Evlilik bağının güçlenmesi sistemi.

• Bu ve buna benzer geliştirmeler olmalı mı? 38

1. Olmalı, gerekiyor. (25) 66%
    2. Olmamalı böyle güzel. (13) 34%

Metin2'de evliliğin yararlı olan tek özelliği anlık olarak ışınlanabilmek. Bunun geliştirilmesi adına birkaç önerim var.
    Karakterler arası evlilik süresi uzadıkça aradak bağ güçlensin ve bazı yeni özellikler kazanalım.
    Örneğin 7-14-21-28 gün evli kalındığı takdirde karakterler arasında lider + takıyormuş gibi bir exp paylaşımı olsun ve bu özellik %25-50-75-100 olacak şekilde artarak gidip en sonunda tamamen eşit exp seviyesine gelebilir. Bunun dışında ışınlanma sistemi bazı zindanlarda çalışmıyor biliyorsunuz. 28 günü geçen evliliklerde geçiş için gerekli bilet olduğu takdirde tüm haritalara ışınlanma mümkün olmalı.
    İksir ve bazı ürünler tüketildiğinde etkisi evlenilen karakterde de aktif olabilir, örneğin biri mor iksir içtiğinde diğeri de bu hız etkisini kazanabilir olsun.
    İki evli karakter arasında kemer envanteri gibi özel ortak bir envanter alanı olabilir. Çok büyük olmayan örneğin 9x9 olan bu envanterde iki karakter anlık olarak kendi aralarında item değişimi yapabilmeli. Bunlar ve buna benzer iyileştirmeler olursa oyuna pozitif etkisinin olacağını düşünüyorum.

• Luck

Approved the thread.
  • Halen olmamalı diyenlerden sebep bekliyorum...

Sen çarını kendi çarınla evlendiriyor olabilirsin lakin bazılarımız arkadaşlarıyla oyun içinde ışınlanabilmek için bile evlenebiliyod bu sebeple desteklemiyorum

İyi olduğun kadar da kötüsün. Mutlu olduğun kadar mutsuzsunda Herkesin iki tarafı vardır Lakin bir sanarsın İnsan olmak demek ölümle yaşam gibidir. Hem Ölü Hem Canlı

• Sen çarını kendi çarınla evlendiriyor olabilirsin lakin bazılarımız arkadaşlarıyla oyun içinde ışınlanabilmek için bile evlenebiliyod bu sebeple desteklemiyorum

Yahu kendi çarımla da evlensem arkadaşımın çarıyla da evlensem yazdıklarım olumsuz özellikler değil ki hangi kısmını desteklemedin hiç anlamadım biraz daha açıklar mısın?

• Yahu kendi çarımla da evlensem arkadaşımın çarıyla da evlensem yazdıklarım olumsuz özellikler değil ki hangi kısmını desteklemedin hiç anlamadım biraz daha açıklar mısın?

olası bir hesap soyulmasında Ortak kemer envanteri adamların işine gelebilir bu sebeple desteklemiyorum aslında diğerleri pek mühim değil

İyi olduğun kadar da kötüsün. Mutlu olduğun kadar mutsuzsunda Herkesin iki tarafı vardır Lakin bir sanarsın İnsan olmak demek ölümle yaşam gibidir. Hem Ölü Hem Canlı

• olası bir hesap soyulmasında Ortak kemer envanteri adamların işine gelebilir bu sebeple desteklemiyorum aslında diğerleri pek mühim değil

Öncelikle hesap soyulmasıyla bu özelliğin ne alakası var hesap soyulması zaten başlı başına büyük bir olay ve bu önerilerle alakasız bir durum.
    Ayrıca hesabı soyulan adam 9 kutucuklu envanterdeki itemleri mi dert edecek? Benim bahsettiğim ortak envantere eşler eşya koyup alabiliyor bunun hesap hesap soyulmasıyla bağlantısı ne cidden anlamıyorum. Senin hesabın çalındığında eşin oyuna girip aa hesabını soyuyorlar dur şu ortak envantere birkaç item koya yım bunları da çalsınlar mı diyecek?

• Öncelikle hesap soyulmasıyla bu özelliğin ne alakası var hesap soyulması zaten başlı başına büyük bir olay ve bu önerilerle alakasız bir durum.
    Ayrıca hesabı soyulan adam 9 kutucuklu envanterdeki itemleri mi dert edecek? Benim bahsettiğim ortak envantere eşler eşya koyup alabiliyor bunun hesap hesap soyulmasıyla bağlantısı ne cidden anlamıyorum. Senin hesabın çalındığında eşin oyuna girip aa hesabını soyuyorlar dur şu ortak envantere birkaç item koya yım bunları da çalsınlar mı diyecek?

