Merhabalar;
Yıllardır bu konu hakkında bir gelişme olmadı
Sayın FastFooD Çok uzun uzadaya yazmayacağım Noel, Cadılar bayramı Vs etkinlik içerik olarak da etkinlik olarak da orta düzeyin bir tık üstünde etkinlikler. Müslüman bir ülke olarak bizim için 11 ayın sultanı Ramazan oyun içi etkinliği yok denecek kadar basit hale getiriliyor. Dünya genelinde en fazla oyuncuya sahip Türkiye sunucularına Ramazan ayına ve tr grubuna yakışır bir etkinlik düzenlemeleri Gerekmekte olduğunu düşünmekteyim. Konu hakkında oyuncuların ve Sizlerin de görüşünü merak ediyorum.
11 Ayın Sultanı Ramazan ( Etkinlik )
-
-
FastFooD
Approved the thread. -
Müslüman ülke?
-
Ramazan etkinliği, sevgililer günü etkinliği gibi etkinliklerin revize edilmesini ben de destekliyorum. Bu etkinlikler fazla zayıf kaldı günümüz Metin2'sinde.
-
destekliyorum . tatlılar dan başka birşey yok ramazan etknliginde kayda değer uğraşmak için .
-
Ramazan etkinliği, sevgililer günü etkinliği gibi etkinliklerin revize edilmesini ben de destekliyorum. Bu etkinlikler fazla zayıf kaldı günümüz Metin2'sinde.
bencede bize boş gelen hiç etknlik kalmamli düşük lv oyuncu hiç bir etknlikte mağdur olmamalı.
ramazana sandik gelsin.sevgileler günü amor gelebilir.büyülü yumurta gibi süistimal edilir ama gelsin.dondurma sandği kolay alınmalı.
-
destekliyorum . tatlılar dan başka birşey yok ramazan etknliginde kayda değer uğraşmak için .
Tatlı da, üst üste basılıyor ve oto ava da konulmuyor. Yav zaten verdiği özellik belli, event süresi kadar süresi var onu bari düzenleyip getirseler milletin işine yarar en azından. Yabbie vb. balıklar gibi olsa işimize yarayacak ama o da yok
Kendimi bildim bileli bağış tabağı vb. şeylerle uğraşmadım ramazan etkinliğinde o da zaten uğraşsam, ep harcayıp yapsam bile muhtemelen 2 envanter kırmızı iksir (k) çıkacak, 500k para çıkacak.. İçerik 20 yıl öncesine ait, bir şeyleri değiştiriyorlar eventte ama detaylara hiç bakmıyorlar. Önceden simidin ticareti vardı envanterde yer kaplardı, şimdi onu çözdüler bu seferde tatlı bi halta yaramıyor verimli kullanılamadığı için. -
DESTEKLIYORUM!
-
bence sınır çekildi.düşük lv para kasamıcak zengin daha zengin olcak)))
-
bence sınır çekildi.düşük lv para kasamıcak zengin daha zengin olcak)))
Dedemin kıyamet alameti demesi gibi zengin daha zengin olacak

-
Dedemin kıyamet alameti demesi gibi zengin daha zengin olacak

oyun şuan gerçek hayat gibi zaten yüksek lv itemi iyi olan zengin
-
Destekliyorum
-
Katılıyorum etkinlikler biraz zenginleştirilmeli ya da güncellenmeli. Şuan oyunda tatlının ya da simitin bir anlamı yok. Kralı yakala, okey veya canavar kartı etkinliği gibi etkinlikler getirebilirler. Hem para kazanırız hem oyundan keyif alırız
-
Ramazan eventini ben eventten saymıyorum ki çok saçma balık sandığı açtığım zaman at çıkıyor zaten
-
Ramazan eventini ben eventten saymıyorum ki çok saçma balık sandığı açtığım zaman at çıkıyor zaten
madem zorlaştır 30 gün oruç gibi bereket meyvesi toplama zorunlluğu oyunda kalma şarti 3 saat mesela
ticareti olmayan manu ver tmm onuda 1 günlük ver kullandıkça giden
-
Genel tartışma konusunda geçen coma ya sordum. değişiklik düşünmüyormuş gameforge boşuna yazıp çizmeyin elinize yazık.
-
event yok demeyecekler ıste adı event varmı var benım aklım Şuna ermiyor gardaşım bu şirket sonuçta oyuncuyu tutmak ister neden sanki oynamasınlar gibi bir havadalar aslında sebebını şuna yoruyorum milyarlarca ep alınıyor adamların sorunu yok olay bu bence
-
event yok demeyecekler ıste adı event varmı var benım aklım Şuna ermiyor gardaşım bu şirket sonuçta oyuncuyu tutmak ister neden sanki oynamasınlar gibi bir havadalar aslında sebebını şuna yoruyorum milyarlarca ep alınıyor adamların sorunu yok olay bu bence
herşey dengelenmiş etknlik kötü düşük lv adam napcak ep çekip ucuza ölü fiyata satcak herkes alcak.epler 2 kat artarsa pazar oyun düzelir