Yeni Sunucu Ne zaman gelir İÇERİĞİ NE OLUR

• merhaba

arkadaslar svde oynayıp her şeyimi bozup safir e gectim ama cok fazla bilgim yok svlerle ruby gibi hasar azaltmalı sv gelir mi yakında

safiri bırakıp ruby e gecmeli miyim

ep ve zaman sıkıntım oldugu için hasar azaltmalı sv de oynamam gerektigini düşünüyorum

• FastFooD

Approved the thread.
  • Yıllardır mart ayında gelen sunucu level silahsız, çırak sandıksız düz hard sunucu oluyor.

Bu yıl da değişiklik olmaz ise aynı şekilde devam eder

safiri bozup ruby lucifer e gecmek mantıklı gibi o zaman

agustosta gelicek sunucuda ruby gibi olur diye aklımdan gecti yankılı bir daha gelmez heralde

• safiri bozup ruby lucifer e gecmek mantıklı gibi o zaman

agustosta gelicek sunucuda ruby gibi olur diye aklımdan gecti yankılı bir daha gelmez heralde

Yaz döneminde gelen sunucu -genelde yaz sonu- etkinlik sunucusu oluyor. Duruma göre veya alınan karara göre ya hasar azaltmalı oluyor ya da yankılı. Geçtiğimiz sene Safir ve star yankılı geldi. Önceki sene Rubyler hasar azaltması olan sunuculardı. Net bir durum yok. Açıklandığında öğreniyoruz.

MAKEITTRUE.png

• Yaz döneminde gelen sunucu -genelde yaz sonu- etkinlik sunucusu oluyor. Duruma göre veya alınan karara göre ya hasar azaltmalı oluyor ya da yankılı. Geçtiğimiz sene Safir ve star yankılı geldi. Önceki sene Rubyler hasar azaltması olan sunuculardı. Net bir durum yok. Açıklandığında öğreniyoruz.

sence safir de ep kasmaya devam mı etmeli yim hasar azaltmalı gelirse oraya mı geceyim

yoksa ruby e geciş mi yapmalıyım

• Eğer seçme şansımız olsaydı, "yeni sunucu gelmesin" derdim. Önce var olan boş sunucular doldurulsun derdim. Ama Gameforge oyunun durumunu umursamadığı için yeni sunucu açmaya devam eder, bu doğru.