Başından beri ironi yapıyorum konu üstte kalsın diye:party

• Öncelikle destek!!

Diğer yandan benim evlilik kısmıyla ilgili aslında en önemli beklentim hemen her hesapta bir şekilde olan ve işe yarayan ancak o hesapta kullanılmasının faydası olmayan tabi aynı zamanda ticareti de olmayan ve depoya dahi koyulamayan "b" lı eşyaların en azından evlendirilmiş iki karakter arasında ticaretinin olabilmesidir. Metin2'de Canavar Sistemi-Pet Sistemi-Paralı Asker Sistemi ve hatta geliştirilmiş harita gibi geliştirilmiş ve gayet kullanışlı sistemler severek kullanılırken oyunun en başından beri olan ve hiç değiştirilmemiş bu sistemin de güncel şartlara uygun olabilecek bazı değişimlerle daha kullanışlı hale geleceğine inanıyorum. Basit ama etkili olabilecek her türlü iyileştirmenin oyuncu-oyun konforuna fayda sağlayacağı aşikar ancak gel gör ki oyuncuların istediği bu gibi basit şeyler GF için önemsiz ve zaman kaybı olarak görülüyor gibi.

Wohe-N.png

• Öncelikle destek!!

Diğer yandan benim evlilik kısmıyla ilgili aslında en önemli beklentim hemen her hesapta bir şekilde olan ve işe yarayan ancak o hesapta kullanılmasının faydası olmayan tabi aynı zamanda ticareti de olmayan ve depoya dahi koyulamayan "b" lı eşyaların en azından evlendirilmiş iki karakter arasında ticaretinin olabilmesidir. Metin2'de Canavar Sistemi-Pet Sistemi-Paralı Asker Sistemi ve hatta geliştirilmiş harita gibi geliştirilmiş ve gayet kullanışlı sistemler severek kullanılırken oyunun en başından beri olan ve hiç değiştirilmemiş bu sistemin de güncel şartlara uygun olabilecek bazı değişimlerle daha kullanışlı hale geleceğine inanıyorum. Basit ama etkili olabilecek her türlü iyileştirmenin oyuncu-oyun konforuna fayda sağlayacağı aşikar ancak gel gör ki oyuncuların istediği bu gibi basit şeyler GF için önemsiz ve zaman kaybı olarak görülüyor gibi.

Evet birsürü güzel şey yapılabilir, evli karakterlerin kafalarında ikisinin evli olduğunu diğer herkese gösterecek işaretler olabilir. Birsürü güzel şey yapılabilir ama keşke yapılsa...

• Olmamalı oyu verdim. Çünkü kadın lycan karakteri olmadan evlilik özelliklerinin yükseltilmesi kötü bence. Ortak kullanım alanı, zindanlara direkt ışınlanma falan birçok sorunu da beraberinde getirebilir.

" Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır! " Mustafa Kemal ATATÜRK

• Olmamalı oyu verdim. Çünkü kadın lycan karakteri olmadan evlilik özelliklerinin yükseltilmesi kötü bence. Ortak kullanım alanı, zindanlara direkt ışınlanma falan birçok sorunu da beraberinde getirebilir.

İyide zindanlara ışınlabilmek zaten mümkün, ayrıca kadın lycan olmaması lycanların evlenmesine engelde değil...

• Başından beri ironi yapıyorum konu üstte kalsın diye:party

Emo hayatımda gördüğüm en kötü ironileri sen yapıyorsun :kirmizilibu da üstte kalsın, laf olsun torba dolsun diye

Öneriyi kısmen destekliyorum. Lider kitabı gibi expin bölünmemesi çok iyi olur, diğerleri de hoş ama zor yapılıyordur, insanların kısıtlı vakitlerini bunları yapması için harcatmayalım.

• güncel

Lütfen konulara yorum yapmıyorsak güncel şeklinde spam mesaj göndermeyelim.

Seni her zaman izlediğimi unutma :)

Merhaba demek yerine doğrudan sorunuzu sormak, eş zamansız iletişimi kolaylaştırır.

Böylece karşı taraf sadece 'Merhaba'ya bakıp neyi kaçırdığını merak etmek yerine, sorunuza yanıt verebilir

Genel Kullanım Şartları

Forum Kuralları

Jg1Ps2v.png

Metin2 TR - BattleKnight TR

Kontrol edemeyeceğin şeyler yüzünden üzülmek, iki kere kaybetmektir.