Geçen haftaki güncellemeden sonra aşağıdaki evet butonuna basma sırasında karakter sersem yediği zaman hem eşyayı yere atmıyor hem de sonraki eşyaları yere atmak için sürüklediğimizde bu pencere tekrar açılmıyor bug'a giriyor. Sürekli karakter atmak gerekiyor düzelmesi için. Farm yaparken sürekli düzelmesi için karakter mi atmamız gerekiyor?
Yere eşya atamama sorunu
-
-
Luck
Approved the thread. -
geçen haftaki bakımdan sonra oldu hala düzelmemiş. çok sinir bozucu bir durum. biran önce düzelir umarım.
-
geçen haftaki bakımdan sonra oldu hala düzelmemiş. çok sinir bozucu bir durum. biran önce düzelir umarım.
Bakalım bu düzeltilecek mi yoksa yine diğerleri olduğu gibi alıştıracaklar mı
-
Bi bana oluyor sanıyordum
-
Banada çok oluyor karekter atınca öyle düzeliyor çok sinir bozucu
-
umarim düzeltirler resmen bela oldu basimiza
-
Bakalım bu düzeltilecek mi yoksa yine diğerleri olduğu gibi alıştıracaklar mı
malesef düzelmedi aynen devam ediyor
-
malesef düzelmedi aynen devam ediyor

-
bendede oluyor ama ben biraz beklıyorum oyunda duzelıyo
-
Problem devam etmektedir. Güncel..
-
Mesela birde şu problem var;
İç içe geçmiş 10lu paketli itemleri ayırmak 5-10 saniye bekletiyor.. Ya seri halde toplu şekilde ayırma sistemi gelmeli örnek 1li 2li 3lü ayırma sistemi tümü diyeceksin hepsi 2şerli olacak..
Tek tek ayırıyoruz bir de bekliyoruz tekrar deneyiniz diyor. -
Yere atma sorunu yine devam ediyor.... Yetkililer bildirdi mi acaba...

-
Maalesef bende aynı sorunu yaşıyorum bir bu eksikti...
-
evet arkadaşlar aynı problemi bende yaşadım 2 saat önce ve nasıl çözüldü onuda söyleyeyim;
razadör yaparken eşyayı yere atamama hatası ile karşılaştım ve razadör bitene kadarda bu hatayı aldım.
razadör çıkışında sorun kendiliğinden çözüldü,kesin çözümü için bir şey diyemem bana bu şekilde oldu.
-
karakter atınca düzeliyor sadece oyun içinde bende bulamadım çözümünü
-
karakter atınca düzeliyor sadece oyun içinde bende bulamadım çözümünü
Çözümü: Bozdukları şeyi düzeltmek
-
Nasıl tetiklendiğini çözdüm, sersem yediğiniz anda yere item atmakt isterseniz malum hata ile karşılaşıyorsunuz. Belki hata düzeltmek için faydası olur.
-
Aslında bunun onlar da farkında ama oyuncuya eziyet çektirmek istedikleri için düzeltmiyorlar