok hileciler takip ediyor forumu. En çok da bu legit hileler mahvediyor maalesef. İlla hilenin haritayı söküp götürmesine gerek yok ama ne kadar anlatsak anlatamıyoruz oyunun ekosisteminde biz oyuncular ne kadar zorluklar çekiyoruz bir bilseler.

• Oyuna bir süre ara vermiştim tekrardan döndüğümde videolu kanıt ve ticket attığım halde etp botu yapan insanları oyunda aktif olarak görmek oyun hevesimi kaçırdı açıkcası, star sunucusuna bakan kimse yokmu acaba 2.köyde - Flew/Vdex gibi 40 level botlar star sunucusu açıldığından beri aktifler bildirmekten yoruldum,ekstradanda üstte alıntıda belirttiğim kişilerin hesapları 1.5 aydır botlamaya devam ediyor. Tarih 14.03.2026 03:51 şuan aktif olarak botluyorlar.

• Ch4 star sürgün BenBirimBra Hile ile slotu hemen kesiyor. nasıl yapıyorsa itemleri odanın ortasına atıyor hemen isimler gözükmüyor bu sebepten ama bir kaç odayı çok hızlı dolaşınca belli ediyor kendini